Malin Olvenmo

Gotland

Jahapp nu har vi varit på gotland sen i tisdags, vädret har inte varit oki =( men trevligt har vi iallafall, nu lyser iallafall solen lagom till att vi ska grilla =).... vad har vi gjort i veckan då?? jo vi har varit på en bilrundtur på ön,sen har vi varit i Visby och knallat på all kullesten, och ätit gott. Kasper njuter av all uppmärksamhet. Jag har även vart och hälsat på min kära kusin och tittat på hennes söta bebis. Han va så liten , man har glömt att kasper varit så liten.
Niklas fyndade igår han köpte en gåstol åt kasper, så nu springer kasper för fullt, men han e lite sur för han kan bara springa baklänges =) men han lär sig snabbt.
Vi har det iallafall jätte mysigt här på gotland trots vädret och alla dessa jä*** flugor dem tar snart kol på oss. Vi dödar säkert 100 tals om dagen, och då ljuger jag inte, jag tror aldrig jag vart med om så mycket flugor.
Vi sover i vår husvagn som vi tagit med oss, vi sover fram i den stora dubbelsängen, och Cassi och Björn sover bak i den lilla dubbelsängen, vi har det jätte mysigt trots att det är varmt och trångt. Men tur att vi står uppställda på min mosters tomt så husvagnen sover vi bara i.

På söndag ska vi hem, har igentligen inte alls någon lust med att åka hem, för snart är det endast 1 vecka kvar på semestern. Men men ska inte klaga efter 6 veckors semester. Vi har ändå hunnit med en hel del, vi har varit massor på landet, varit på min pappas landställe i hedemora, varit i furuviksparken, och  nu är vi på gotland, sen förra helgen hade vi en stor grillfest på landet och va barnfria, vi har haft hur kul som helst.

Snart är hösten här och man kan mysa ner sig i soffan med levande ljus och se massa filmer. Finns mycket mys med hösten.
 En sak till Kasper blev 6 månader igår, och tänderna är fortfarande på gång ingen tand som syns ännu men det är nog inte speciellt långt kvar. När jag kommer hem så ska jag försöka uppdatera bloggen med lite bilder från sommaren så ni får se hur kul och mysigt vi haft.

Imorn blir det att besöka mormor i visby och sen kanske ta en sista titt på den mysiga stan.

Tack och hej från mig och min lilla familj

hoppas alla haft en riktigt mysig sommar och semester


Äckligt varmt

Jag lider men man ska inte klaga, har vattnat nästan drängt allt på tomten hahaha sköljde av mig själv desutom med slangen, Niklas skrattade när han kom ut  han frågade om det va nån wet t-shirt tävling, tänkte inte på att vit linne blir genom skinligt när det blir blött + att bh:n låg inne på sängen, inte så konstigt att grannarna glodde och att grann gubben rökte 2 cigg på raken hahahaha men det bjuder jag på.

Nu har vi iallafall fått i oss lite middag jag lagade Biff stroganoff så himla gott det blev 2 portioner till mig.
Kasper ligger i badet med sin far just nu och svalkar sig han e så trött och grining i och med värmen han har så svårt att sova lider med honom.

Ikväll blir det nog ett glas vin på altanen, hoppas bara att det blir lite svalare först. Nu ska jag ut och vattna baksidan också med en ny torr tröja och med bh på hahaha

Ha en trevlig kväll alla söta läsare


Detta fungerar om man vill ha fler besökare =)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=malinol86

bli medlem nu och statistiken på besökare ökar direkt =) det är helt gratis

känns som att skriva 1 gång i veckan räcker =)

Finns ingen tid till att skriva här, har en massa annat för mig hela tiden, sonen växer för fullt va på bvc förra veckan han är redan 68,5cm lång och väger ca 7400g hjälp vad tiden går fort. Vi är i full gång med att ha semester det är sjukt varmt. Men man ska inte klaga. Grabbarna va på Power meet i helgen så Cassi bodde hemma hos oss med mig och Kasper, vi hade en riktigt mysig helg god mat och bad och massa mys med Kasper. Han håller på att få tänder och det är inte kul ska man säga, han är så gnällig och kinkig, lider med honom.
På onsdag bär det eventuellt iväg upp till landet, sen på fredag tar vi husvagnen till pappas stuga i hedemora =) ska bli så mysigt, man måste ju test köra husvagnen innan gotland.

Är det nån mer än jag som bara måste klaga på värmen, helt sjukt 34grader varmt och ingen sol hur normalt är det för att vara sverige??

Men som sagt man ska inte klaga men hur svårt är inte det??

Min kusin har nu fått en son en liten neo han kom på det planerade datumet den 5 juli ett stort grattis så när vi kommer till gotland blir det massa bebis mys =)

Jag har igentligen inte så mycket att skriva förutom om att det är varmt för varmt. Mest jobbigt är det nog för lille Kasper som inte fattar och sover typ ingenting. Hoppasatt det kan komma en sturt skur och åska snart så det värsta typ släpper.

Nej nu ska jag äta frulle rulle med min älskling. Sen blir det nog att bada kan inte hålla mig.

jahapp då var man här igen

Vet inte igentligen vad jag ska skriva har ingen direkt lust, men men ska försöka få ihop nått om vad som hänt på senaste veckan.
Just nu håller vi på förfullt i Niklas förälldrars tvätt stuga blir nog att tvätta hela natten. Vi tvättar sånt som vi aldrig annars hinner eftersom vi har en tvättmaskin och vår älskade son spyr och dreglar, så gardiner dukar diverse lakan och sånna kläder man knappt använder ligger kvar i tvätt korgen, nu har det tyvär gått så långt att vi hade två fulla Ikea kassar fulla =( men men vi har semester så oss gör det ingenting, Jag kan tycka att det är mysigt att stå och vika kläder i tvättstugan tillsammans.
Kasper han ligger och sover, Inatt blir det att sova hos Niklas förälldrar eller i deras hus, dem e inte hemjma, och hemma hos dem e det så himla svalt och skönt, så jag hoppas att Kasper sover skönare här än hemma hos oss i värmen.

Min stora syster som väntar barn i november har varit på Ul och det visade sig att hon hade en liten kille i magen precis som jag gissat, det blir en liten Malte =)

Min Kusin Lollo fick sitt andra barn idag en liten Neo... så kul med fler pojkar i släkten =)

Igår va vi och tog ett kvällsdopp på Dalarö eller jag badade inte jag satt och mös i solen med Kasper. Han tycker inte om att bada ute mycket kallare än hemma i badkaret =) Men sanden är riktigt rolig.

I Lördags va vi på Årsta havsbad med Mats, Corina och lilla Tindra en hel dag med Picknick och mycket sol och bad, vi hade en kanon dag. Sen blev det brännboll och mys med vänner. Tyvär så Hamnade tobbe på sjukhus ambulansen kom, han ramlade undre sitt frivarv, klantigt men det kan hända alla, mistänkte bruten fotled, men det va en kraftig stukning och ett skadat ledband, så det blev kryckor för hans del. Niklas och hans mamma åkte snällt och hämtade honom kl 02,30 från sös, Jag vaknade av världens solfrossa, trodde jags kulle dö, jag hade dunntäcke +2 stickade filtar men jag darrade och frös ändå. Men det gick tillslut över.

Annars har det inte hänt så värst mycket.

Kasper har lärt sig sitta själv men det är fortfarande vingligt men han kan korta stunder, han är inte långt ifrån att krypa heller, man lägger honom på ett ställe men sen när man vänder blicken till så ligger han på ett annat, rulla e hans speciallite just nu.. han e så rolig, han utvecklas för varje dag som går.
Glass det tycker Kasper e riktigt gott man kan knappt kliva in i mat butiken här hemma när det e varmt, då tror han direkt att det är glass på gång, en liten bortskämd kille. På onsdag är det 5 månaders sprutan inte kul, lider med honom. Men det är ett måste =) pappa ska följa med honom denna gång så han får se hur det går till.Idag har vi även köpt en liten pool till honom som han kan ha här hoss farmor och farfar, han har fått en på landet så e så kul att bada i, tycker även farmors hund Iris hon badar med Kasper dem e så söta, Kasper ser nog mest besvärad ut då Iris plockar upp alla Kaspers leksaker ur poolen hon ska rädda dem. Jag och resten av familjen tycker det e kul men inte kasper. Förstår honom till viss del.

Nej nu ska jag gå ut och hänga min tvätt, sen blir det tv för min del =)

Imorn ska jag träffa min kära vän Cassi.mysigt mysigt.

PUSS PUSS


RSS 2.0