Malin Olvenmo

nu är hon borta saknaden e stor

Fick precis veta att min syster och mamma var klara hos veterinären, de avlivade mammmas yngsta tik då den led av en nevrologisk sjukdom. Man fattar inte fören det e klart, och man känner tomheten. Hon va så söt alltid glad och nyfiken, men hon led så frutansvärt... av smärtor hon skrek på hjälp. Hon blev inte ens 4 år så hemskt.
Det känns hemskt att vi människor kan släcka ett liv på 10 minuter, men ibland måste man göra det för hennes eget bästa, Varje gång hon blev glad va det som om någon körde 100000 nålar i nacken på henne, Min älskade cavalier king charles spaniel, varför ska folk avla sönder dem till knähundar varför varför varför låt hundarna vara så som de alltid varit. Varför just hon, allt känns så tomt, nu när man kommer hem till mamma kommer man sakna hennes skrik, skall, och pip, det kommer vara så tyst.


Saknar dig vår älskade Nikita


Sökt jobb

Idag har jag tagit mig i kragen och ringt mitt gammla jobb, pratade med den bemanningsansvarige hon skulle återkomma senare. hoppas hoppas hoppas....

Oki måndag igen helgen har varit skön, varit på landet hela helgen det tråkiga va väll att det va snö. Men flizan va nöjd att hon fick vara ute. Väntar på att det ska bli april jag fyller år haha, måste göra gravtest då hoppas att det e possitivt. Har kännt mig så trött de senaste dagarna, men man ska inte hoppas för mycket. Det skulle vara så mysigt med en liten bebis i familjen =). Livet förändras men inte till det sämre.

Idag ska jag på utbildning i säljteknik inte så värst kul men jag ska jobba efteråt hoppas att det går bra, det brukar gå bra när solen skiner och man känner vårkänslor. Längtar tills niklas hämtar mig ikväll, känns så tråkigt att bara gå och vänta hela dagen på att han ska komma hem, det blir inte bättre av att man ska börja jobba när han slutar så då får man vänta ännu längre.

Flizan ligger här brevid och sover hon har sovit ända sen vi kom hem igår så himla söt.
Tittar på nån skit norskfilm på tv1000 så jävla tråkigt, får se hur länge jag får vänta på att dem ringer om jobbet. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0