Malin Olvenmo

Äntligen blir det bebis

Jag och Niklas satt och tittade på tv jag mådde väldigt bra förutom att jag mådde lite illa, vi tog en promenad i snöyran till affären, jag köpte annanas som jag tryckte i mig framför tv...Gick och la oss vid 00 sov som en bebis, vaknade kl02.00 att det vart väldigt blött i sängen, väckte Niklas och sa att Vattnet gick men det tog ett tag innan han fattade, Jag gick upp,Niklas va jätte trött och renbäddade. Jag ringde förlossningen och sa att det forsade, har fått en tid kl 11.15 för kontroll och inskrivning. Värkarna började ca 25 minuter efter vattenavgång. Nu är det ca 5 minuter mellan värkarna, kan säga att man klarar av värkarna, nu sitter jag och äter frukost har sovit en liten stund. Nu så får man snart se sin bebis, nu vet man att det är nära =)

Så alla ni som gissat hade fel, får se om carro haft rätt 16 timmar har bebisen på sig för att hon ska ha rätt.
Jag uppdaterar när jag ser min lille kille =)

Ha en jätte bra dag allesammans =)

Nu är det städat och maten står på spisen

Snart kommer mitt hjärta hem, Jag har badat och städat (dammsugit och torkat golven) Nu har jag börjat med maten, älsklingen kommer bli så glad när han kommer hem och maten nästan är färdig =).. Det blir fiskpanetter, potatis och remuladsås.
Nu ska jag hänga min tvätt, idag har jag kännt mig lite extra pigg, vet inte varför men det är väldigt skönt.
Ikväll blir det nog filmmys, Niklas ville hyra film så vi får se.
Vi får se vart kvällen leder, snart är det helg igen, tiden går så himla fort. Idag är det ca 9 dagar kvar till Bf, en siffrigt så underbart. Kommer ihåg när man vart så lycklig när det endast va 99 dagar kvar. Tiden har gått så himla fort. Allt står redo för den lilla. Ska packa det sista i bb väskan bara men det är bara saker till mig själv. Får se vilket datum han väljer att komma på =)..hoppas bara att jag slipper gå över tiden. Men ut kommer han hur som helst.

Ska bli kul vem som får rätt datum.
Carro har gissat på att han kommer imorn Fredag 29/1
NIklas har gissat på 5/2
Pappa har gissat 12/2

Vad gissar ni andra??
Bf datumet är 7februari enligt ul
Jag vågar inte gissa

Kram kram

Älskar min Niklas

En sånn vacker text som beskriver min kärlek till Niklas. Han betyder allt för mig. Trodde aldrig att jag skulle få vara så lycklig som jag är här och nu.



Håller andan en stund
Tiden står still
Jag vill va' här i tystnaden innan dagen blir till
Och du ligger brevid
Men så långt här ifrån
Jag är så rädd för att förlora dig

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar
En kärlek skör som glas

Som den tunnaste is 
Mellan himmel och hav
När jag inser hur lätt vi kan förlora det vi har
Vill jag va' här och nu
Våga ta varje chans
Och leva varje ögonblick med dig

Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar 
En kärlek skör som glas

Som ändå gör mig stark

Övervinner allt

Du är allt


Du är allt som jag har önskat mig
Du är den som får mig att förstå vad kärlek är
Du får förlåta mina tårar
Hur ska jag göra för att kunna hålla kvar 
En kärlek skör som glas
En kärlek skör som glas

Frukost i soffan =)

Nu har man vaknat, sovit riktigt bra inatt, Niklas har åkt och jobbat med sin far. Kändes tomt i sängen när jag vaknade.
Nu har jag gjort frukost, det bästa målet på dagen. Vad man ska hitta på idag vet jag inte, vädret bjuder inte direkt på promenad, får se om man tar sig till mamma, hon är hemma och är sjuk.
Hatar all denna snö, varför ska det komma mer för??
Vill inte åka in till fl i detta väder, nu kan han lika gärna stanna i magen ett tag till, så vi slipper snöyran.
Hade funderingar på att åka och simma idag igen, men att åka tåg och buss i detta väder låter inte som en bra ide.
Och jag vet inte när Niklas kommer hem. Han brukar inte bli så sen, så han kan kanske köra mig till simhallen senare.
Niklas ska sätta upp tv på väggen idag, ska bli kul och se hur det kommer att gå, men fint lär det bli, men hur fult kommer det inte bli med alla sladdar som hänger ner bakom, varför tillverkas det inte trådlösa tv apparater??
Nej nu ska jag äta frukost och se om det är nått sevärt på tv. =)


Vilat och badat

Igår pysslade jag hela dagen fixade med Cassi och Björn presenter, gjorde egna askar och ett fint födelsedagskort =). Köpte ett par örhängen åt Cassi, och ett sällskapsspel åt dem båda, Björn fick även nån grej somman gör egna glas i is av oss. Dem blev riktigt nöjda. Tråkigt att dem fyller år på samma dag, men inget man kan göra något åt. Cassi och Björn va på strålande humör igår, kan nog även bero på att dem förlovvade sig på sin födelsedag. Så glad för deras skull. Vi fick jätte goda tårtor mums säger jag bara. När vi kom hem så badade jag och vi satte oss och mös framför tven =)...Tog en sen kvällspromenad innan vi kröp till sängs.

Idag vaknade jag vid 5 av värkar tänkte att nu får det väll ändå sätta igång, kändes nästan som jag höll på att bli magsjuk, världens magknip som kom och gick. Åt en yougurt och la mig i sängen..somnade tillslut vid halv åtta, vaknade igen vid halv tolv, och mådde toppen. Åt frukost och packade badkläder, tog med mig Ida till Torvalla och simmade, hon va hemma från skolan då hon haft ont i halsen.Men hon skulle till skolan imorn igen. Vi badade och bastade jätte skönt. Har haft lite små ont hela dagen, har mest känts tungt. Åkte sen till handen och åt på Taco bar och kollade lite i affärer, herregud vad fina kläder det finns nu till våren, varför ska jag va gravid för, jag vill ha allt, längtar så tills jag kan handla. Men när jag väl kan handla finns det väll bara storlek L kvar =(...Mamma bjöd oss på middag det blev lapskojs så himla gott, åt så jag måddde illa =(.. Nu är jag hemma igen,sitter i soffan, Niklas har fixat med väggfästet till tven som han köpt idag, imorn ska han eventuellt jobba med sin far, det beror väll på mig och bebis =).. Jag hoppas han vill komma snart. Självklart nu när det är så himla nära så ska det bli snöstorm, varför ska allt sånt hända mig??

Nu börjar mobilen och hemtelefonen ringa och pipa, då alla ringer och tittar om den lille kommit, det är så kul att så många är så nyfikna och bryr sig. Alla har koll på datum =) Hade läst innan att många ringer mot slutet men tänkte aldrig att det skulle hända =).. Blir bara glad.
Snart ska vi se andra avenyn den ända serie jag och Niklas följer, vi och Niklas farmor hahaha snacka om pansionärs varning på oss =)


fått mycket gjort idag =)

Vaknade kl 7 imorse, hade någon olustig känsla ikroppen, kände av en del värkar och började må illa, drack fil och det hjälpte, Niklas ville inte vakna så jag la mig i ett bad, då släppte den värsta värken, tog två alvedon. När jag klätt på mig och fått upp min älskling så åkte vi till centrum, han va så himla trött, men jag ville storhandla och få allt gjort eftersom jag hade värkar, han följde snällt med =)... Vi åt frukost på cafe pause blev ost och skinkfralla med varm choklad så mysigt. Åkte sen till Ica maxi.. handlade en massa så nu är det fyllt i alla skåp, fick springa tillslut då värkarna blev mer intensiva och hade så ont i ljumskarna, ville bara komma hem till sängen, va hemma igen halv elva det va bara vi och pansionärer  och handlade. Kom hem och la mig och vilade och allt släppte =). Sov en stund så himla skönt att sova mitt på dagen.
På eftermiddagen åkte vi till heron, Niklas ville köpa ett spel till ps3 och jag köpte ett skydd till min ipod.
Nu sitter vi i soffan har precis ätit Kinamat ska se nya wallander. Iris och Tilda ska sova här då vi ska vara hundvakt imorn. Har fortfarande sammandragningar men det börjar bli min vardag, det värsta är att jag mår illa så fort jag har sammandragningar =(. Jag hoppas snart att förlossningen ska sätta igång, längtar så himla mycket att få se vem som gömmer sig i magen.


Städat och fixat

Nu är allt rensat i köket, skafferiet och kylen samt frysen gapar tomma, men imorn ska vi stor handla. Tror aldrig att jag haft så tomt hemma =).. känns så skönt ändå, hade jätte mycket som hade gått ut i skafferiet, hur ofta äter man konserver typ aldrig.
Har städat och Tvättat idag också, lagade köttfärssås och spagetti till middag, blev riktigt gott. Jag tog ett bad efter middag för jag mådde så fruktansvärt illa igen, men ville inte ta min tablett då man somnar av den, hur kul är det att somna kl fem ?? När jag badar släpper sammandragningarna och illamåendet. Jag och Niklas gick till affären och handlade lösgodis som jag blev hemskt sugen på. Gick sen hem till Tobbe satt där och pratade, sen hörde Corina av sig, så jag gick över till henne och tog en fika, skönt att komma bort en stund =).. Tindra va jätte dålig feber och grinig, led med henne kan inte va lätt att vara 1 år och sjuk, såg på henne att hon inte förstod vad som va fel. Nu sitter jag  med tobbe och Niklas framför tven, vi ser kalenderflickorna, eller dem tittar och jag sitter här. Klockan 12 inatt ska vi till mcdonalds, det gör vi varje gång på natten mot löning, jag och Niklas har gjort det sen vi träffades, men nu har vi inte fgjort det dem senaste månaderna då jag inte mått så bra. Jag är inte hungrig men en glass kan man nog klämma ner. Grabbarna funderar på att bryta traditionen och åka till vegabaren istället, spelar ingen roll för mig.
Börjar känna mig lite smått illamående och den lille i mig börjar sparka och leva rövare, varför kan man inte bara trycka på en start knapp så han kommer ut, eller att man hade ett bestämmt datum för att han skulle komma, det värsta är att han kan få för sig att komma närsom helst nu.
Vill men vill ändå va förbered, man kan väll inte vara förbered, det är nått helt nytt för mig och Niklas.
Nej nu ska jag va lite social med pojkarna, ska plocka lite tvätt och fördriva tiden fram till midnatt =)


V 39

Vecka 39

Barnet:

Vid den här tiden brukar det vara lite lugnare i magen. Det är inte bara trångt, barnet sover mer då det tar på krafterna att växa och utvecklas. Dessutom samlar barnet energi inför kommande födsel. Sover du oroligt och vaknar ofta? Vila under dagen. Tänk tanken att det är en förberedelse för kommande amningsperiod där du kommer att nattamma flera gånger den första tiden. Du träffar din barnmorska varje vecka. Hon kontrollerar noga barnets läge och hur det sjunker ner i bäckenet.

Mamman:

Din kropp är snart redo att föda, livmoderhalsen mjukas upp och du vet vid det här laget hur en förlossning kan starta. Många kvinnor upplever att de inte riktigt känner igen sig under de här sista veckorna. Det är helt normalt om du känner dig labil och svänger mer i humöret. Kanske är du mer inåtvänd, blir lättare irriterad och upplever att du inte får någonting alls gjort. Andra får en plötslig ny energi och en lust att städa. Det är inte ovanligt att höggravida kvinnor sätter i gång med storstädning av huset, med ett storbak eller med att laga massor av mat inför kommande behov. Antagligen är det en drift vi bär med oss. Vi “boar” och ser om vårt hem som ett led i förberedelserna inför barnets ankomst.

 

äntligen fixerad

Igår kom vi hem jag mådde toppen, sen kom illamåendet tillbaka, hatar det, Niklas ringde förlossningen, för att jag va hysterisk och ville inte va med längre,Fick komma in så dem fick titta till lillen, eftersom han sparkat mycket mindre, läkaren trodde att förlossningen kunde va på G.. men icke sa nicke kom in sammandragningarna som jag haft så jag mådde illa släppte, lillprinsen mådde toppen och sparkade =).. fick iallafall tabletter för illamånde som jag ska ta kvällstid, för man blir extremt trött av dem. Läkaren vi fick träffa va jätte trevlig, hon kollade även om jag hade öppnat mig något, någon cm va jag öppen men inget som skulle tyda på förlossning. Men blev så glad när hon sa att lillprinsen va fixerad och han låg startklar nere i bäckenet, nu kan han komma när som sa hon. KOm hem i natt somnade vid halv fyra, va så himla trött.
Vaknade i natt av världens värkar, tänkte inte nu jag vill sova, gick upp på toa, somnade sedan om direkt, tror värkarna kan berot på att hon vart där och retat =).
Nu sitter jag här vid datorn nyvaken och ganska pigg på att hitta på nått, har ätit frukost gröt och en kopp the =).. Magen mår toppen. Idag ska jag rensa skafferi och kyl efetrsom imorn ska vi storhandla innan bebis kommer.

Måste bara säga att jag är så himla glad att jag har Niklas, utan honom hade jag aldrig klarat denna graviditet. Han står alltid där som en stöttepelare och får mig att le... hur ont det än gör och jag skriker och grinar så finns han kvar. Älskar honom över allt. Har verkligen funnit rätt man till mig och mitt barn =).

Nu när man vet att det är nära att bebisen kan komma, så vart jag genast lettad, men nu vill jag hinna rensa städa handla m.m tror det kallas att boa. Helt naturligt, får se om Niklas blir tokig av mitt boande.
Ska även fixa det sista med presenten till min älskade vän som fyller år imorn. Vi ska dit på kalas på Tisdag ska bli trevligt, det är kul att man nästan räknas till familjen, då jag och min karl får komma när familjen kommer =).. ska bli så trevligt, gott med Tårta. =)
Nej nu ska jag sätta fart eftersom klockan bara springer iväg.


Lördag är så trött att jag vill dö

Idag är jag hur trött som helst fattar ingenting, jag har inte ens gjort nått. Vaknade vid 9 av klåda på magen gick upp och åt frukost med älsklingen, gick och la mig igen efter frukost, när jag satt vid köksbordet kändes det som jag skulle dö av trötthet, ändå la vi oss inte så sent. Somnade om till halv ett, jätte skönt, klev upp och tog ett bad, och åkte till Handen med svärmor och älskling, köpte mig ett par nya leggings =).. Idag har lillprinsen varit extremt lugn i magen, nästan så man blir orolig ibland, men jag känner honom röra sig iallafall. Får väll ringa förlossningen i värsta fall om han inte vaknar snart. Sägs att bebisar ska bli lugna i magen sista tiden.
Nu sitter jag och Niklas hos svärmor och svärfar ska äta middag här, vi har bjudit in oss själva =)... dåligt med pengar och mat hemma =)... Nu börjar jag bli riktigt hungrig, ska äta toast skagen nu till förätt jammi jami.. ikväll blir det film med dem också.


Fredagsmys

Nu har man badat, Har sätt på lets dance, Cassi ovh Björn har åkt hem, middageg blev väldigt lyckad, klarade att äta en hel middag utan att må illa =)... Nu sitter jag i soffan äter popcorn och dricker the, ska se den nya disney filmen Tingeling, älskar disney =).. Sk väll försöka lägga mig hyfsat tidigt ikväll, lägga mig innan tre iallafall.. så man kommer upp tidigt imorn, inte så kul att sova bort hela dagen. Natti natti

Middag i goda vänners sällskap

Idag städade vi lite fixade sen spotify till datorn, fick det gratis för at Niklas är telia kund, så idag har ljuvlig musik kommit ut ur högtalarna.. Cassi och björn kom förbi för dem hade as tråkigt och Björn hade slutat tidigt, Jag och Cassi byggde pärlplattor hahaha som små flickor på fritids, Niklas och Björn åkte och hämtae vår bil. Nu diskar Niklas, och Cassi och Björn är och handlar kött till middagen, vi slår ihop det lilla vi har och det blir en god fredagsmiddag =).. Jobbigt när det är löning på måndag, så man får ta det man har men det blir, kött, vitlökskroketter, beasås,kanatrellsås, majskolvar riktigt gott för att vara panka innan lön =).. Så nu blir det god middag med goda vänner. Nu ska jag ställa mig och laga. Hörs senare.


så trött idag

Idag e jag trött, men vill ändå hitta på något, hatar att inte kunna prata... Magen känns lite bättre men inte helt hundra, mår illa av och till, blir inte bättre när lillen sparkar på magsäcken =(... Hade väldigt svårt att somna igår, då sammandragningarna gjorde ont, kan bero på att jag kräkts också, brukar tydligen kunna sätta igång ordentliga sammandragningar, vart orolig imorse då jag inte kände den lille röra sig, men jag tog ett varmt bad, och sitter nu i soffan med en som  lever rövare i magen, han värkar må bättre än vad jag gör.


Niklas kom me förslaget att vi skulle åka till landet på snabb visit och hämta diskmaskinen, oki sa jag på ett villkor att du kopplar in den och nu inte om ett halvår. Då vart det andra bullar, nu städar han istället. Jag tänker inte ha en diskmaskin som bara står som inte är inkopplad, det kan han tvär glömma, finns annat här hemma som är viktigare att fixa med.
Det är inte så lätt att koppla in diskmaskinen då man måste dra rör och slangar genom hela köket ialla skåp, kan inte göras på en kvart. Så mitt förslag blev att köpa allt till den och förborra för allt sen ta hem den och koppla in den. =)

Funderar på att kanske be Niklas sjusa mig till Torvalla så jag kan simma lite, men det får bli ett senare projekt, just nu har jag ingen lust, vill bara få ut min lille prins ur magen, men sånt kan ju tyvär inte jag bestämma över. Ska ta ut mammas hundar i eftermiddag så kanske får bli en promenad med dem. Komma ut i friska luften måste jag iallafall.

Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt i en lägenhet, känns som man städar och städar och plockar och plockar, vi bor ju bara två personen och en katt på nästan 80kvm hur går detta till. Man kan tro att det bor 10 personer här ibland. Hatar detta. Men när man bodde hemma så städade mamma jämt men nu får man göra det själv, och jag är väll kanske inte så duktig jämt, man försöker hålla efter, men så blir man trött och tänker jag tar det imorn, och det blir man tokig för att det ser hemskt ut.
Nej nu ska jag hjälpa Niklas han dammsuger jag tänkte väll börja med att klä på mig, och kanske komma med en ide att göra idag, han ser lite deppig ut, uttråkad om jag får säga mitt =)

Hoppas inte på magsjuka

Har haft som mensvärk hela kvällen, Tobbe kom över och vi började se film sommaren med Göran va riktigt rolig =)... Vart hungrig och åt soppa, sen kom illamåendet som vanligt efter att jag ätit, jag förstå inte varför jag ska må så illa efter varje måltid, spelar ingen roll hur lite eller mycket jag äter. Va tvungen att springa ut, ja det är min nya grej gå promenad när jag mår illa eller har värkar, känns bättre när man får frisk luft, och då släpper alltid illamåendet..sprang ut Niklas och Tobbe satt kvar inne och tittade på film. Gick en runda men illamåendet blev bara värre och värre tillslut kunde jag inte hålla mig, spydde och spydde föstår inte hur mycket som man kan spy, ringde in till Niklas så han kom ut och hjälpte mig, kändes så skönt efteråt, men magen gör så ont. Kom in pigg och lugn, nu mår jag illa igen men inte alls lika intensivt, Har inte vågat äta, vill inte lägga mig i sängen för då lär jag må illa igen. Vet att jag inte mår illa för att jag e gravid, hade sånna här problem innan också, ska gå till läkarn efter att lill prinsen kommit och se om det e magmunnen som strular eller något annat, kan även va min laktosintolerans som spökar, eftersom jag strulat och fuskat med den =(. Nu sitter jag i soffan med mitt hjärta och ser på film, så skönt att jag har honom. Tobbe gick precis hem. Flizan springer omkring och leker, fattar inte vart hon får all energi. Jag hoppas inte jag åkt på någon magsjuka nu... vissa säger att förlossningen kan vara nära när man får som magsjuka. Man kan ju hoppas på det, men hemskt om man är magsjuk och förlossningen sätter igång, kul att ha värkar och spy sammtidigt =(.. nu ska jag lägga mig och se filmen har jag tur kanske jag somnar i soffan.... natti natti


Mvc besöket gick bra

Sovit dåligt eller oroligt i natt, så jag sov ganska länge imorse, Niklas åkte och jobbade med sin far. Vi åkte till Mvc när Niklas kom hem, vi skulle vara där halv två. allt såg jätte bra ut, lite dåligt med järn, så ska äta järntabletter, sf måttet låg på 35 och jag hade gått upp +2 kilo sen senaste besöket, har gått upp sammanlagt 9kg nu ett kilo i månaden, känns skönt att slippa kämpa med nergång sen. Prinsens huvud låg fortfarande neråt, och det lilla hjärtat slog 140 idag. Bm bokade in ett till besök den 4 februari, får väll se om vi hinner gå på det innan den lille kommer. Åkte hem till Cassi efter Mvc fikade och pratade, Niklas åkte till Johan och fikade, han hämtade mig sen från Cassi, vi åkte hem jag la mig i ett bad och älsklingen lagade middag, idag blev det fiskpinnar med potatismos och remuladsås. Igår kväll hade jag rejäla värkar, dem börjar komma sig smygande nu också, hoppas att det är påväg snart, Är så trött på magen nu, mår illa varje gång jag äter, längtar tills man kan äta en riktig portion mat igen.
Nu ligger jag på soffan, Niklas har gått hem till Tobbe för att fixa några nya filmer, blir filmkväll ikväll, tobbe kommer också, blir filmen sommaren med Göran =), jag har inte sätt den så man får hoppas att den är sevärd.
Är så hemskt täppt i näsan och rösten är fortfarande inte bra, hatar att vara förkyld.
Nej nu ska jag dammsuga och tvätta en maskin tvätt innan vi ska se på film, är så hemskt rastlös ikroppen.


På benen igen

 Har legat i soffan hela dagen, blev en kort promenad på eftermiddagen med älsklingen, kände att jag va tvungen att komma ut i den friska luften. Somnade en stund i soffan så himla skönt att slumra. Nu sitter jag och sappar mellan kanalerna på tv. Niklas förälldrar kommer senare och fikar och hämtar hundarna, så niklas bakar kladdkaka så gott. Känner mig inte helt hundra idag, det värsta är nog att rösten är as dålig, kan knappt få fram ett ljud, har inte ont i halsen eller nått utan det är bara rösten som är borta är som värst när jag vaknar på morgonen. Hatar att man inte orkar prata. Har väll fått nått skit på stämmbanden, vill inte prata för mycket heller så man inte sabbar rösten för gott. =(...Ikväll blir det nog inte så mycket aktivitet här hemme, orkar inget just nu är helt slut, vill bara ligga och vila, kan ju va så att kroppen förbereder sig för att den lille ska titta ut snart, man kan ju alltid hoppas.
Imorn ska vi till mvc på kontroll hoppas att allt ser bra ut. Det ända hon kan klaga på är väll mina järnvärden. Nej nu ska jag återgå till mitt tv tittande.
Det värsta med att bara ligga och titta på tv är att jag känner mig så himla värdelös, hatar att känna att jag inte gjort nått på en hel dag, men Niklas säger att ingen dör av att jag bara ligger och vilar en dag, men jag är en så rastlös person, vill städa, tvätta, stryka förbereda det sista inför Kasper som igentligen inte måste göras innan han kommer, men jag kan inte låta bli.
Får väll bli en lat dag då da.


Orkar inte idag

Idag är jag helt slut, har så ont i rösten,sovit jätte dåligt idag, men inte så konstigt två stora hundar i sängen och en  katt, brukar ha svårt i vanliga fall att röra mig. Jag har badat och tagit det lugnt idag. Jag undviker att tala idag då rösten bara blir sämre för varje dag.
Så om ni undrar varför jag inte skriver så e jag sjuk, jag är inte på förlossningen =)

Bak och pyssel

Idag har jag städat, har bakat muffins och kladdkaka, cassi kom förbi och fikade och gjorde mig sällskap =). Niklas gick hem till tobbe och spelade. Cassi och jag satte igång att pyssla, hade as kul, vi gjorde olika kort, saknar fritids och skolan så mycket när man pysslar. Korten vi gjorde vart as fina om jag får säga det själv, tiden går så himla fort när man har roligt. Vi åt middag blodpudding med bacon och lingon, riktigt gott. Sen tog jag och cassi en promenad, stannade hos mamma och tog en fika, Niklas kom dit med Tilda och Iris, Lina och Ninja tyckte inte om dem stora hundarna, tur e väll bara att alla fyra hundarna är så snälla. Nu sitter jag i soffan ska se film med min älskling, det blir Fåglarna en gammal skräckis =). Ska ta ett bad först och Niklas ska fixa lite fika till filmen. Är jätte nöjd med dagen. är så glad för att jag har Cassandra, hon finns alltid och hon lyssnar alltid, skulle dö för henne om så skulle behövas, finns inte många som har sina barndomsvänner kvar. Känns så skönt när man är med henne, man behöver inte säga så mycket utan hon ser, och det räcker =)
Nu ska jag vara lite social med min karl han hatar att jag sitter här vid datorn han tycker att jag e så tråkig.
Lägger ut bilder på våra fina kort=)



Mina fina kort




Cassandras fina kort =)

Natti natti alla söta människor som läser min blogg, som tycker om att läsa om min vardag =)


Magbilder v38 (37+2)

Nu kommer lite magbilder, man vet aldrig när det är sista dagen med magen =)







Synd bara att man fått bristningar, men dem e inte så stora så enligt bm kommer dem försvinna innan sommaren =)... jag hoppas att hon har rätt.



Trött idag

Rösten är nästan helt borta idag.  Igår satt vi här i soffan och mös... alla tyckte jag skulle ringa till förlossningen, för att jag misstänkte att det sipprade vatten, vaknade natten till igår att det rann, men trodde bara att det va svett. rann mer under dagen. En trevlig sjöterska bad oss komma in på kontroll eftersom det är så hög infektionsrisk. Kom in och dem lyssnade på bebisen och han trivdes som fisken i vattnet. Niklas va nog väldigt nervös, för dem började tala om att om det va vattnet så skulle dem sätta igång mig eftersom jag inte hade några värkar. Fick sedan gå runt på avdelningen med världens största blöja, men då läckte det inte hehehe. En läkare kollade också och hon såg inget vatten, men Kasper va redo att komma ut, så vi va välkommna tillbaka om det hände nå mer. Skönt att det inte va vattnet, jag vill inte bli igångsatt, har hört att det e fruktansvärt jobbigt. Så vi kom hem vid halv tre i natt, jag somnade typ direkt, idag är jag jätte trött, känner mig mör i kroppen, nu har jag fått frukost av min älskling. Vi ska väll ta en promenad med svärmors hundar, vi ska vara hundvakt, då blir Flizan glad när hon får sällskap av sina älskade hundar, dem ska även vara här imorn så då sa vi att då kan dem lika gärna sova kvar. Idag blir det nog bara lugnt och skönt. Får se om Cassi kommer förbi idag. Hon va väldigt utråkad. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, känns som man vill passa på ifall vattnet får för sig att gå. 


lugn dag

Nu sitter man i soffan och svullar, har precis ätit semla och dricker te, har ätit chips och drukit cola =).. Jag Niklas och Tobbe sitter och har film maraton =)... Va på Tobbes jobbidag han skulle hämta några papper, sen sjusade niklas mig till mammas jobb, hälsade på henne där, trevligt att se hur hon har det på jobbet, vart mcdonalds till lunch är typ hungrig hela tiden, men det är vanligt i slutet av graviditeten, tror slemproppen börjat lossna, pratade med min bm hon sa att så kan vara fallet =).. så snart kanske han kommer. Niklas och Tobbe har varit ute med mammas hundar jag hade helt förträngt det, tur att jag har dem hahha. Snart ska jag väll laga lite middag blir blodpudding med lingonsylt och bacon jammi jammi..Mår så himla illa ibland bara, tänker bara på mat, men mår illa när jag ätit, detta är inte lätt.
Får väll se om jag lyckas få med mig pojkarna på promenad senare ikväll, jag sover som en bebis om jag går en promenad innan jag kryper i sängen.
Mätte magen idag med måttband den är 115,5 cm runt hahah fettma har man om man har över 88cm hahaha.. Tur att man bara är gravid, fy att vara så är rund, glad att mitt försvinner snart. Nej nu ska fortsätta titta på filmen (The Mist) inte den bästa men det duger =)

Måndag

Nu har man ätit frukost, rösten är ännu värre idag, igår kväll va den hyfsat bra, med idag är det jätte jobbigt att få fram ett ljud =). Igår kväll när Niklas va borta fick jag städnoja, städade överallt, kök och badrum glänser, hade ganska kraftiga förvärkar men det gick ändå. Hade en konstig känsla ikroppen, går inte att förklara, men jag kunde inte sitta still, så när Niklas kom hem vid 24 så gick vi ut på promenad, as skönt, han va jätte trött men följde snällt med, värkarna blev starkare av promenaden, men nu har jag vaknat är inte på förlossningen =).. Sovit ganska dåligt vänt och vridit mig hela natten, har haft ont i ryggen halva natten. Men nu sitter jag i soffan med en kopp the och hoppas halsen ska återhämta sig. Niklas sover. Vad man ska hitta på idag vet jag inte, det ändå som är inplanerat är att jag ska ta ut mammas hundar vid 4. Någon som har någon rolig ide???

ensam ikväll

Nu sitter jag i soffan, jag har pecis badat och sitter nu med täcke i soffan. Äter semla och dricker te och ser på  Johan Falk. Niklas är hos Tobbe och spelar tvspel ikväll, kul för dem hahaha, dem ville ha med mig med men nej tack. Jag tycker att det kan vara skönt att få vara själv en stund, jag och Niklas är med varandra varje dag nu när han är hemma. 
 Vi har varit hos mamma och fått fotvård så himla skönt, så nu e mina fötter jätte fina =)... Har haft lite värk men inget anmärkningsvärt =(.. Ska nog lägga mig tidigt ikväll, så jag får vila =).. Känner mig trött i kroppen, men rösten börjar komma tillbaka. Nu börjar många ringa och kolla om lillprinsen har kommit, men icke sa nicke. Han sparkar väldigt mycket idag, en väldigt pigg bebis sa niklas idag. Nej nu ska jag fortsätta  titta på filmen. Natti natt


20 dagar kvar

Idag går man in i v38 nu tycker jag den lille kan titta ut, är så nyfiken på honom =)... Har ingen röst den tappade jag igår, kan inte hitta den, har inte ont i halsen, men rösten e borta. Idag händer det inte så mycket. Ska till mamma i eftermiddag med Tobbe och Niklas som ska få fotvård. Jag bara väntar och väntar på ett litet tecken på att lillen ska komma. Känner mig allmänt trött och nedstämd har inte lust med nått. Idag sprattlar det som aldrig förr i magen, börjar väll bli trångt, men han väljer själv att stanna på den lilla ytan. Om man ändå kunde locka ut honom =)
Nu ska jag äta lite lunch får bli fil och flingor, försöker ladda mig nu ifall han skulle komma
.


Nu e man hemma igen efter ett biobesök

Herregud vad folk, har inte vart på bio med så mycket människor sen jag såg sagan om ringen =)... va kö till heron från motorvägen. Filmen va oki men trodde den skulle va bättre. Trevligt att gå på bio med goda vänner en lördag på dagen, kändes bara så konstigt att kliva ut från bion och allt va fortfarande öppet, man är van att allt e stängt och tyst. Nu sitter jag hemma i fotöljen, har ingen lust med nånting, allt känns så jobbigt idag vet inte varför, humöret kan ju inte vara på topp jämt. Känns bara som man vill gråta i sängen en hel dag. Det går nog över. Niklas diskar och fixar här hemma, ska väll hjälpa till hade jag tänkt men orken finns inte.
Är så trött på att vara gravid nu, vill bara att magen ska försvinna och man kan få tillbaka sin gamla kropp, mer rörlig ja tack. Inget värkar hjälpa den lilla på traven heller. Mys både natt och morgon med älsklingen hjälper inte, varma bad, hallonbladste hjälper inte heller, massage på fotknöllar m.m vad ska man göra?? Han är väll inte redo ännu. Nu sover jag bara sämre och sämre på nätterna så snart kanske. Nej nu orkar jag inte skriva mer. Får se om vi tar en promenad till mamma senare, kul att prata av sig lite, e så trött  på att vara hemma, mår bara sämre av att sitta innanför mina fyra väggar =(...

Kanske ska skriva att vi såg snabba cash.. glömde det i mitt klagande

Mys med Cassi hela dagen

Idag har man varit hos Cassi hela dagen så mysigt, Nu är man hemma Cassi följde med hit, Niklas och Torbjörn har gjort fläskpannkaka så himla gott =)..Pappa kom på oväntat besök också väldigt trevligt. Idag har magen varit riktigt bra. Nu sitter vi alla i soffan mätta och belåtna, Björn har precis kommit han har också fått pannkaka. Ikväll vet vi inte vad vi ska göra, blir väll lugna gatan, fredagsmys som det kallas. Skönt att bara ta det lugnt. Imorn blir det bio hoppas bara att det finns biljetter. Den har premiär idag.. ska kolla  nu om det finns några.


Mys och nya naglar

Nu är man nybadad, chili corn carnen vart jätte god. vart jätte mätt. Vart semlor till efterätt det godaste jag ätit på väldigt länge. Nu har jag gjort nya naglar vart naturela ingen fransk tipp. Vart jätte fina. Niklas mamma va här och lämnade åk påsen till vagnen i fårskin som vart på kemtvätt den hade blivit så himla fin =) Lilla Kasper kommer inte att frysa iallafall. Nu ska jag lägga mig i sängen ska äta nått först blev hungrig. Imorn ska jag leka med Cassi =) mys pys, Niklas ska hämta Tobbe imorn från hans jobb, Tobbes sista dag, han ska också sitta på Lådan han har även blivit varslad så han slutar om två månader tråkigt för honom =(. Nej nu ska jag sova natti natti


vilat och städat

Nu har jag klätt på mig, ska ta mig till affären fast det blir bilen hahah... värkarna håller i sig av och till, la mig i ett bad en stund så himla skönt. Nu har jag tankat ner The Basebalss album härlig musik hörs nu i sterion=).. Nu ska vi handla till middagen, idag blir det chili corn carne så himla gott. Så länge sen vi åt det. Sen ikväll blir det nog mys framför tven. Har dammsugit idag också så någon nytta har man gjort iallafall. Är jätte sugen på ris så det får nog bli ris till chilin. Hoppas ungen kan komma snart. Imorn blir det nog fika med Cassi... hon håller tummarna för att den lille ska komma. Vädret ser inte så mysigt ut nu, tur att bilen blir framkörd till porten =)
Har läst bland alla bloggar man läser varje dag, men ingen har uppdaterat, vad gör alla idag, är det bara jag som sitter inne och nördar??? tydligen. Sånn är jag.


ingen bebis ännu

Nu börjar jag ledsna på denna väntan, igår satte värkar igång ordentligt va tvungen att sitta på en kökstol, kunde inte resa mig hehehe... men jag kan säga man överlever, den ända värken som kommer possitivt =).. Somnade och har sovit jätte bra hela natten. Hade träningsvärk i magen imorse, nu gör det ont igen men jag städar på ändå allt för att skynda på det hela lite, men ännu ingen slemmis eller vatten. Känns ibland som om blåsan ska ramla ut som om någon gör tusen nålar inedre delen avmagen. Hemskt. Som sagt värk är bra när man är mot slutet av graviditeten hahaha.. Nej nu ska jag fortsätta här hemma.


ingen bebis ännu

Nu börjar jag ledsna på denna väntan, igår satte värkar igång ordentligt va tvungen att sitta på en kökstol, kunde inte resa mig hehehe... men jag kan säga man överlever, den ända värken som kommer possitivt =).. Somnade och har sovit jätte bra hela natten. Hade träningsvärk i magen imorse, nu gör det ont igen men jag städar på ändå allt för att skynda på det hela lite, men ännu ingen slemmis eller vatten. Känns ibland som om blåsan ska ramla ut som om någon gör tusen nålar inedre delen avmagen. Hemskt. Som sagt värk är bra när man är mot slutet av graviditeten hahaha.. Nej nu ska jag fortsätta här hemma.


hoppas hoppas hoppas

Nu är värkarna oregelbundna, men hoppas att det sätter fart snart.. har varit ute och gått en rask promenad, va hos mamma och fikade, köpte glass med fruktcoctail så himla gott =).. Nu sitter jag i soffan ska nog krypa i sängen, Niklas är så duktig han sitter och rensar bland sina kläder, blev an massa att slänga och som han växt ur nu när han blivit sambofet, eller normal inte pinnsmal längre hahaha...Om ingen bebis har tittat ut imorn så blir det till simhallen och simma och basta imorn, skönt att röra på sig så man inte är helt orörlig på bb =). Nej nu ska jag dricka lite nyponsoppa och äta en smörgås innan sängen man vet aldrig när man får äta nästa gång =P...sov gott allihopa och håll tummarna för att min bebis känner sig redo att titta ut snart, för hans mamma blir tokig på att vänta.


vad ska man göra nu då??

Nu har man städat bort julen, varit hemma hos Cassi och fikat hela dagen så mysigt.. Songul kom också förbi, kul att träffa henne.. hon ska också ha en bebis den 17 mars är hon beräknad. Niklas kom och hämtade mig från Cassi och vi har ätit middag, det blev mcdonalds snabbt och enkelt, nu vaknade Kasper till i magen också, inte så kul att vara jätte mätt och en bebis som sparkar för fullt =(..Nu vill jag bara att han ska komma, men spelar tydligen ingen roll vad man gör, färdknäppen fungerar inte, hallonbladste fungerar inte heller, dammsuga, promenader, dansa...inget funkar är det någon som har någon annan ide??? Går om kring som ett litet barn dagarna innan julafton och väntar på tomten =P. Nu är kl strax efter 18 och vad ska man göra resten av kvällen, jag har gjort typ allt. Har planerat en massa i min allmenacka nu så då kommer kanske bebis mycket fortare, imorn blir det simhallen, sen på Lördag blir det eventuellt bio med cassi och Björn =)...


Nu har man sovit på maten

Så skönt att sluta ögonen en stund, jag är helt slut idag i kroppen. Nu ska jag dricka en kopp the och mysa i soffan. Skönt att bara ta det lugnt, har funderat på om man ska ta och åka och simma imorn, om kroppen tillåter =)

Pannkakor och mys pys

Nu står min älskling och steker pannkakor, han ska inviga sitt nu pannkaksjärn som han fick i julklapp av min mamma. Vi har precis komit in vart på en hurtig promenad till affären, kändes skönt att komma ut. Nu är jag hungrig så pannkakor kommer att sitta fint, snoret rinner, och jag mår fortfarande illa, men äta måste man ju. Ska titta på det nya avsnittet av andra avenyn till maten =).. Vår nya serie som vi måste följa. Ikväll hoppas jag att det blir bättre med illamåendet och att jag kan sova bättre i natt. Hoppas att det är någon bra film ikväll på tv... så man har nått att göra. Nej nu ska jag fixa lite innan maten hänga tvätten och renbädda sängen som jag hade tänkt att göra igår. Det va allt från mig denna dag, hoppas ni andra mår bättre.


så extremt illamående

Inatt har det inte blivit många timmars sömn.. Igår blev jag hemskt illamående det ville inte släppa. somnade tillslut men vaknade igen efter 4 timmars dålig sömn av att det kändes som jag skulle spy. Hatar att må illa. Min syn har inte blivit bättre... Jag har ingen matlust alls idag, vill inte ha något. Vet inte vad detta kan bero på. Hoppas bara att det går över snart. Niklas vill helst att jag ska kontakta min bm men dem hittar ju ändå aldrig nått fel på mig, så varför ska jag gå dit för.. sitter hellre här hemma och mår uselt.  Hatar när man mår så här dåligt och man åker till doktorn då är det inget fel.. hur kan man må pytom men ändå säger läkarna att allt ser fint ut, konstigt. Nu vill jag bara att lillen tittar ut, så jag kan få må bra, ryggen gör så ont spelar snart ingen roll vad man gör. Niklas håller på att städa bort julen nu, så himla skönt att bli av med den, jag ska försöka städa undan lite jag med, och äta. Är det någon som har nått tips eller råd som kan veta vad som hjälper eller vad det kan vara som är fel....


Bakis Niklas hehehe

Idag är min älskling klen men han städar ändå hahah tror inte han vill erkänna.. jag mår toppen, så skönt att slippa allt som har med bakis att göra. Det va riktigt kul igår alla va glada och Niklas fick fina presenter =).. Flizan lämnade vi hos svärförälldrarna så hon slapp allt stojj. Idag blir det nog bara att ligga hemma i soffan med film =). Jag kände igår att jag va helt slut när alla gick vid 3 snåret imorse. Man är inte riktigt 100 i kroppen. Igår hade jag så himla ont i underlivet på dagen kunde inte gå till affären, en riktigt obehaglig känsla, fick stanna hos emma och ta det lugnt en stund, tror att den lilla fixerar sig.. Idag känns det ingenting, allt känns så bra. Hade sammandragningar i går kväll och i natt men ingen som störde sömnen något märbart. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, sen mysa ner mig igen i soffan. Jag sa precis till Niklas det va nog sista riktiga festen som barnfria. =P....Igår va det väll ca 20 personer här.. men det är inte så stökigt som jag trodde att det skulle vara idag. Jag va ganska duktig igår jag gick och plockade efter alla.. blir lätt så när man är nykter. Men det va riktigt trevligt iallafall. Nu vill jag bara att den lilla ska titta ut..nu har Niklas fyllt år och jag lovade honom att hålla lillen inne denna vecka, men nu är det fritt fram =)


V 37

Vecka 37

Barnet:

Ca 2.8-3 kg. Nu räknas barnet som fullgånget. Om förlossningen startar gör den det i tid, varken för tidigt eller för sent. Barnet ökar sin vikt med 200-250 gram per vecka och har mer än en liter fostervatten runt sig. Koordinationen är så utvecklad att barnet har förmåga att gripa tag om saker med handens fingrar. Den tränar inför ett liv utanför livmodern genom att dra in och trycka ut fostervatten ur sina lungor. Den lagrar också näring som behövs för att klara en ansträngande förlossning. De allra flesta barn ligger med huvudet nedåt, endast ett fåtal ligger med stjärten först. Om så är fallet gör man vid den här tiden ett försök att vända barnet.

Mamman:

Du går troligen på ännu en graviditetskontroll. Är det något som fortfarande oroar dig inför förlossningen så prata med din barnmorska. Det är bra om du som skall bli pappa följer med. Även om du skrivit ett brev med dina önskemål kring förlossningen är det vanligt att man också noterar vad du vill i journalen. Denna kommer personalen på förlossningsavdelningen senare att ta del av. De flesta kvinnor känner av allt kraftigare sammandragningar i livmodern. Det är inte farligt utan en påminnelse om att snart startar förlossningen och mötet med barnet närmar sig. Kanske har du slutat arbeta och inlett dina första veckor som föräldraledig. Du kommer att må bra av att få rå dig själv och att släppa arbetet helt. Du behöver också lite tid att förbereda för barnets ankomst och göra de sista förberedelserna inför förlossningen och den stora omställningen till att bli mamma. Nu kan du vila när du behöver det. Ät som tidigare bra mat, gärna med extra kolhydrater så har du lite mer ork om förlossningen skulle starta.

 

Så himla förkyld

Hatar detta med snor.. idag ska det bli party.. alla vänner kommer. Känner mig inte helt hundra. hoppas bara att det släpper snart.


28 dagar kvar till Bf

Nu är snart bebisen här bara 28 dagar kvar, det känns så himla skönt, snart är allt över och det nya börjar. Nu sitter jag hos mamma, Niklas och Tobbe tapetserar mammas kök, så kul att se.. Ska bli kul att se hur detta kommer sluta.
Imorn blir det fest hemma hos oss, sista festen som barnfri =)..... jag hoppas att det blir kul, vi ska spela spel och skratta och ha så kul. Alla goda vänner kommer =).. Nej nu ska jag fortsätta titta på pojkarna...man kanske får sig ett gott skratt när tapeterna ramlar ner hahahaha


Min älsklings födelsedag

Idag har man varit i Handen med Cassi, köpte mjukisbyxor och en t-shirt till Niklas i present, han blev glad.. hade sjukt ont i bröstet och halsen imorse när jag vaknade, men det har gett med sig nu under kvällen, snoret rinner fortfarande. Jag och Cassi fikade och tittade i affärer trevligt trevligt, hon va lika förkyld som jag. Niklas kom och hämtade oss i handen efter jobbet skönt att slippa åka tåg. Kom hem och badade och fixade här hemma sen kom Niklas släkt kom och firade niklas, han fick massa presenter och vi åt mycket bullar och kakor. Nu har vi varit på mcdonalds och ätit middag. Nu ska jag lägga mig på soffan och bara njuta av lugnet och tystnaden =)


vill bli av med förkylningen nu

Imorn fyller min älskling år, men han ska jobba så vi får fira med mys på kvällen, man kanske ska laga en god mat åt honom =).. Jag mår pyton idag, vill bara bli av med magen tröttnat på att vara gravid, det är inte kul längre, det är ännu värre att va gravid nu när jag e förkyld och det är jätte kallt ute =(.. Idag har vi inte gjort mycket, Corina och Mats kom förbi på dagen med lilla Tindra och fikade på dagen trevligt, skönt att få sällskap =)... Sen va vi på city gross och handlade, Niklas ville handla kaffe bröd inför imorn för hans släktingar kommer imorn kväll och fikar.
Sen nu på kvällen har vi varit hos lillasyster och fikat, tittat på hennes lilla kattunge, skönt att komma ut på en lite kvällspromenad..fast det är riktigt kallt, jag hoppas att det kan bli varmare snart så man kan gå ut mer. Emmas kattunge va riktigt söt. Nu diskar och städar Niklas inför imorn.. Jag ligger på soffan och slappar har ingen ork till något ikväll. Imorn ska jag till Handen och handla födelsedagspresent åt mitt hjärta vad vet jag inte ännu. Ska möta Cassi också så vi kan ta en fika och prata en massa strunt. Nej nu ska jag se på tv och bara fortsätta tycka synd om mig själv =).. snart blir det sängen. Natti natti


film med hallonbladste =)

Nu sitter jag i soffan har badat och snoret bara rinner =(.. Tobbe är här och ser på film =) Idag har vi varit på mvc allt såg bra ut lillprinsen låg med huvudet neråt fortfarande och det va possitivt sf måttet hade ökat till 33 ligger lite under men följer min kurva. Hjärtat slog som vanligt 130 såg strålande ut enligt bm. Vikt +9kg. Åkte sen och tittade i butiker med mamma och älsklingen blev mcdonalds till middag. Sen åkte vi till handen med Tobbe han skulle på bolaget. Jag köpte mig nya leggings och 2 oversize t-shirtar jätte fina.. tror att det blir någon av dem på lördag då niklas ska ha sina vänner över för att han fyller år.
Idag har jag börjat dricka mitt hallonbladste, får se om förlossningen går fortare, jag har ju ingen tidigare att jämföra med. Jag känner ännu inga sammandragningar värkar m.m. Gott är det iallafall. Imorn ska jag väll till Handen och se om jag kan hitta present åt min älskling, vet inte vad jag ska hitta på, nått hittar man väll alltid.
Kallt är det ute iallafall 19-.. tur att man inte ska gå ut nå mer ikväll. Jag gjorde ett stort glas med milkshake as gott. Nu är jag mätt och belåten =) nu ska jag vara lite social med pojkarna.


Dunder förkyld

Usch vad jag hatar att vara snorig, inatt har jag sovit riktigt dåligt, vaknade kl 4 imorse och va hungrig som minälskling gick upp och gjorde smörgås och blåbärssoppa åt mig, sen somnade jag om =)... Är helt täppt i näsan idag och snoret rinner, känner mig allmänt trög ihalsen och bihålorna idag.. Känt i flera dagar att det skulle komma, så igår när vi satt hos mamma kom det =(... Igår va Corina här på en fika skönt att få prata av sig =). Åt middag med mamma, hämtade även det mystiska paketet som innehöll delarna till barnvagnen och min nya fina skötväska =).. Så nu är allt redo för att lillprinsen ska ha det bra. Men jag får inte föda denna vecka enligt min älskling eftersom han fyller år hahahah från och med nästa vecka är det fritt fram =).
Idag ska jag till Mvc på kontroll sen ska vi väll träffa min mamma niklas ska hjälpa henne att köpa nya bänkskivor till köket. Annars idag blir det väldigt lugnt, jag orkar nog inte ge mig ut på några stora bravader. Nej nu ska jag göra frukost åt min älskling som ligger och sover lika förkyld som jag, det är första gången på 3 år som vi är förkylda sammtidigt.


Städdag

Idag ska vi storstäda här hemma, jag sitter nu och äter frukost/lunch..sovit bra i natt. Har badat nu, har värsta värkarna hoppas nästan att lillen vill komma...men det är nog falskt alarm. Man kan ju alltid hoppas. Vi ska väll städa sen åka och hämta ett mystiskt paket på posten som vi inte vet vad det är =P.. sen ska vi väll tvätta av bilen.. jag  vill ha allt fint här hemma, för min älskling fyller år på Torsdag, vet inte vad jag ska köpa till honom. Han säger att han inte vill ha något, men ett litet packet vill man ju ändå ge. Nej nu ska jag sätta igång och hjälpa min älskling så kankse bebis vill titta ut =)... Kram till er alla


shopping, fika och mys i soffan

Söndagen har varit riktigt mysig kom hem från landet igår eftermiddag, kom hem och la mig i ett varmt bad så skönt. Sen tillbringade vi kvällen hos Cassi och Björn så trevligt. Sov jätte bra inatt, men vaknade av klåda på magen kl6 imorse inte så värst kul, så det blev dusch och insmorning så kunde jag somna om =).. Idag har vi varit i Handen jag har köpt mig nya mjukisbyxor, amningsbh och en jätte fin munktröja, sen fikade jag och älsklingen winerbröd och varm choklad. Vart sen hem till soffan och se film "Baksmällan" jag läste tidning så jag såg inte filmen. Flizan har blivit sjukt social med mig eler magen rättare sagt, vet inte om hon fattar vad som är där inne =) hon ska ligga på den hela tiden hon e så söt.
Nu har jag badat och ätit middag blev från grillen i centrum idag mm gott. Niklas ligger i badet nu, tror inte vi skulle klara oss utan badkar. Ikväll blir det nog filmmys i soffan ska strax gå till affären och köpa något gott =)

Idag går bebis+mage in i ny vecka, vecka 36 tiden bara springer iväg, men för varje dag som går så växer magen eller ändrar form, snart e han här... nu börjar man bli riktigt nervös inför det nya livet.
Nej nu ska jag klä på mig min nya mysdress.




Se så mysigt vi har =)





Magen v36 (35+2)


Nu är det 2010

Idag är ingen bra dag, halsen gör ont och kroppen känns inte alls på topp.....Nu har vi kommit tillbaka till stugan jag och älsklingen har varit på bio, vi såg Göta Kanal 3... inte så bra men det duger en tråkig dag som denna då alla butiker är stängda. Idag känner jag mig så himla utråkad. Snön öser ner. Snart ska vi äta potatisgratäng med oxfile gott gott. Igår mådde jag inte alls nå bra, somnade strax efter tolvslaget, men det gör inte så mycket. Vi skålade med pomac och önskade varandra gott nytt år. Maten vart jätte god, synd bara att man inte orkar så mycket mat =(......Nu ska jag lägga mig på soffan och bara slappa, hoppas att min bebis kan komma snart..orkar snart inte vänta, jag har beställt hallonbladsthe som tydligen ska kunna sätta igång förlossningen får se om det fungerar =)... På söndag ska jag packa det sista i bbväskan så den står redo när han vill komma ut.
Hoppas ni andra har det bättre denna dag än vad jag har.


RSS 2.0