Malin Olvenmo

Hoppas hoppas hoppas

att bilen blir såld nu.. Niklas har åkt för att möta någon som är intresserad av vår bil. Sitter och håller tummarna för fullt.
Idag har vi varit i kyrkan och pratat med pästen angående dopet. Prästen va riktigt trevlig. Så det känns riktigt bra inför dopet. Jag köpte blått sidenband  till dopklänningen så nu är det bara att baka kvar.

Jag har gjort kycklingsallad med pasta idag, det var riktigt gott.. Niklas åt som en häst.

Kasper han har ätit gröt idag igen, en stor favorit.. Han blir helt lyrisk när han får gröt.. hehehe

Snart ska vi hem till Niklas förälldrar och fika. Kasper ska mysa med sin farmor och farfar.

Kram Malin


Min älskade familj

Kasper föddes 02:53 den 30 Januari 2010. När barnmorskan la upp honom på mitt bröst föll en tår, han var det finaste jag någonsin beskådat jag var lyckligast.  Jag älskade honom från det första ögonblicket jag fick reda på att han låg i min mage.  Hur kan man älska någon så otroligt mycket? Någon man aldrig sätt eller träffat? Det var kärlek vid första ögonkastet.  Nu har jag världens finaste familj, den som jag alltid drömt om så länge jag kan minnas.  Min son och min älskade Niklas.  Jag är lycklig.  Varje dag när jag ser på min son blir jag bara mer och mer lycklig, jag ser mig själv och min Niklas i honom.  Jag har fortfarande svårt att förstå att han är vår, Att han är min.  För varje dag som går älskar jag honom bara mer och mer.  Varje kväll kysser jag min son god natt och säger att jag älskar honom, man blir så glad när han tittar upp och ler mot mig som ett svar att han älskar sin mamma och pappa mest i hela världen.  Det händer fortfarande att jag fäller tårar när jag ser Niklas och Kasper sitta och sova eller leka tillsammans, blir så glad när jag inser att dem är min familj. Min alldeles egna familj.

Alla drömmer nog om den perfekta familjelyckan, och jag har fått den, trodde aldrig att jag skulle kunna vara så lycklig som jag är nu.

Kasper är redan 3 månader, tiden går alldeles för fort, han gör nya framsteg för varje dag, Jag som mamma blir så stolt. Förstod aldrig innan jag själv fick barn, varför alla mammor bara talade om sina barn hela tiden, nu förstår jag varför. Man är så lycklig och så inne i sitt barn att man glömmer allt annat. Min älskade son är mitt allt, Jag är världens lyckligaste.

Jag har fått min dröm i uppfyllelse och kan inte vara lyckligare.

Väldens finaste familj, underbara vänner, har allt man kan önska sig.

 

Kram Malin


Varit på fin besök hos madde idag =)

Idag tog jag och Kasper en promenad i det fina vädret till madde en barndomsvän, vi va där hela dan och pratade massa minnen och skvallrade om allt vi missat =)
Det va riktigt trevligt. jag och Kasper tog sen en promenad till centrum och mötte Niklas för att inhandla middag.
Kom hem och lagade biff med kroketter... det va riktigt gott.
Idag fick Kasper en provportion gröt och det va riktigt uppskattat, han njöt. Vart bara några skedar, så inte magen hamnade i schock... Han tyckte det va riktigt gott.
Nu sover han tungt i våran säng brevid mig.. jag ligger och lyssnar på ljudbok.. den är snart slut. Och jag ska snart sova för jag e så trött

Kram Malin

Måndag igen

Nu är måndagen här igen, jag håller på att fixa lite här hemma, tvätta ska strax dammsuga. Niklas är på jobbet, så himla tråkigt när han inte är hemma. Men jag har iallafall min lillprins som sällskap men han sover just nu.

Har lagt ut bilder från i Lördags nu =)

Ska väll ge mig ut senare och handla lite så man kan äta lite middag idag =) i frysen är det tomt bara sånt man inte är sugen på är kvar =) det måste man väll äta upp också men inte just idag.
Varför e det så?? man köper bara mat som man tycker om och man behöver men ändå ligger den där pytten kvar varje månad och en ensam blodpudding. Samma sak när man köper godis man tar bara sorter man gillar men ändå är det alltid äckliga godisar kvar i påsen, förstår inte hur det kan gå till.
Jag skulle aldrig gå och plocka äckliga godisar men slutar alltid med äckliga kvar. KOnstigt.

Ikväll ska vi tvätta vår bil och fota den och lägga ut den på annons. Nu har vi Niklas mammas bil en kombi så vi har inget behov av våran. Den står bara och kostar pengar. Så nu hoppas vi på att vi kan få den såld =)
Ska väll kanske köpa en ny efter sommaren. Är inte det viktigaste just nu =)

Nästa helg är det redan valborg och vad ska man hitta på då. Niklas hade en idé om att grilla och mysa på alltannen hos hans förälldrar eftersom dem e bortresta. Det beror alldeles på vädret har jag sagt. Får väll se vad vi hittar på. Tiden går så himla fort. Snart är det dop och det är mycket som ska fixas inför det. alla har hittils svarat JA.. och det är riktigt kul.

Kram Malin


Bilder från min födelsedagsfest =P

Jag och Cassandra sjunger  Mattias i bakgrunden
vi sjunger och har kul, vad Emma gör i bakgrunden har jag ingen aning om ser ut som hon tittar mig in under kjolen =)

Cassandra och Björn dansar hahahha  Mattias i bakgrunden
Björn är partykung denna kväll =)

Niklas och Björn dansar =P
Grabbarna är på och dansar =)

Jag är Party
Här va det party party

karaokee stjärnorna

Cassandra och Björn med lilla Kasper
Lite bebis mys

Kvällen blev så rolig och tack alla för en underbar födelsedag


Vilken toppen helg.

Nu sitter jag på min ordning gjorda ballkong, har köpt nya ballkongmöbler idag och planterat fina blommor i blommlådan, Niklas har skurat hela Ballkongen =) vi har satt upp lyktor så nu är det så fint =)

Igår vart så lyckat jag fick umgås med mina älskade vänner och familj, drack vin lyssnade på bra musik och Casi sjöng karaoke då e kvällen gjord, Vi hade jätte trevligt. Jag fick jätte fina presenter. Så jag är hel nöjd med min födelsedag.. Kasper blev 3 månader igår och han sov så sött redan vid 21 han brydde sig inte om att det var en livlig fest. Niklas drack bara 2 öl så han höll ställningarna och tog hand om Kasper =)

Idag vaknade jag vid 10 Niklas hade gjort iordning frukost, jag mådde bra trodde jag skulle vara bakis men icke sa nicke visst jag va seg men ingen huvudvärk =)
Vi åkte upp till Handen så jag kunde se om jag hittade nått och självklart gjorde jag det, det är svårt att gå i en butik utan att köpa nått. Vart en ny keps åt Kasper, han fick även 2 pyjamasar och ett par solglasögon.
Hittade ett par as snygga marinblå tygskor åt Niklas som han fick av mig. Sen köpte jag mig en vit klänning, en grå kofta och en svart tröja, köpte även dem fina nya balkongmöblerna. Så min dag är gjord.
Nu sover Kasper och Niklas fixar med bilen.
Jag ska sätta på en maskin med tvätt, älskar doften av nytvättat =)

Jag lägger upp bilder från igår vid ett senare tillfälle har inte lagt in bilderna från Kameran i datorn ännu.

Kram Malin


Igår va en toppen dag idag min födelsedag

Igår gick jag upp tidigt åkte till Handen med Emma vi åt lunch och sen blev det shopping. Kasper han sov i vagnen och va så snäll. Jag köpte  en kjol, en shorta, en tunika strumpbyxor och en tröja och etthalsband så himla fina saker. Emma köpte ett linne åt mig. Jag kom hem vid halv två, Kasper fick mat, jag packade skötväskan och vagnen, eftersom Kasper skulle vara hos sin mormor, vad mycket man måste få med till en sånn liten. Medans Kasper sov passade jag på att fixa mig kände mig så fin. Gick till Mamma med honom och han skrek ända tills vi kom fram till mamma.
Niklas och jag tog Tåget in till stan och sen en taxi vidare till Jimmys steakhouse på söder, så himla mysigt att bara få vara vi, inget barn som skriker. Va så himla mysigt. Jag tog en drick efter maten, det måste vi göra om fler gånger sa vi ett flertal gånger under kvällen. Va skönt att bara få vara vi.
Emma och Mattias kom snällt och hämtade oss, fick oturs vis ont i huvudet i bilen, ville inte ha migrän, kom hem till mamma allt hade gått så bra, han låg snällt och sov =)... han sov ävn fast vi lyfte över honom till vagnen och sen över till vår säng =)... jag har sovit som en bebis i natt och huvudvärken är bortblåst hurru hurra för det är min födelsedag och solen skinner så fint =)
Niklas och Kasper kom in nu på morgonen, dem lät mig sova =) jag fick ett guldhalsband med mitt namn på som jag velat ha av Kasper =) men får inte det fören om 4 veckor eftersom det e beställningsvara =)....igår fick jag en massa kläder av min älskling så jag e så himla nöjd.
Nu har min älskling gått och handlat god frukost.
Kasper ligger i sängen och myser med mig =)
Jag ska strax kliva upp ur sängen och ta ett bad. Sen ska vi iväg till Handen och gå på Bolaget köpa lite vin. SEn blir det hem och städa och fixa sig, för ikväll blir det party =) party för lilla mig =) ska bli så himla kul. Först blir det hem till svärförälldrarna på fika efetrsom min svärfar han också fyller år idag =).. Kasper har köpt en fin present till honom, ett örngott där det står världens bästa farfar av oss får han en blomma. Känns som att en person över 50 har allt. Tycker iallafall att det är så himla svårt att köpa presenter till äldre personer.
Nej nu ska jag lägga mig ner och mysa med min son.. och njuta av min födelsedag.

Solen skiner och fåglarna kvittrar och jag har världens finaste familj... och världens underbaraste vänner= JAG ÄR LYCKLIG


Grattis grattis grattis grattis till MIG MIG MIG MIG

HURRA HURRA HURRA HURRA


Trött trött trött

Nu har jag och Kasper legat och sovit på Sovan han e så mysig, Niklas är på väg hem, stackarn har suttit i bil lö i snart 2 timmar =(
Jag ska strax sätta igång och färga mitt hår så jag är fin imorn på vår middag =)
Idag är jag så himla trött har svullat i chips och godis inte bra men vad gör man inte när man har lingon vecka, helt ovan på detta, har inte haft mens på över ett år, så det känns typ som första gången, första och sista eftersom jag ska ta min p-spruta och då får man inte mens yeeeaaahhhh
Känner mig tråkig om ni förstår hur jag menar, vill inte göra nått, vill typ bara ligga under täcket.. tur att Kasper inte tar illa upp han tycker bara att hans mamma är extra mysig hehhe.
Snart ska vi äta köttbullar och Makaroner snabbt och enkelt.

Ikväll blir det nya wallander filmen. Känns skönt att bara vara hemma och slappa en dag. Imorn tänkte jag åka till Handen tills dem öppnar, Emma ska eventuellt följa med eftersom hon inte börjar jobba fören strax efter två =)
Då kan jag ha henne som smakråd. Nått snyggt ska man väll ändå kunna hitta att ha på sig.


yeeehhaaa nu kom min älskling hem


Torsdag igen

Idag fick man bara sova till 9 men inte mig emot, Kasper somnade redan vid 19 hemma hos min mamma så inte så konstigt. Jag fixade barnvakt till på fredag, då ska jag och Niklas ut och äta och gå på bio, ska bli så himla kul, ser verkligen framemot att bara vi ska få mysa. Mamma ska se efter Kasper, tills vi kommer hem =)
Så imorn ska jag åka och löpa mig något fint att ha på mig.

Kasper han utvecklas bara mer och mer för varje dag, gud vad allt går fort. Han har precis sovit middag, nu ligger han och tittar och skrattar åt mig, vet inte vad det e som e så himla roligt, men söt e han.
Vi skippar promenad idag, jag har ingen lust att gå ut i det ruskiga vädret, vi har varit ute varje dag så en dag gör inte så mycket att man ligger hemma i mjukisbyxor och bara myser. Kasper verkar inte heller så missnöjd.

Är det någon som har något tips på en mysig resturang i stan?? Det va så himla länge sen vi va ute och åt så jag e helt tom på ideer.
Skulle vara bra om någon visste någon bra film så går på bio för jag har absolut noll koll =)
 
Nu ska jag hänga tvätten och dra några varv med dammsugaren...

Kram Malin


Mitt Allt







Ikväll blir det bäbkad framför tv =)

Nu har man hämtat Ida från Skolan kunde inte hålla mig från att äta en stix (french hot dog) i skogås den slår alla =)
jag och Ida kom hem till mamma stannade här vädret va inte så kul, tog ut hundarna sen har jag och syster yster suttit och löst korsord. Niklas kom hit och lagade mat åt oss =)
Snart ska vi se massa på tv ikväll.. Ondagar är den bästa dagen om man vill se tv.. om man endast har 1 2 och 4 hahaha har inte ringt telia ännu för fler kanaler har inte orkat, känns inte som akut nu när det snart är sommar.
Kasper är lite gnällig, trött och magknip inte lätt att vara liten, men nu efter en tupplur och lite mer mat så värkar han lugn i sin pappas famn.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan hos de andra.


Är man lyckligt lottad??

Kasper somnade kl 21 igår som vanligt och sov till 10 imorse.. läser om andra förälldrar som kliver upp 7 varje dag. Vet inte hur jag lyckats med min lilla ängel, Han äter vid fem och får ny blöja sen somnar han direkt om.
Han ammas även lite undernatten men det är nog bara en närhetsgrej han och jag sover så jag störs inte av det. Finns inte så mycket mat kvar i tuttarna.

Idag fick jag min mens känns som en enorm lättnat eftersom jag varit så orolig för att jag blivit gravid igen, men mensen kom idag... känns helt ovant. Idag ska jag hämta ut p-sprutan och be någon sjuksköterska sätta den på mig =)
Kasper han ligger i sin babysitter och gör nr 2 och leker med sin nya handledsleksak.

Han ska strax få lite mat, sen ska jag göra mig iordning och bege oss mot Skogås och hämta Ida i skolan. Mamma jobbar kväll så hon ka va med os hela kvällen.

Det värsta med att ge ig ut idag är vädret, vart tog den varma fina vår solen vägen, hoppas bara att den kommer tillbaka till helgen så jag kan få en solig födelsedag som jag alltid haft.


Shopping till Kasper

Nu har vi kommit hem från Handen, varit där och fikat och shoppat med Cassi.. mysigt mysigt.
Kasper fick nya kläder han vart jätte fin.
Köpte ny hårfärg till mig så det blir väll att färga håret ikväll. Naglar blev det inget av idag då Systers pojkvän låg i hög feber, jag vill inte bli sjuk.
Snart ska vi gå ut på promenad handla blöjor och välling till Kasper. Sen blir det väll att fundera ut något att äta också.





Nya Chinos, ny T-shirt och en ny keps så vårfin mammas pojke blev.
Sen fick han även en ny leksak från Br som sitter på handleden en stor favvo redan.

Kram Malin


Nu sover min lillprins

Jag har precis badat, Niklas gick in och la Kasper han höll själv på att somna =)... Nu sitter vi här och har lite egen tid skönt.
När Niklas kom hem tog vi en promenad med Kasper i bärselen till affären och sen köpte vi Pizza, orkade inte laga mat idag, ibland får man ta till det lilla enkla. Kasper va så himla nöjd att sitta i selen, han tittade på allt, vi ville inte ta vagnen för då somnar han bara och det ville vi inte.
Tobbe kom förbi en stund, Kasper blir så himla glad när han träffar Tobbe =)
Imorn hoppas jag på fint väder, för då kanske vi tar en extra lång promenad till Handen beror alldeles på vädret.
Snart ska jag krypa i sängen är så himla trött. Känns som det ända man gör nu är att sova.

Jag håller på att leta efter en snygg baddräkt, ingen tantig utan en modern som täcker området runt naveln så jag slipper visa mina bristningar som jag fått under graviditeten, inte så att jag skämms men jag personligen tycker det är så fult, dem kommer att försvinna men det går inte över en natt. Sätt en hel del snygga baddräkter, men vet inte vilken jag ska ha, såg en på Ellos och sätt nån på Hm och någon på nelly, får se vilken det blir, ska självklart ha bikini också men kan vara kul att ha en snygg baddräkt också.

Nej nu ska jag borsta tänderna och smörja in mig sen krypa i den sköna sängen, en av dem bästa platserna på jorden.

Imorn ska jag bli fin köpa hårfärg och få fina naglar längtar =)

God natt godnatt kram Malin


En helt vanlig dag

Idag sov jag till 10 så skönt,Kasper väckte jag vid elva han har blivit en riktig sömntuta. Mig gör det inget. Klev upp och klädde på oss, gav Kasper mat och sen fick jag i mig min gröt. Gjorde oss klara och gav oss ut på en långpromenad i det vackra vädret =) handlade lite.
Såg Vitsippor så nu måste våren vara här på riktigt =) Va bara tvungen att ringa Niklas och berätta om min upptäkt.
Kom hem Kasper fick ligga på filt utan blöja och sparka en stund. Nu sitter jag och ger honom mat, och väntar på att Niklas ska sluta jobba =)

Städningen gick jätte bra igår, det va mer än vad man trodde. Kasper hade varit jätte snäll när han va med Mattias och Emma och det va riktigt skönt.

Imorn ska jag till storasyster och fixa mina naglar inför helgen då jag fyller år =) är väll inte så märkbart men vill ändå få känna mig lite extra fin.

Dagarna går så himla fort snart är det redan Maj och Kasper ska döpas, Många har nu börjat svara på våra inbjudningar och dem flesta har svarat JA och det är riktigt kul.
Jag och Niklas satt och pratade och kom på att det är inte långt kvar till semester och midsommar, tiden bara springer iväg. På Lördag när jag fyller år blir även Kasper 3 månader, känns som man fick honom igår. Tiden går skrämmande fort ibland. Va inte länge sen jag satt här och gnällde över min stora mage.

Nu ska jag byta på min son sen ska vi lägga oss i sängen och mysa och se film, slutar väll med att vi båda sover middag, iallafall hans mamma, jag har blivit sjukt trött på senaste även fast jag sover hur bra som helst natte tid. Kanske håller på att bli sjuk vad vet jag, sova är typ det bästa jag vet just nu =)


Godnatt

Nu ska jag krypa till sängs, pojkarna har suttit här och förfestat riktigt trevligt.
Jag och Kasper har suttit och myst i soffan framför körslaget =) han har varit riktigt pigg och glad, han somnade vid halv elva. Nu sover han i sin säng.
Niklas bad mig bädda på golvet innan han gick på ribby pizzan =)
Han ville inte sova bredvid kasper om han va full. Så kul att se honom full va riktigt länge sen.
Jag har nu plockat undan efter deras förfest så jag slipper vakna och se alla ölburkar imorn.

Jag har haft en riktigt toppen kväll.

Imorn blir det att jobba jag och Niklas har fått ett städjobb, vi ska städa hans pappas kontor efter att dem byggt om så det är damm överallt, byggfirman glömde täcka in allt. Men extra pengar e alltid bra pengar.
Så Emma och Mattias ska vara barnvakt åt lilla Kasper.
 Ska bli kul att se hur dåligt min älskling mår imorn, om han mår lika dåligt som jag gjorde förra helgen.
Tänk att man har så kul när man dricker gud vad man släpper loss, inte för att man inte kan göra det utan inte så jag menar, men dagen efter en lyckad kväll med alkohol inblandad så mår man som ett as rent ut sagt, varför ska det va så??? helt värdelöst.. vet inte hur många gånger jag sagt och hört andra säga samma sak "Jag ska aldrig mer dricka" men ändå är man där igen helgen därpå.

Nej nu ska jag krypa i säng.

Natti natti

Tränat känns underbart

Varit ute i träningsspåret tog med mig stavarna och gav mig ut, kändes så skönt att få rensa tankarna  en stund...Imorn blir det mer träning.. det känns i kroppen att man inte tränat på över nio månader men det är det bästa jag gjort på länge.
Nu har jag badat och gjort en rejäl kroppsskrubb =) så nu sitter man här i soffan och är ren och ny insmord. Niklas är ute med Kasper vad ska man hitta på nu när man e ensam för en stund?? Är så ovan  när det är tyst och stilla.
Ska nog göra mig en kopp the och lägga mig och se film. Ikväll ska jag och Kasper mysa ner oss i soffan med godis och tända ljus, Niklas ska ut med grabbarna  nu är det hans tur att leva rövare. Personligen tycker jag att det ska bli riktigt skönt att ha en mamma son kväll och bara ta det lugnt.
Nej nu kan jag inte sitta här längre börjar sina på info nu...

Hoppas alla ni läsare får en toppen kväll.

Kram Malin


Vi förlorade =)

Vi förlorade spelet igår två gånger =(
Men det va riktigt kul ändå. Gick och la oss vid 2 det va riktigt lugnt och trevligt. Jag drack 2 glas vin.. Kasper piggade på sig till natten så han ville inte sova. Men vi fick han att somna till slut.. idag är han riktigt gnällig.. jag ska väll gå ut och gå med stavar och sola solarium idag, liten egentid.
Annars idag vet jag inte vad som händer.. Niklas ska basta med grabbarna ikväll, jag har lovat att ta Kasper. Nu är det Niklas tur att få släppa loss =)
Nej nu ska jag börja klä på mig träningskläder och bege mig ut =)

Ha en trevlig LÖrdag


Fredagsmys

Äntligen fredag hela veckan går ut på att det ska bli fredag och helg... Niklas har jobbat idag jag och Kasper sov till 9 så skönt, gick upp och åt frukost och tvättade, Kasper va ovanligt lugn det visade sig att han hade fått feber inte så kul med en sjuk bebis, men han äter och skrattar man märker bara att han inte e lika pigg som vanligt och sover en hel del, Vi gick ut på promenad vid 12 möte Emma och gick en långpromenad riktigt trevligt. Kasper sov gott i vagnen.
Vi bestämmde att vi skulle äta middag ihop idag, så jag gjorde laxoch räk gryta med ris till mig niklas och mattias, emma åt en köttbitt med potatis sallad, eftersom hon inte tål skaldjur.. Grabbarna gav sig ut och bytte till sommardäck på alla bilarna =) Jag och Emma sjöng sing star, och Kasper mös med moster. Nu dricker jag ett glas vin. Mattias syster och hennes karl och deras kusin kommer hit vi ska spela spel.
Vi ska spela "Med andra ord" världens roligaste spel.. det ska bli riktigt trevligt.
Nej nu kom alla så nu e det dax att vara social =)


hmmm en Torsdag

Vad ska man göra en torsdag dagen före en fredag... torsdagar är tråkiga dagar, då man oftast ängnar åt städning och tvättning. Jag storstädar här hemma och springer och kissar stupikvarten hehehe men jag blöder inte längre men det gör ont typiskt blåskatarr. Jag har dammat och tvättat strax ska jag torka golven =) blir så himla fint.
skönt att slippa städa i helgen.
Solen skiner ute iallafall och det är ett +.
Tror nog att jag ska gå runt i morgonrocken hela dagen känns riktigt skönt faktist. Kasper han har precis vaknat efter en tupplur i vagnen, han e på strålande humör pratar och skrattar åt mig och sina leksaker, han tycker väll att sin mamma ser lite rolig ut med städknut och morgonrock. Barn är underbara.

Igår va vi på långpromenad stannade sen hos svärförälldrarna och åt middag och mös, riktigt trevligt, Kasper va så nöjd.. gav oss sen ut på kvällspromenad och sen hem och bänkade oss framför tv. Niklas somnade tidigt jag va också trött men jag låg kvar i soffan och njöt av liten egentid. Kasper har sovit lite dåligt inatt han har haft lite ont i magen så han har stånkat och bökat inte varit gnällig men han har låtit. Sånt man får leva med.

Idag ska jag göra lax till middag blir även lite räkor till så det får nog bli nån gryta på lax och räkor.. går nog att få till nått riktigt gott och nyttigt eftersom jag inte vill äta massa onödigt. Vill inte bli en tjockis inför sommaren =)

Nej nu ska jag fortsätta med min städning. skepp och hoj


En underbar dag

Vaknade igår och åt frukost, tog ett bad och bara njöt av min glada son. Cassi kom förbi vi gick ut och gick en långpromenad så Kasper kunde sova middag i vagnen, men han sov ca en kvart =)... stannade och köpte dricka Kasper fick smaka glass och det tyckte han va riktigt gott =)
När vi kom hem låg Kasper och lekte med Cassi han tyckte att hon va väldigt intressant och rolig.
Björn kom hit efter jobbet, då beslutade vi allihopa att vi skulle gå ut och grilla korv till middag, riktigt mysigt vi ville passa på medans det va sol, och ingen av oss hade lust att laga middag. Grabbarna gick och handlade och tände grillen, jag och Cassi kom efter vi gick och hämtade mammas hundar först, så dem fick också va med =)
Kasper han sov från att vi gick hemmifrån tills imorse hahah, han vaknade bara små korta stunder inatt och igårkväll och ville ha mat eller sällskap. =) så jag och Niklas satt och kollade på avsnitt från serier vi missat =) riktigt mysigt.
Igår märkte jag att jag åkte på en blåskatarr riktigt ont att kissa, kommer även blod när jag kissade, på kvällen igår kände jag mig riktigt hängig och ville inte gå och kissa.
Idag känns det mycket bättre och jag har inga trängningar, visst det gör ont när jag kissar, men är inte kissnödig hela tiden. Ska avakta och se. Dricker tranbärsdricka och det brukar hjälpa.
Men jag har aldrig varit med om att det kommer blod när man kissar, det är inte jätte mycket men det kommer,trodde först att det va min mens som kommit, men det kommer bara när jag kissar så det kan det inte vara.

MYSIGT MED KORVGRILLNING





Idag känns det bättre när jag kissar, Kasper är så snäll och glad är så glad att jag har en sånn underbar son. Vi ska väll strax gå ut på en promenad i solen idag verkar det vara riktigt varmt och skönt ute. Ska försöka röja lite här hemma men jag känner inte att jag har nån lust eller ork alls till det.
Kasper lär somna ivagnen som han brukar, men det är skönt att han sover mitt på dagen och inte på kvällen. Han har blivit riktigt duktig på att sova på nätterna, han vaknar ca 2 gånger och vill ha mat, inte mig emot. Han sover till ca 8-9 på morgonen och somnar runt 21 på kvällen. Han är underbar.
Nej nu ska jag sätta lite fart för det låter som Kasper börjar bli lite trött.

Hoppas att alla får en toppen dag i solen =)

Kram Malin


Nu sover mina älsklingar

Nu sover mina älsklingar, Niklas somnade i soffan med Kasper men har nu gått in till sängen, belv bara jag kvar =) skönt att få lite lugn och ro, till och med katten har gått och lagt sig, jag njuter av tystnaden en stund, såg den nya serien på 1an kommisarie Winter helt ok enligt min smak.
Imorn ska jag nog umgås med mina bästa vän hoppas bara på fint väder så man kan vara ute och promenera.
Promenad blir det väll oavsätt.

Såg nyheterna där dem tog upp djurplågeri, fattar inte hur vissa människor är funntade, hur kan man hälla brandfarlig vätska på en kanin och tända på den och se den springa och bara stå och skratta, började gråta när jag såg det, jag klarar inte sånt. Sånna männsikor ska man ju och tutta på och bara skratta när dem springer, ett stackars försvarslöst djur.
Hur kommer det sig att vissa människor kan komma på en sånn sak, vem lär dem?? är det förälldrarna?? inte vet jag men det är helt sjukt och det gör mig så fruktansvärt arg, inte så konstigt att man knappt vågar släppa ut sin katt. Man hör oftare och oftare om katter som blivit plågade till döds. Sånna männsikor som gör sånnt ska plågas, då kanske dem fattar. Helt sjukt.

Nej nu ska jag ta mitt bad sen ska jag krypa ner hos mina älsklingar och sova. Älskar min familj, jag har verkligen allt jag önskat. Trodde aldrig att jag kunde vara så här lycklig, har en underbar familj och underbara vänner mer behöver man inte =)

Natti natti alla mina söta läsare

Kram Malin


Fika med bebisar

Nu har jag kommit hem, har varit på en riktigt trevlig fika med Songul och hennes bebis, hon va så himla liten jag som tyckte att Kasper va liten, men lilla Melek va en liten plutt. Jätte söt va hon.
Vi hade riktigt trevligt mycket bebisprat blev det.
Nu är jag hemma har satt mig i soffan, sitter och tittar på halv åtta hos mig. Niklas ger Kasper mat.
Kasper är lite gnällig det har han varit nästan hela dan, är väll magen som strular, ibland gör han mig tokig med sitt gnäll. Jag är nog mamman med minst tålamod =)
Men för det mesta är han snäll och underbar.
Nu ska jag ta ett bad och sen blir det en kopp the i soffan... vet inte vad det är på tv ikväll men något kul är det nog iallafall.

Jag har haft en toppen dag idag.

Kram Malin


Nu börjar det likna nått =)

Emma hon fixade min blogg så snällt av henne, inatt har jag haft värsta migränen, så Niklas stannade hemma idag och tog Kasper på morgonen då jag inte ens kunde öppna mina ögon. SEn har jag suttit i soffan. Jag ska strax åka till Handen och möta Songul och hennes dotter, ska bli riktigt trevligt =)
Niklas han har gått ut på promenad med Tobbe.
Kasper ligger för tillfället och sover på soffan mätt och belåten =)

Så himla skönt med fint väder, men blir inge sol för min del, så röd som jag e, har försökt att täcka det värsta med smink, blev bättre iallafall.
Tur att det inte gör ont iallafall =)
Songul lär ju bli rädd när hon ser mig hehehe
 Nej nu ska jag klä på Kasper så vi kan gå till tåget =)


Kalas hos Ida som fyller 10år idag =)

Började med att jag fick sovmorgon =) Niklas gick upp med Kasper. Jag fick frukosten serverad älskar helger. Sen tog vi en promenad till Ida min syster som fyller 10 år idag. Kasper har varit på strålande humör. Hemma hos Ida bjöds det på cheescake =) sen tog hela familjen en långpromenad i det vackra vädret det va riktigt härligt.
Gick hem och mamma lagade mat, vi satt kvar ute på mammas gård i solen.
Jag och Niklas smet iväg Emma va barnvakt vi passade på att sola solarium så nu ser jag ut som krabban sebastian, tur att det försvinner sen, jag visste inte att rören i solariet nyss bytts =)
Kom tillbaka till mamma och där bjöds det på pannbiff, brunsås potatis och lingonsylt, så himla gott.

Nu sitter vi hemma i soffan och ser på Wallander fast vi redan sätt dem, Kasper har precis badat med sin pappa, han e riktigt glad ligger och tuggar och suger på sin handduk =) snart är det dags för honom att sova. Jag ska lägga mig i ett bad jag med.
Jag har haft en toppen helg. Synd bara att det fina vädret kom den sista dagen på helgen.

Kram Malin


Börjar komma tillbaka =)

Nu efter 2 toabesök, kebabtallrik, ett bad, massa saft och coca cola, sovit korta stunder i soffan och efter 2 filmer, börjar jag känna mig som en människa men mitt huvud vill döda mig, känns som något sitter löst i huvudet =)
Får skylla mig själv. Jag hade as roligt igår och det hade väll sitt pris.


Så bakis att jag vill dö

Idag är ingen kul dag, mår som ett as rent ut sagt, så blir det Malin o man dricker för mycket.
Kvällen började med att lilla jag tog ett glas vin medans Niklas och Kasper sov och jag lagade middag. Sen bjöd vi hem Mattias och min storasyster och hennes karl, satt och mös och snackade skit i soffan, och drack mer vin.
Emma va på fest i skogås,men kom hem tidigt och då fick jag en lyssande ide att jag och Emma skulle gå till Ribby Pizzan, Niklas tyckte det var helt oki han tog Kasper och lät mig få gå ut och ha kul en stund. Jag och Emma gick ner till pizzan vid halv ett, kände inte någon där, as tråkigt fast det va skönt att bara få vara Malin för en stund och mamma malin. DRack väll två cider där nere, och massa vin här hemma.
Så jag har sovit på madrass inatt, hehehe ville inte ligga brevid Kasper och stinka sprit =)
Mår som jag förtjänar idag, mins inte när jag va bakis senast, men jag hatar det. Vill bara lägga mig under täcket och försvinna.

Nu har jag badat känns lite bättre iallafall, Niklas är och handlar Kebab och coca cola åt mig, han ser ut att njuta av att se mig må så här dåligt, jag har lovat han att han kan få festa till idag om han vill, så tar jag Kasper.
Först ska jag bara må dåligt klart som jag sa till honom, nej nu ska jag strax äta och städa lite här hemma.

//Malin


Ursäkta bloggen är under konstruktion

Bloggen är inte så fin just nu men den kommer bli toppen, den är under konstruktion =) hoppas att den är färdig efter helgen.. puss och kram till alla mina läsare.

Hoppas ni får en toppen helg =)

Jag lagar mat och dricker vin medans min älskling sover med sonen =)

//Malin


Nu är det helg =)

Nu har min älskade sambo kommit hem. Han ligger och vilar med Kasper efter en hel veckas slit på jobbet. Mamma va nyss här och hämtade Ida. Dem skulle hem och ha fredagsmys. Vad vi ska göra ikväll har jag ingen aning om men det blir väll fredagsmys för hela slanten.

Jag har haft en toppenvecka nu när Ida har bott hos oss, kommer kännas tomt här utan henne, har varit riktigt kul med sällskap =)

Till middag blir det fisk, ska panera torsk, ska bli gott igentligen har jag inte alls lust att laga mat, men äta måste man.

På söndag ska vi hem till mamma och fira Ida som fyller 10 år.. en så länge har hon fått leggings av oss, vet inte vad mer jag ska hitta på får väll bli nån snygg klänning. Ska nog åka och titta imorn. Blir fika och middag på söndag så himla mysigt.

Nej nu ska jag börja med maten, sen blir det bad och hårinpackning =)

Godmorgon

Idag har man fått sovmorgon så himla skönt. Kasper har sovit jätte bra inatt =)
Kasper är påklädd och ligger och tränar (babygymmar) hahaha tänk om jag kunde börja min morgon med att gymma, men det är skillnad på tjejer och killar jag prioriterar annat, jag måste städa hänga tvätta fixa frukost. hahaha så han kan ligga där i sitt baygym =P
nej skämt och sido han ligger där och sparkar och tittar på sina fina saker. jag ska strax klä på mig, vädret ute är inte speciellt uppiggande så Cassi du fick som du ville din jävel hahahah.
Jag ska fixa frukost åt mig och Ida.
Jag pratade precis med min karl han hade köpt frimärken och han la inbjudningarna på lådan, så nu är dem iväg skickade =) känns så himla skönt.
Ne nu ska det bli lite nytta här.


Idag blir det fredagsmys!!

Kram Malin


Nu blir Kasper så stark =)


Rösta på min Bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Rösta på min bikini!!! =)

=)

Heldag i Handen

Nu har jag äntligen slagit ner min rumpa hemma i soffan =)
Jag och Ida och Kasper åkte och mötte Cassi i Handen blev både lunch och middag där =) riktigt mysigt.. sprang i alla butiker både en och två gånger. Inhandlade leggings åt Ida hon hittade tyvär ingen klänning =( köpte även inbjudningskort till Kaspers dop.
KOm hem vid 18 åkte direkt hem till mamma satt där och skrev inbjudningarna blev många men det ska bara bli kul. Känns skönt att ha det gjort nu. Annars blir det jobbigt eftersom jag förträngt att skicka ut dem. Niklas ska lägga dem på lådan imorn. Hoppas bara att han inte glömmer det.
Kasper sover gott i vår säng.. Han är helt slut nu efter alla äventyr =)
Nu ska jag ta ett bad sen krypa i sängen. Jag är helt slut det har inte blivit mycket sitta idag inte. Känner mig ganska mör nu.
Imorn är det redan fredag, veckorna går så himla fort men det är bara skönt.
I helgen vet jag inte  vad vi ska göra, blir nog bara lugnt, Niklas ska fixa med bilen.

//Malin


Vårpromenad och middag med mamma

Idag vaknade vi strax innan nio, Ida bor hos oss denna vecka riktigt mysigt. Hon har påsklov och mamma jobbar.
Jag fixade hemma på morgonen, tvättade och fixade frukost åt mig och Ida. Kasper lekte med Ida.. har är på toppen humör idag.
Vi har varit på långpromenad i vårsolen, strax kommer mamma hon ska äta middag med oss idag =)

Niklas har börjat jobba igen, han vill verkligen inte, han vill så gärna va hemma med sin son.

Igår va alla tjejer här på fika, Cassi annsofie och min stora syster Linda, så himla trevligt mycket skitsnack blev det hehehe
Sen blev det middag ute igår ingen av oss orkade laga mat =)
Emma och Mattias kom förbi på kvällen och mös lite.

Kasper börjar bli riktigt stor nu, tiden går alldeles för fort, man hinner inte med han gör framsteg varje dag. Han är så himla stark, envis e han också, får han inte som han vill så blir han hysterisk =P vem kan han ha fått det ifrån?? mig kanske.

Snart fyller jag år också.. då blir det party.. ska fixa naglarna och gå till frisören innan och färga håret och klippa mig. Kul att få känna sig lite extra fin.
Jag hoppas att mina älskade vänner kommer när jag fyller år.
Tror till och med att jag ska gå på krogen om jag orkar. Niklas har lovat att ta Kasper.
Ska bli riktigt kul att få vara Malin och inte mamma Malin.
Inte för att jag inte tycker om att vara mamma Malin, jag älskar det, min son är mitt allt.
Skulle kunna göra allt för honom. Men det ska bli så kul att få festa till ordentligt.

Nej nu ska jag förbereda för maten innan mamma kommer det blir fajitas nam nam.

Kram Malin


Våreldat på tomten

Nu har vi rensat bort en massa sly, Kasper har sovit i vagnen, det har blivit jätte fint på tomten.
Snart blir det hemma gjort pizza, ska bli riktigt gott. Niklas ska åka och handla blöjor.
Dagen har varit toppen, bara jag som känner mig lite lätt retlig, men det e så ibland.

Kram Malin


Påskdagen

En dag kvar tills hemgång =(... skulle vilja stanna här uppe på landet ett tag till, så himla skönt.
PÅskmaten va riktigt god igår, rökt fläskfile så himla gott. Kasper somnade vid 22 sen satt vi andra och tittade på tv. Jag somnade vid 24 kasper har sovit jätte bra hela natten.
Idag är det inte lika fint väder så jag vet inte vad vi ska hitta på. Kasper ligger och sover på sin farfar något som han älskar.
Niklas är ute och skjuter luftgevär.
Tror jag ska ta en dusch och plocka lite bland alla våra saker.
Jag hoppas att denna dag blir lika mysig och bra som den igår.
Kram Malin


Bilder från påsken på landet

Mys ute i solen

Älskar solen

Kasper sover ute i vårsolen
Kasper sover i vagnen

Kasper njuter av solen
Mysigt i solen

Nu börjar det ta fat i det blivande gästhuset =)

Niklas river förfullt



Flizan njuter av ombyggnationen och solen

mys i solen på påskafton

Idag är det strålande väder. Man hör hur det töar allt vatten som rinner i bäcken, det droppar från taken,gräset börjar komma fram, man blir så glad.
 Jag Mia och kasper och hundarna har varit på promenad. Niklas och hans pappa har snickrat ute, snickrar på det nya gästhuset.
Så vi har varit ute hela dagen, så härligt att elda ute när solen skiner. Mia bakade tosca kaka och kom ut med fika.
Kasper har sovit flera timmar i vagnen, så nu är han nog vaken fram tills läggdags ikväll.
Flizan är ute och njuter av solen, hon vill nog inte åka hem på måndag.

Jag och Niklas har fått påskägg med godis, trodde vi inte skulle få nått nu när vi själva fått barn, men Niklas kommer alltid att vara ett barn.
Kasper fick världens finaste påsk present av sin farmor och farfar (påskharen) han fick namnge en stjärna.
Han fick en groda (ett gosedjur) med en stor stjärna på foten, sen instruktioner runt halsen. Mia hade köpt det till honom i England. Kan man få en finare påskpresent??
Så jag ska strax gå in på den hemsidan och se hur man gör.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se film med resten av familjen. Sen blir det påskmiddag.

Långfredagen

Idag vaknade jag vid 8 trodde att kl va typ 11 men nej nej den va bara åtta, jag har sovit jätte dåligt inatt, vet inte vad som varit fel, men ena stunden va det för varm sen inbillade jag mig att det kröp på mig, jätte jobbigt. Kasper fick tillslut sova med sin pappa eftersom jag bökade så mycket.
Klev upp och åt frukost och fixade lite i huset, sen åkte vi till Tärnsjö och fikade så alla fick träffa Kasper Niklas faster och farbror hade köpt jätte fina kläder åt Kasper i rätt storlek så dem kan han ha direkt yippi inget vi kan vänta på att han ska kunna ha.
Kasper va ganska så gnällig när vi va där trött och grining.
När vi kom hem blev det hemmagjorda kroppkakor med skirat smör mums så gott. Nu är jag proppmätt.
Kasper ligger och sover med sin farfar och Niklas snickrar i gäst stugan. Ikväll blir det lugnt. Denna dag känns så lång kan bero på att den heter långfredagen. Dem måste ju ha döpt denna dag av någon anledning.
Påsken betyder ingenting för mig jag personligen tycker att den är överskattad, men nu måste man börja ha traditioner för Kaspers skull, han ska inte behöva lida för mina åsikters skull. Han verkar mest njuta just nu av all uppmärksamhet av släkten.
Nästa år får jag väll börja påskpynta lite hemma också så han blir nöjd. =)

Förstår om man är kristen eller troende av annat slag om man firar påsk, jag är kristen men inte troende. Påsk är som en repris på julen, fast utan julklappar och tomtar, den är gul och man har pynt som består av kycklingar och fjädrar, julen består av tomtar och den är röd. PÅsken är väll ljusare om jag måste säga nått som är possitivt. Men påskmat är bara en stor repris.

Jag sitter nu på trappen ute i solen med ett glas vin och njuter av fågelkvittret, kan inte bli bättre. När man sitter så här vill man aldrig åka hem, så skönt nu när det är ljust länge på kvällen.
Strax ska vi baka lite tosca kaka och morotskaka till fikat ikväll och tills imorgon. Får bli diet när jag kommer hem hehe...
Så skönt att det bara är fredag nu många dagar kvar tills man ska hem, skönt att få vila upp sig lite, skönt att man ha svärförälldrarna här, som mer än gärna tar Kasper. Man får lite tid för sig själv och det är riktigt skönt.
Nej nu ska jag gå in börjar bli lite små kyligt nu, lite för kallt ännu att sitta utan jacka.

Glad påsk till er alla.
Passa på att njuta av ledigheten och av solen
Kram Malin


Landet och myser

Nu sitter jag på landet, vädret är som hemma, idag fick vi sovmorgon Kasper väckte oss kl 10 så himla skönt. Sen packade vi och jag badade och åt frukost. Kasper sov hela vägen i bilen, han älskar att åka bil.
Ronny och Mia har varit och köpt en ny tv till Landet blev en 32 tums platttv ¨så himla  bra det blev. Den gamla tv hade sagt upp sig.
Nu ska vi vara här uppe och fira påsk och bara mysa, Kasper får mysa med sin farmor och farfar hela helgen.
Jag hoppas att solen tittar fram i helgen.

Jag har köpt en ljudbok till mig själv idag, så jag slipper läsa, va riktigt mysig att lyssna på när vi åkte upp hit. Köpte tredje boken av hammarbyserien den heter vyssan lull så himla bra böcker både jag och Niklas är helt sålda på hammarbyserien. Jag brukar läsa högt för honom eftersom han har dyselexi.
Men nu slipper jag det. =)

Igår va vi hos min mamma vi åt där och drack lite vin så himla mysigt, mamma såg riktigt nöjd ut när hon fick sällskap. Kasper fick njuta av sällskapet av sin mormor. Kasper somnade gott i soffan hos henne och vaknade knappt när vi kom hem.

Nu ska jag packa upp lite och hjälpa min svärmor i köket om ett tag hon ska göra fisk gryta med lax, ska bli väldigt gott.

Kram Malin


RSS 2.0