Malin Olvenmo

Nu är man hemma igen så skönt

Nu är jag hemma igen..kom hem igår, jag och kasper åkte hem från Landet med mattias =).. kom hem la mig i ett bad och sen gav vi oss mot min mamma, där blev det grillning och öl och vin =) vi hade riktigt trevligt.
Hela familjen samlad.. Niklas kom hem vis sju så han va självklart med =)
Kasper har blivit jätte gnällig... tänder på G lider med honom han tuggar på allt och han dreglar nått extremt.

Idag blir det nog lugna gatan Niklas är bakis och jag orkar inte ge mig ut på några stora bravader =)

Vädret är inte så upphätsande heller, blir nog filmmys ikväll i soffan.

Jag har haft det fantastiskt mysigt på landet men igår ville jag komma hem. Kände att nu längtade jag till stan till höghusen =P...ville  umgås med vänner.
Nästa helg blir det eventuellt landet igen.. får se vad vädret har att erbjuda.
Neh nu ska jag städa här hemma.

Kram kram


En fantastisk helg <3

Nu sitter jag här på landet, vi blir kvar en natt till =)... Idag har vi storstädat hela dagen, jag har fixat lite på tomten. Helgen har varit underbar, fint väder och varmt. Så skönt... vi har grillat och suttit ute och ätit. Jag har till och med bränt min näsa hahaha... Kasper han har legat ute på gräsmattan och bara njutit av att få vara ute.
Synd bara att hela familjen har gått och blivit förkylda kan även vara pollen.

I Fredags va vi i Gävle och shoppade lite, Kasper fick 2 nya pyjamasar,1 body och nya byxor och sen varma söta små tofflor av sin farmor och farfar. Vi hade riktigt trevligt.

Det är så härligt här uppe på landet så det känns som jag aldrig vill åka hem, vill va här hela tiden =) nu när sommarvärmen har kommit på riktigt.

Imorn ska Niklas jobba så det blir jag och Kasper ensama här i stugan, så då kan vi mysa ute på tomten. Jag ska plantera blommor. Sen när Niklas kommer tillbaka från jobbet så blir det hem till stan igen =( vill inte.

Nu ska jag sätta mig i soffan hos min älskling och se film. Kasper han ligger på övervåningen och sover. Han har knappt sovit middag idag, utan har pratat och pratat och pratat det är hans nya grej känns som han aldrig är tyst, men han är världens charmigaste. Mitt lilla charmtroll.

Hoppas alla haft en lika toppen helg som jag och min familj.

Kram Malin


Idag blir det Landet

Idag åker vi upp till landet, det ska bli så himla skönt... hoppas bara på att vädret är fint. Skönt med en liten mini semester nu när Niklas är långledig =)
Ska börja packa åt Kasper strax han ska ju inte ha lite med sig eftersom han dreglar ner sig =)
Ska även plocka undan och fixa här hemma, försöka tvätta mina nya jeans i 60 grader eftersom dem blivit förstora =( detta suger... jag har inte råd att gå och köpa nya kläder varje månad.

Får se om jag uppdaterar något i helgen, beror på väder och vind.
 Han en bra långhelg
Kram Malin


Utflykt till Vaxholm

Idag blev det utflykt så himla mysigt. Vi for  till Arninge och tittade på gamla bunkrar från kriget väldigt mysigt att gå i skogen i solen =) Det va jag Niklas och Tobbe och Kasper i bärsele på Niklas mage =)
Kasper han såg ut att njuta.
Åkte sen vidare ut till Vaxholm och gick en promenad längs vattnet och i den lilla staden, så himla mysigt måste vi göra om fler gånger. Solen sken och man hörde måsarna skrika älskar skärgården.
Jag köpte mig ett par ljus gröna tygskor.. dem känns så vårfina =)
Tog sedan en tripp ut till norrtälje..så idag har vi tillbringat många timmar i bilen, kasper han sov mesta dels, han älskar att åka bil.
KOm hem vid åtta tiden, Niklas badade med Kasper. SEn satte vi oss i soffan och Kasper somnade nästan direkt efter en hel dag med massa nya intryck.

Kasper har sovit jätte dåligt 2 nätter i rad han har haft problem med magen (Magknip) lider med honom. Nu verkar han sova gott efter ett varmt bad. Han verkar hård i magen men ändå inte =( hoppas det går över snart, kan ha med att han blivit förkyld också.

Imorn ska jag sätta igån och skriva ett cv har hittat ett jobb jag ska söka men det är inte så värst bråttom, ansökan ska vara inne den 30 maj... men jag måste sätta igång sen får alla hålla tummarna på att jag får jobbet till hösten =) Dags för Niklas att vara pappaledig.
Imorn åke vi även till Landet men det blir inte fören på eftermiddagen, ska bli riktigt skönt framför allt nu när det skulle vara hyfsat väder.

Nu ska jag krypa i sängen... min son och min älskling sover redan på soffan dem e så söta =)

God natt god natt

Kram Malin

Bilder från Vaxholm








Nu är Kasper döpt

Allt blev så lyckat med dopet, alla vi bjudit kom på dopet.. och kasper han va så snäll i kyrkan och på fikat han sa inte ett ljud han bara tittade och undrade vilka alla va som kommit för att titta på honom.
Jag fick kramp i fötterna av att stå längst fram i kyrkan men det gick snabbt över när jag fick ta av mig mina skor.
Efter dopet blev det fika i åbylund... allt va helt perfekt Kasper fick jätte fina presenter... och jag tror att Niklas tyckte att det va kul att få träffa min släkt för första gången =)

Dagen innan så bakade vi tårtor, dem blev jätte fina, det va jag ,cassi och Ida som bakade.. tårtorna gjorde succe.och det va ju tur.

Igår va vi på Ikea och köpte en hylla att sätta ovanför Kaspers säng så han kan ha alla sina doppresenter på.. Det vart jätte fint. SEn så storstädade vi här hemma, rensade i vårat sovrum där man fick klättra in, men nu är allt på sin plats.. Jag rensade ur alla Kaspers kläder också en hel kartong blev det med för smått =( han växer för fort.
Nu ska jag ta en promenad och kasta tomglas.

Hela familjen =)



Hela familjen + prästen

Tack och hej


Allt är klart utom jag

Nu har jag allt på plats inör dopet =) dopklänning kläder till kasper, bullar ingredienserna till tårtorna som skall bakas imorn, massor av kakor, ballonger. Jag har koll på alla som skall komma. Första och sista gången jag fixar ett dop =P
 Prästen ringde idag och sa att det ej blir dubbel dop, då den andra familjen hoppat av dem ville inte dela kyrakn med oss.. hahahaha så vi blir själv så underbart.
Ringde angående lokalen också, vi får den redan imorn, så nu kommer allt bli så himla bra.
Emma ska sjunga på fikat också det kommer bli så bra.

Men nu till ett problem vet inte vad jag ska ha på mig =( hatar detta
Imorn ska jag till Handen och shoppa mig en reservklänning. Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig.

Idag va jag och Kasper på promenad i solen så himla skönt =)
Tog gravtest idag för jag va så orolig att jag blivit gravid igen men det var lyckligtvis negativt =) har inte tid med en till =)

Kasper han sover nu och jag ska göra det samma så jag orkar med allt bestyr imorn. Tur att min älskade vän ska hjälpa mig med det sista.

Godnatt godnatt

Bvc och lunch på kinan

Idag va det bvc besök.. kasper har blivit en stor kille,han är nu 64cm lång och väger 6050g. Han fick sin 3 månaders vaccination 2 sprutor.. han blev så ledsen det skar i mig som mamma.. men efter att han fått bröstet så vart han lugn. Jag hoopas att han slipper feber nu som är vanligt av dem sprutorna.
En av dem va stelkramp, minns när jag fick den sprutan i 6an jag grinade och jag va stor... Stackars min lille prins.
Emma följde med för vi skulle äta lunch efteråt.. lunch åt vi på kinan riktigt gott.

Nu sitter jag här hemma Kasper är lite gnällig.. men han känns inte speciellt varm ännu.
Jag har tvättat två maskiner medans kasper sov så lite nytta har man gjort =)
Niklas är på väg hem, han hämtar Ida på fritids, vi ska vara barnvakt för mamma jobbar kväll. Ida har beställt korv och makaroner snabbt och enkelt =)

1 Maj

Nu va det ny månad igen, tiden går alldeles för fort. Igår va jag med mamma och shoppade på dagen hjälpte henne att plantera blommor på hennes ballkong.
På kvällen blev det grillning och brasan här i västerhaninge. Vid middagsbordet va vi 10 personer riktigt trevligt. Kasper han sov när vi va vid brasan och när vi åt middag så han märkte nog inte ens att det va valborg. Träffade än hel del människor nere vid brasan det är väll därför man går dit =)

Idag är en seg dag... inte bakis som jag först trodde utan bara seg och trött...känns som söndag idag, jag har till och med  sovit middag med Kasper han sover fortfarande. Ska väll börja klä på mig så vi kan åka och handla lite mat och mys till kvällen.
Blir familje mys ikväll, en mysig hemmakväll i soffan. Längtar redan tills det är kväll så man kan krypa ner i soffan med min bebis och min älskling med en bra film och massa godis.


RSS 2.0