Malin Olvenmo

Nu är jag så himla fin

Nu är naglarna så fina, passade på att gå till frisören, det behövdes verkligen, så jävla fin i håret, niklas tyckte det blev jätte bra, passade även på att köpa hårinpackning, och silicondroppar.... Man känner sig så himla fin när naglarna är snygg och håret rent och nyklippt, frisören i handen är så jävla bra, har aldrig blivit missnöjd... Köpte även den sista presenten åt Emma så nu va allt till henne klart,
Flizab skulle självklart hjälpa mig med att slå in hon tyckte att inslagspappret är så himla fint, det tycker jag med valt ut det för att det ska passa emma, men jag kelar inte och tuggar på det som flizan. Jag kunde inte låta bli att fota henne när och gosar med inslagspappret.

Middagen vi åt idag va väll inte den bästa, men mcdonalds får duga när man är hungrig och vill ha något snabbt.
Ikväll blir det Idol och sedan den andra Johan Falk filmen.

Jag lägger upp bild på mina naglar och min söta storasyster in action hahaha om någon är intresserad av gel eller akryl naglar så kontakta mig för kontakt till min syster.
Uppdaterar mer ikväll.
Nu ska jag lägga mig i ett bad.



Flizan gosar med inslagspapper




Mina fina naglar

 

Min syster in action

Naglar ett litet urval gjorda av min syster





Som sagt det är bara att ta kontakt med mig här på bloggen om någon är intresserad av nagelförlängning.

 

 


nu är man fin

sitter hos syster nu och mina naglar är klara, känner mig så himla fin. Är verkligen jätte nöjd, nu sitter hon och ska göra naglar på sin mamma. Det känns så skönt att lämna över jobbet på någon annan nu när man själv har slutat hålla på själv. Men jag får väll börja igen när jag är mamma ledig.
Niklas ska hämta mig här sedan så jag slipper åka buss.  Jag ska fota mina naglar sen så ni får se hur fina dem blev.

Såg på väg hit till min syster att Ulf hade dött, han som hade blivit så himla smal, jag visste inte ens om att han va sjuk, men det är väll inte så lätt för en själv att veta, vet inte så mycket om honom över huvudtaget.
Tråkigt ändå för han va väll inte så gammal.

Nu ska jag nog sätta mig och se på när min syster gör naglar och äta min lunch som jag har med mig.
Kommer mer senare...............

Naglar

Nu ska jag hem till storasyster och göra naglar, jag kommer bli så fin, jag uppdaterar med bilder sen då jag ska fota idag.....Nu ska jag äta klart min frukost så jag inte svimmar på bussen.

Idol och filmkväll

Jag och älsklingen åkte och handlade födelsedagspresenter till emma som fyller 20 på onsdag det blev 4 fina paket, som jag hoppas att hon kommer att glädjas åt. SEn hem snabbt och se Idol, måste säga att Calle och Jon är så bra, de andra va si så där inget för mig, nicklas tyckte jag va sämst känns lite Johan Palm över honom. När vi va och handlade passade vi på att köpa 2 filmer köpte de nya Johan Falk såg den första, den va riktigt bra, så den rekommenderar jag, om man gillar svensk triller,deckare, kriminaldrama så ska man se den lite som dem förra om Johan falk. Har lite svårt bara att konsentrera mig på film, för så fort jag lägger mig bekvämt då sätter lillprinsen igång att sparka, men han blev lugn när min älskling satte handen på magen, mysigt att känna när han rör sig där inne. Det som står närmast på listan nu är sängen, imorn blir det mys igen framför tv:en då vi måste se den andra Johan Falk som vi köpte...Natti natti

läs collie pojken

läs collie pojkens blogg den är jätte roligt, collipojken.blogg.se, han är bror till niklas mammas hund Iris. Läs den

Nu har man städat och tvättat

Badrumsskåpet är nu rensat herre gud vad man samlar på sitt skit, slängde typ hela badrumsskåpets innehåll, gammalt skit. Så nu är det jätte fint. Har även plockat undan sommarskor och tunna jackor,känns så skönt att ha det gjort. Niklas är på väg hem vi ska äta nått gott till middag idag..... Blir inget Ikea för min del jag orkar inte idag.
Pratat med storasyster idag också, hon va jätte förkyld hon skulle göra mina naglar på onsdag efter att jag varit hos läkaren på mvc, längtar tills jag ska bli fin, skönt att slippa göra dem själv. Nu ska jag börja med maten så jag inte behöver vara hungrig. Sitter och tittar på någon jätte dålig film på tv4 film. Men varför kan man inte sluta titta för???
Jag skulle vilja hitta på något roligt ikväll, nått uppiggande, kanske gå på bio eller jag vet inte. Nån som har någon ide???? Nu kom min kära älskling hem, så nu ska jag pussa och krama på honom. 

Måndag igen

Känns som veckorna bara springer iväg, men hinner inte ens säga hej till helgen fören den är över. I helgen har man hunnit med en hel del, känns som man inte suttit och vilat nånting,
Nu har jag iallafall klivit upp, varit duktig och satt på en tvättmaskin och dammsugit hall och badrum eftersom man har en katt som älskar att sprida kattsand omkring sig, inte så trevligt tycker jag. Niklas ringde och väckte mig vid nio, skönt att komma upp i tid.
När man sitter så här på morgonen och alla jobbar, då undrar man vad ska man hitta på idag, jo en sak vet jag att jag ska göra, jag ska till Ikea med svärmor idag, men det är inte fören i eftermiddag när hon slutat jobbet.. Nu ringer min syster, hon håller på där hemma och tvättar och fixar. Jag ska väll fixa mig lite frukost till mig och sen hänga tvätten, kan ju göra lite fint här hemma tills niklas kommer hem. Han skulle gå ut och ge min mammas hundar mat efter jobbet så slipper jag åka fram och tillbaka till skogås.

Såg hela komissarien och havet igår blev djupt besviken på att Peter Haber va dubbad, fast sen helt plötsligt när han bråkade med sin fru då pratade han svenska och va inte dubbad, fattade ingenting. Varför tittar jag på den där dåliga serien eller filmerna för, jag blir ju bara arg.

Idag går jag in i en ny graviditetsvecka vecka 21+0  idag känns så skönt att tiden börjar gå fort. Jag ska väll läsa lite på internet om vad som händer denna vecka, med lillprinsen och med mig själv =).

Nej nu ska jag äta frukost innan lillprinsen svälter... puss puss

Husbil jag vill ha

jag vill bara ha husbil, men jag säger såhär in my dreams, måste typ vinna på lotto flera gånger. Det va jätte trevligt att gå där på mässan, fast den va mindre än vad jag hade trott, åkte hem till svärförälldrarna efter mässan och åt middag, jag somnade i soffan medans Mia lagade mat, jätte gott.
Efter maten tog jag och niklas en promenad till emma och mattias, jag hade sytt gardiner till emmas kök, det blev jätte fint =), niklas hjälpte till att bära ner saker i källaren, nu ska jag dricka kamomill te och äta yougurt, och fortsätta att titta på Komisarien vid havet, blir så irriterad på att det är dubbat men jag e fast ändå, och det värsta Peter Haber är dubbad varför han e svensk, är det nån som vet varför??
Natti natti

Husvagnsmässan

Emmas och deras lägenhet var jätte fin, det blev as bra faktist, bättre än vad jag trodde...... Vi åkte och tittade på köksbord vi hittade en hel del av intresse, men ska tänka lite på vad vi vill ha... Jag köpte mig ett bara nya uggs svart till hösten och vintern, känns som om det inte är någon ide att köpa stövlar, eftersom  fötterna  inte är som de brukar.... Niklas köpte även en ny stickad tröja till mig ocg jätte fina svarta stickade leggings, kände mig så fin när vi tog en promenad efter shoppandet. Mamma och Ida kom förbi för att hjälpa Emma och mattias, Ida hade köpt en jätte fin mys overall till till lillprinsen, jätte fin, vi tog en promenad då det va pause i flyttningen, mamma och vi tog en titt i åbylund då jag berättade att madde kanske ville sälja sin tvåa, då blev mamma glad hon blev jätte intresserad, jag hoppas verkligen att mamma flyttar hit det skulle vara så kul att ha henne runt hörnet. Allihopa käkade middag på ribbypizzan, det känns verkligen sjukt konstigt och fel att vara där på dagen när det är ljust.

Idag ska vi på Husvagnsmässan med Niklas förälldrar, ska bli jätte kul, ska till dem nu vid hav tolv. Sen ska jag hem sy gardiner till Emma och gå över och se hur det går för dem, om dem fått någon ordning. Nu ska jag äta upp min sista smörgås............ses senare

Lördag morgon

Idag har jag vaknat 8 eftersom jag typ somnade kl 22 igår, jag va helt död, Jag jobbade hela dagen gick upp 5 trodde fan jag skulle dö i kylan vid tåget, Tobbe och jag gjorde sällskap till jobbet eftersom han börjar samtidigt och jobbar alldeles brevid. Frös och frös vid tvärbanan märkte att jag kunde drömma om att knäppa min skinjacka =(... Man fattar inte att magen växer så fort eftersom man har den med sig hela tiden. Jag gick till emma efter jobbet och väntade på att Niklas skulle sluta och hämta mig.
Medans jag väntade gick jag och köpte en lite söt keps till lillprinsen på Adidas lagret. Längtar tills han är redo och vill komma ut, så jag får pussa och krama på min lilla vilda prins.
Jag och Niklas åkte till Handen och shoppade och åt middag, äter alltid ute på löningsdagen. Jag fick en jätte fin kappa av niklas som jag kan knäppa men som ändå magen kan växa i ett tag, känns skönt att kunna ha en jacka nu när det börjar bli kallt på kvällarna och på mornarna. Niklas köpte sig en munkjacka med teddy i så den är varm. Han köpte även en lite kofta till lillprinsen som han länge velat köpa.
Jag vart helt slut efter shoppande, middag, och en hel arbetsdag, så det blev hem till badkaret en stund, pratade med mamma och hon och Ida hade varit och handlat i Farsta, Ida hade köpt en lite overall till Bebisen, hon längtar tills hon skabli moster.
Jag och Niklas tog en kvällspromenad förbi  emma och Mattias för att se hur det gick för dem, men Emma skulle ut på krogen, Medans mattias körde grejer förfullt, det är så kul med henne, när hon fick reda på att hon skulle få flytta då va det de ända hon tjatade om, hon ville helst flytta samma dag, men nu dagen innan då går man på krogen, jag personligen tycker att man kan vara hemma och fixa det sista istället för att vara bakis, man undrar ju vem som ska flytta. Jag tror inte dem fattar att dem ska  byta lägenhet, allt ska flyttas idag... Tycker lite synd om Mattis han verkar så ensam, hon är typ ute jämt och festar och lever rövare och han ser så deppig ut... låter inte så lovande det där..Mattias sa även han igår att det va onödigt att gå ut dagen innan man flyttar, sen såg jag nu på hennes blogg att hon skulle eventuellt på fest ikväll, man har lust och säga hallå du ska inte dö imorn, ni ska flytta idag, du missar inget folk förstår att du ska flytta, du kanske ska fixa lite så du kan sova där, du ska ha fest nästa helg, kanske inte så kul att ha fest bland flyttkartonger, hon så va så exalterad över att flytta... Men dem verkar lyckliga och det är väll huvudsaken, men jag hoppas att hon  förstår att hon inte kan hålla på så hela tiden, det gör att killar tröttnar....
När vi vart där så gick vi till Tobbe han har köpt ny platt tv, så han va på bra humör... vi skulle åka ut och åka bil ett tag, men när vi satt oss i bilen så höll jag på att somna, så niklas sjusade hem mig, Han åkte ut umgicks med mattias medans jag la mig och sov, Han och mattias va ute och gled i bilen, jag snarkade  som en bebis, jag vaknade knappt när älsklingen kom hem.

Nu ska jag klä på mig, vi ska åka och titta på köksbord idag, få se vad vi mer hittar på jag uppdaterar senare............

fikat hela dagen

Idag har man inte gjort så himla mycket fikat hela dagen hahaha, stora syster och marie kom förbi och fikade,och Hallin va förbi och fikade så trevligt att träffa henne, det va så himla länge sen... Idag har jag mått bra jämfört med alla andra dagar, kroppen börjar väll återhämta sig, Men jag har faktist varit duktig och dammsugit och rengjort badrummet idag så nån nytta har jag gjort idag förutom att bara dricka the..
Igår va jag och Emma på hudkonsultation det va jäte roligt man fick prova en massa krämer och masker jätte kul, jag köpte en tvätt cream för ansiktet och sen en hudkräm, och dem va jätte bra, dem ska tydligen förhindra åldrandet, kan vara bra nu när man får rynkor när man ska få barn hahaha. Så nu ska vi dit på Tisdag nästa vecka och prova på smink också, det är nästan så jag längtar.
Skulle hämta Ida i skolan igår, men jag höll på att svimma på hemvägen, det va hemskt så det blev att gå direkt till mamma och vila, Niklas hämtade Ida, vi åt middag Ida gjorde läxan, nästan så man blir lite avunsjuk på läsläxor, verkar så himla kul. Vi tittade på Idol och mös i soffan tills mamma kom hem.

Jag blir så arg alla ringer från sjöstadsgården jag har sagt till dem att jag är sjukskriven, kan inte jobba fören nästa vecka, men nej dem ringer eller smsar varje dag, vad är det dem inte fattar, så nu ska jag iallafall jobba imorgon 7-13.... jag sa det ni tar det på egen risk jag kan svimma eftersom ajg har så dåliga värden, så hon sa att vi va tre på morgonen och att det inte är så tungt där eftersom jag är gravid.... pengar måste ju alla ha.

Nu ska jag ta ett bad nu när maten har lagt sig vi va på vegabaren och åt, dagen före lön som vi alltid gör, vi äter alltid ute dagen före lön, för då gör det inte så mycket att pengarna tar slut, sen blir det väll att gå hem till Tobbe eftersom han fyller år idag. Måste ju sjunga för honom eftersom han hatar det hahaha....Sen Idol det kan jag bara inte missa, får fan tvångstankar på det hahahaha

trevlig kväll till er alla


MVC

Då va man klar på Mvc, fick börja som vanligt på vågen, hade gått ner istället för upp, fick mitt intyg om att jag väntar barn, känns så skönt, och hiv provet va negativt, allt va bra, men mina blodvärden va farligt låga så jag fick gå till labb och ta prover direkt, men lillkillen han sparkade på förfullt hans hjärta slog som det skulle och mådde bra, så det blir att äta Niferix nu 2 stora äckliga piller om dagen, nu kanske jag börjar må bra igen hoppas jag, men det är skönt att få veta varför jag mått som jag mått. Så min söta Barnmorska bokade in en tid hos läkaren i nästa vecka som ska titta lite mer på mina provsvar och så. Så nu blir det vila vila och vila. Niklas har åkt och jobbat nu, vi stannade på fiket i centrum och åt frukost tillsammans.
Nu sitter jag i soffan och vilar, känner mig helt oki just nu men det är väll känslan av att veta vad som varit fel.
Imorgon ska jag på hudkonsultation med emma som hon bjudit med mig på, det ska bli riktigt kul, ska bli kul att komma ut hahahah.
Nej nu ska jag nog slå på en film och lägga mig och titta på. Skönt så skönt.......................

glad glad glad glad glad

Äntligen en dag som börjar med glatt humör, utan huvudvärk, nu sitter jag i soffan har precis ätit en stor portion tortellini med skinka, så himla mätt. Idag va jag hos Corina och fikade allt va som vanligt med dem, Tindra lika glad som vanligt. Ikväll blir det massa bra tv program Idol som jag och Niklas har börjat följa, men det blir väll lätt så när man inte dricker och när man känner sig extra matt och trött, Sen är det färjan och kändisdjungeln en massa bra....
Emma och jag skulle gå en promenad ikväll men det blir det nog inget av deteftersom det finns så mycket att se ikväll.
Imorgon ska vi till mvc och lyssna på lillprinsens lilla hjärta, och sen se så att alla värden är bra.
Han sparkar bara mer och mer för varje dag, kul att han är så livlig. Nej nu börjar unga mödrar så nu  blir det soffan och tv:n.....

Mys mys

Igår va vi i Heron och shopade med cassi och björn, de köpte ps3 en ny digitalkamera och en blender så nu kan cassi göra smootisar hahah, så gott hoppas hon bjuder på en med mycket energi.  Vi åkte hem till dem efter shoppandet och hyrde film och åt dipp med grönsaker, jätte mysigt måste vi göra fler gånger=)
Jag somnade nästan direkt när jag kom hem.
Idag har jag legat i sängen hela dan och tittat på Idol så himla mysigt. Niklas gick och handlade färskt bröd i morse  så det blev färska frallor med salami så gott.
Har varit tokig på min älskade kisse eller ska man säga prinsessan från helvetet, Hon har sprungit ända sen fem imorse, hoppat på mig och niklas hela morgonen, till slut hade jag bra lust att låsa in henne nånstans, Hon är knäpp. Nu ligger hon inrullad i min nya lila filt som jag fick av Niklas igår, jag bestämde mig  för att hon inte skulle få låna min filt eftersom hon hårar, men allt vi köper eller Niklas köper tror hon är hennes.... Så när jag bäddade sängen och la på min nya fina mys filt, hoppade hon direkt upp i sängen och började spinna, men hon är så himla söt. Hon är ju så himla svår att stå emot när hon är mysig.
Idag blir det mys hela dan, jag ska strax kliva upp ur sängen och panera röspätta som vi ska äta idag, Niklas ska åka och hyra nya Wallander, så mat framför tvn ikväll så himla mysigt.





Här ligger hon min söta pinsessa




Visst är hon söt.



Hon är inte alltid hemsk, hon är bra go när hon ligger och myser efter en heldag med satyg.... nu ska jag laga mat.

LÖrdag

Ja nu va det lördag, ska äta frukost nu,sovit hur skönt som helst inatt, har inte ens varit uppe på toa i natt, så skönt, Igår va man på mirran, dracka fanta, kan säga det va inget för mig, Cassi och jag och Emma gick dit, grabbarna va på sitt håll och drack öl. Jag trodde det skulle vara roligare att gå ut, Jag och cassi konstaterade att det var första gången vi va på krogen utan att dricka och röka, kändes helt sjukt. Klarade att vara på mirran strax innan stängning, måste klarat det pga över trötthet. Niklas va nykter så han körde oss.
Man undrade när man satt där vid baren, hur folk beter sig, gjorde vi också så när vi drack?? vart är alla i våran ålder vart har dem försvunnit?? Många frågor man hade.
Niklas och grabbarna kom till mirran och gjorde oss sällskap, Tobbe kom in helt otroligt, han va nog ganska överaskad själv. Man känner i kroppen idag att man har varit uppe länge, jag har så sjukt ont i halsen, men inte förkyld i övrigt, min söta karl gick upp och kokade the åt mig.
Idag blir det shopping med cassi och björn, dem ska köpa en ny digitalkamera, och titta på ett ps3. Får se om vi hittar nått av intresse. Nej nu ska jag äta lite frukost och klä på mig, så vi kommer iväg. Nu har jag iallafall fått bevisa att gravida kan gå på kroken, att graviditet inte är en sjukdom.


Ny dag vad ska man göra

Har vaknat, min sambo han städar för fullt, jag slipper så jag ska inte klaga, Vad har man gjort då, jo i Onsdags va vi och tittade på vår vagn som vi vill ha på Kronan i Täby, så nu hr vi bestämmt os för en sådan brun, såg ut som min älskling blev såld på vagnen, sen va vi på barnens hus i nacka tittade lite på skötbord, lakan till spjälsängen... dem hade hur mycket som helst vart helt lyrisk i affären.. Igår tvättade vi bilen på dagen, så nu är den fin hoppas bara att nån kommer och tittar på den så vi kan få den såld. Stora syster ringde så vi åkte till henne och fikade, allt va bara bra där, åt snabbmat i centrum mmmm jätte gott.. Cassi och björn kom på fika, björn och niklas fixade med deras bilar i garaget som vanligt när det gäller dem hahahah, cassi och jag satt och pratade bebisar och alla rädslor man har inför sista tiden. vi alla såg sen Idol, man känner sig som 15 igen när jag tittar på sånna program med cassi, när vi är tillsammans så är det som vi aldrig blivit vuxna, även fast vi båda ska ha barn. Helt sjukt. SEn vart det myspys i soffan, niklas fotade magen så vi hade lite nyare bilder på den.Jag trodde att jag inte hade några cravings men jag har kommit på att typ allt jag äter är mina cravings, allt går liksom på rutin hahahah nyponsoppa,salta katter, wasa sandwich, yougurt, mer och festis, hahaha det är sånt man inte tänker på. Nu ska jag ringa Emma och fråga hur man lägger upp bilder på den här jä.... bloggen, jag e helt värdelös som inte vet hur man gör, tur att man har henne, hon kan allt när det gäller sånt här. 

Nu håller jag på att hungra ihjäl ska äta frukost, sen hjälpa min karl att städa lite. Lägger upp lite bilder på magen sen, min lillprins i vecka 20. hej så länge






Magen v 20 (19+3)



magen v20

SKANSEN

Nu har vi varit på skansen min älskling kom hem för att överaska mig med att hitta på nått kul, när jag va så ledsen, han tog mig till Skansen jätte mysigt att gå där och titta på djuren i höst solen.. Älskar honom över allt. Sen åkte vi och hälsade på emma i sin nya butik där hon fått jobb, verkade som ett bra ställe, nu håller min man på att värma fiskgratäng med potatismos, jag ska lägga mig i ett bad och vila en stund, är helt sjukt trött i benen, efter promenaden på skansen. Det blev mysigt till sist efter regn kommer solsken.

Tisdag vad händer

Nu har man ätit frukost, Flizan ligger här brevid och vill äta upp min yougurt. Men det kan hon glömma. Är så himla trött hela tiden vet inte vad det är, orkar ingenting, vill inte göra nått, känner mig så himla ensam, så jävla tråkigt att vara gravid just nu, varför stöter folk ut en när man är gravid, precis som jag bär på nån smittsam sjukdom.... Jag kan fortfarande festa, dansa umgås med folk, det ända jag inte gör är att dricka, varför frågar inte folk om man vill följa med, ända sen man plussade så är telefonen död. Så jävla tråkigt, man sitter hemma dag ut och dag in....ibland undrar man om man orkar 20 graviditetsveckor till, börjar redan ledsna. Varför ska allt vara så tråkigt, jag skulle bara vilja försvinna för ett tag, resa bort för ett tag. Ibland funderar jag bara på att dra. Alla säger att jag ska hitta på nått men hur kul är det att hitta på nått själv,Nej nu ska jag städa som jag alltid gör. Det känns som det ända jag gör.............

Nu har man snart varit rökfri en vecka

Jag är så jävla bra, jahapp då va det söndag, vad har man gjort sen i Torsdags, inte så mycket tror jag, jo i fredags åkte jag för att möta Niklas på jobbet i Kista, det va värsta projektet att ta sig dit, först tåget till spånga sen byta till buss till Kista, alltså jag blev rädd, jag är inte rasist, men att färdas i gettot i 20 minuter är hemskt, jag var ensam svensk, först kom jag till Tensta, sen rinkeby sen till Kista, det är helt sjukt, hur kan sammhället tillåta att alla bor på samma plats, det är sjukt. Kom till Kista köpte mig en ny tröja som magen kan få plats i, sen åt jag två jätte stora hallon muffins, jag som knappt brukar orka en hahahah jag e en tjockis, kom hem och hade myskväll, jätte mysigt. Igår va vi med Niklas förälldrar hela dan, gick till dem på förmiddan så att flizan kunde få gå ut på deras baksida, sen åkte vi till södertälje, till (torekällberget) och promenerade och fikade jätte mysigt, sen bjöd dem oss på kina mat, jätte gott, fick massor över så det blir väll det till lunch idag, kom hem och hade myskväll, så på film m.m Niklas gick och handlade chokladpuding, så himla gott, man ska passa på medans man kan äta allt hahaha. Så vad händer idag, jo vi har städat och plockat lite hemma skönt att ha det gjort, inte för att det är stökigt direkt men ändå skönt, Vi ska baka Bullar, och kakor och socker kaka idag, ska bli kul, det var länge sen vi bakade, skönt att ha en massa gott i frysen, Så vi ska väll gå och handla det sista som fattas, sen blir det bak och mumsa en massa gott, Alla frågar hur det går med rökandet, har inte rökt nått ännu, känner mig så himla stolt, va inte alls svårt. Känner mig som en helt ny människa. Imorn blir bebisen 20 veckor eller 19+0 längtar, nu är det bara hälften kvar, tiden har gått så himla fort, magen växer väll i stadig tackt inget jag och min sambo märker, eftersom den är med hela tiden... Jag skriver kanske senare om hur bullarna smakade. Gott gott i gott gott

Rökfri dag 3

Idag har jag sovit som en prinsessa, jag mår hur bra som helst, fattar inte hur rökning förstör ens liv, idag känns allt bra utvilad ingen huvudvärk.. så skönt. Igår va jag och hälsade på hos Cassi jätte mysigt, skönt att vara med någon som också håller på att sluta röka, jag ska inte ta en cigg igen. Låg i soffan sen igår kväll och mös med popcorn. Blir så arg läste om Dimitrios förälldrar (mitt ex) deras hund hade blivit ihjälbiten av 6 schäfrar det är ju helt sjukt, tycker så synd om deras lilla asterix en pappilon utan nån chans, nu blev asterix kompis lämnad ensam kvar för han hann undan. Vem äger sånna elaka hundar, kallas tammhundar inte kallar jag det tamm som biter ihjäl andras sällskapsdjur..Jag hatar sånna hundägare som inte vet hur man tar han om sina hundar, ägaren till schäfrarna va tydligen efterlyst av polisen för djurplågeri m.m. helt sjukt. Nej nu ska jag skriva om nått roligt. Fick lillprinsens nya kläder igår Niklas tyckte dem var jätte fina, och han ville att han skulle komma ut nu. Men vi får vänta, han sparkar förfullt där inne, längtar tills han blir större och sparkarna blir mer tydliga, Älskar att vara gravid det är så himla ysigt och känna honom röra sig därinne. Så underbart en känsla som inte går att beskriva, sånt som bara en mamma kan känna. Nej nu ska jag äta frukost börjar känna mig riktigt hungrig, sen ska jag göra mig iordning, ska jobba sen, jobbigt bara att hitta nått som man kan ha på sig, som inte stramar, eller är för litet. Denna dag kommer bli jätte bra känner jAG.....

rökfri dag 2

KLarade hela dagen igår utan cigg, känns jätte bra, jag har inte ens kännt mig sugen, sovit lite orolig bara. men annars helt oki, drömmt om cigg, men stod emot i drömmen..... Det blir mycket pengar över nu när man sparar nästan 40 kr om dagen, fast det blir ju godis igentligen. Nu sitter jag och ska äta frukost, som jag aldrig gjort förut men sen lillkillen flyttade in så måste an ha näring, så det är bara att äta... börjar känna mig hungrig mest hela tiden och det är skönt, skulle vilja ha en våg, för att se hur mycket jag har gått upp, sist jag vägde mig hade jag gått ner 4 kilo, kul och se hur jag ligger till nu. Nått måste jag ha gått upp nu. Nu är bebisen i v 18+2 (v19). snart halvvägs bara ca en vecka kvar. Han växer och lever rövare, nu ska han få en rökfri mamma som satsar allt på honom, vill inte att han ska se mig som en som röker.... Gick ut i köket imorse för att koka ägg, där i diskhon satt världens största spindel, as äcklig, såg nästan ut som en tamspindel, jag spolande massor med vatten på den, och mosade den sen för säkerhets skull. Jobbade igår och det gick jätte bra sålde 13 st, mer än vad jag brukar, så det kändes jätte bra, idag är jag ledig, är nog bäst eftersom jag slutar röka, idag kommer nog bli jobbigare än igår. Niklas har lovat att ha tålamod....Nej nu ska jag äta frukost. Alla där ute få ha en bra dag, hoppas folk har tålamod med en som går på graviditetshormoner, och slutar röka

Det blir en liten prins

Igår va vi på ultraljud hos ultraljudsbarnmorskorna i liljeholmen, så himla mysigt, jätte trevlig personal, fick då veta att allt såg bra ut, och att det va en liten pojke som låg där inne och sprattlade, va en livlig krabat.. känns så skönt att veta att allt va som det skulle, dem ändrade förlossnings datumet till den 7 februari istället för den 4. Idag har jag bestämmt mig inga mer cigg för mig, allt för lill prinsen. blir mycket godis, och småäta. Köpte 2 ljusblåa bodysar till den lilla igår.. annars har vi bara köpt neotrala färger. Nu längtar jag till julen, mysigt med levande ljus, granen, och stjärnorna. Jag hoppas att allt går vägen nu. Nu ringer min älskling, han ville se hur det va med mig, nu utan cigg, det är bara att hålla mig sysselsatt städa , äta ,äta ,äta hahaha detta kommer gå jätte bra. Håller tummarna för mig själv. Jag ska jobba idag också, har börjat åka kommunalt för niklas jobbar ju nu i Kista så han hinner inte sjusa mig, men det går lika bra ändå. Nej nu ska jag sätta igång och laga lite lunch, och städa lite, har fått order av min Barnmorska att äta oftare, då jag lider av blodtrycksfall.. Just nu när jag äter bättre och dricker mer vatten, så har jag inte haft de problemen. Hoppas att detta blir en bra dag...

hundvakt

Nu är man hundvakt åt lilla Tulle, han sover mest, ganska skönt...Cassi kommer på lördag och hämtar honom hehe. PÅ måndag blir det ultraljud jag längtar tills jag får se den lilla krabaten, blir det en pojke eller flicka, det ska bli kul.. Är redan i vecka 18 nu tiden går så himla fort, känns som jag inte hinner med riktigt ibland, igår jobbade jag, ska jobba hela veckan nu, känns skönt att komma hemifrån en stund. Jag har blivit så himla trött senaste veckan, det är jätte jobbigt,men det försvinner förhoppningsvis snart, har även små ont i huvudet. Vill inte kliva upp ur sängen på morgonen men jag måste för att få tiden att gå, och sen ska tulle gå ut också, Det är väll hösten också som spökar, man är ovan helt enkelt, i helgen tror jag att jag bara ska mysa i soffan. Har planerat en liten resa innan bebisen kommer, jag och min älskade sambo tänkte åka till ullared i november, köpa kläder till bebisen, och lite annat smått och gott, jag har ju aldrig varit där förut, så det skulle vara kul. Vi ska prata med casi och björn också och se om dem är intresserade av att följa med... nej nu ska jag se på tv, sen göra lite nytta här hemma....

RSS 2.0