Malin Olvenmo

Så sliten

Igår va vi hos cassi och björn riktigt trevligt, såg på Idol och pratade, kom hem vid två tiden, så det blev senare än vad vi tänkt. Skönt att hitta på nått utanför ens egna väggar =)
Jag har sovit jätte dåligt inatt, haft svåra sammandragningar och små värkar, vaknat och vridit och vänt mig hela natten, Niklas gick och handlade frukost jag tog ett bad, vart bättre i rygg och mage... nu har jag ätit frukost och sitter och tittar på tv... ska lägga mig och vila enstund. Niklas ska åka till trångsund och hämta bilen, han lämnade den där igår, så han kunde dricka nån öl. Nej nu ska jag fixa lite och lägga mig på sängen.

100 dagar kvar tills min prins kommer

Äntligen snart är det två siffrigt innan lillen kommer. Längtar så himla mycket. Vill att han ska komma nu, fast ändå inte nu, för då är han alldeles för liten.. men jag vill att tiden ska gå fortare. LÄNGTAR

Vad ska man göra ikväll då, jag hoppas att Cassi vill se på Idol med mig, tänkte eventuellt åka dit, eftersom hennes karl är allergisk mot min Flizan. Får se om dem hör av sig senare. Nu ska jag fortsätta diska eller min karl diskar och jag ska hjälpa till =)
Ha en bra dag det ska jag iallafall ha =)

 


TREVLIG HELG



TREVLIG HELG!!!

Halv dag (allhelgona helgen)

Idag känns som en jätte bra dag, Niklas slutar vid 12 han har halv dag  =)....känns så skönt att slippa sitta hemma en hel dag själv, det är så städat och fint här hemma, jag städade igår. Va även på jobbet i går kväll det gick bättre än i förigår.
Spekulanten på bilen kommer tyvär inte efter att ha ändrat dag efter dag, blir så irriterad på sånna människor, så nu hamnar den på blocket.
Nu ska jag klä på mig och fixa lite innan hjärtat kommer hem, känns inte så kul för honom att komma hem till någon som sitter i morgonrock =P ska även försöka komma på något åt oss att äta till lunch. Hatar att komma på något att äta.
I helgen är det allahelgona helgen sånt som jag tyckte va riktigt spännande förr, trodde då att alla spöken va ute, men nu när man har lillprinsen så blir det inte krogen, som man gjorde förr, utan det blir mys hemma i soffan, med älsklingen och mamma som kommer på besök imorn =)... Ikväll blir det Idol.
Såg på vädret att det skulle bli riktigt kallt i helgen så det blir väll kalla höstpromenader, måste försöka att röra mig mer, även fast dem rekommenderar sängläge för min foglossning, men hatar att ligga hela tiden känns som jag lika gärna kan läggas in på sjukhus, känner mig som 90 år. Hej jag är 23 år gravid och lika smidig som ett kylskåp ska det va så, men snart är det över, då får jag det finnaste som finns, min och niklas skapelse. så alt är värt varenda smärta. Man är somsagt inte gravid hela livet. =)

Jobbat nu blir det sova

Nu har man kommit hem från jobbet, gick inte så bra för mig ikväll, men det va kul ändå, Niklas körde mig dit och han hämtade mig efter jobbet. Va hungrig som en varg när jag kom även fast jag ätit på jobbet, men det är helt sjukt vad hungrig jag är hela tiden. Men det är väll bara ett friskhets tecken. Nu har jag badat och ätit, sitter i soffan framför tven och myser, vet igentligen inte vad vi tittar på, tycker bara att det e skönt att sitta och ta det lugnt.
Jag hämtade min nya mysdress idag, så himla fin, vart jätte nöjd, perfekt för magen att växa i, ska försöka hitta nån bild och lägga upp på den. Snart ska man väll gå och lägga sig, så man inte blir så trött imorn. Jag håller tummarna för min älskling imorn, jag hoppas att han får bilen såld.... jag kommer inte kunna konsentrera mig på jobbet, medans han försöker sälja bilen. Den va så fin idag när han kom och hämtade mig, nystädad och ren och fin, kändes nästan som en ny bil =).
Nej nu ska jag fortsätta att titta på tv...Godnatt Godnatt

sovit länge

Känns så skönt att ha sovit ut. Vaknade vid halv elva, gick upp och gjorde frukost på sängen åt mig själv. Idag ska jag nog fortsätta med mitt vilande, känns mycket bättre i ryggen idag, och det känns det dumt att anstränga sig igen. Jag ska faktist jobba ikväll, Niklas har erbjudit sig att köra mig och det känns ju bra. Ska väll ringa akelius om min el i köket.... skönt om elen fungerar som den ska till helgen, då vi ska ha middag på lördag.
Idag händer inte så mycket tror jag. Denna dag är väll som alla andra, tråkig tråkig tråkig ända tills min älskling kommer hem och gör mig sällskap... längtar till helgen då vi kan sova tillsammans på morgonen, äta mysig frukost tillsammans, mycket mys i helgen hoppas jag. Nej nu ska jag sluta gnälla finns dem somhar det sämre. Ska kliva upp nu och klä på mig... måste starta nånstans. =)

Magbilder v26 (25+3)

Nu har vi tagit nya magbilder, är redan i v26 tiden går så läskigt fort. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova Godnatt Godnatt









Tilda, Iris och Flizan

Fina bilder på dem som djuren.


 Tilda till vänster och Iris till höger!!

En fin höst bild på dem båda uppe på landet.


 Lilla Flizan

Flizan provar Svärmors cykelkorg helt godkänd....

kväll redan

Vart tog tiden vägen, jag hinner inte med, kankse för att jag legat i sängen hela dagen, men nu är jag påklädd, nybadad, och har ätit middag. Nu sitter vi hos svärförälldrarna och fikar, Niklas håller på att fixa med sin stol till bilen, ser inte så bra ut att sälja en spruken stol =).. men det blir jätte bra, ska välol inte säga att han lagar den, utan det är hans pappa och mamma som gör det största jobbet =).
Jag och Niklas köpte med oss bullar och kakor, jätte gott. Iris och tilda är bra sugna dem med men hundar får inte äta choklad, (jag vill inte bli hund i mitt nästa liv) stackarna. Nej nu ska jag fortsätta gosa med Iris, världens gosigaste hund och tjuvaktikaste, hon tycker att det är värt ett nyp i pälsen, bara man hinner ta bullen, middagen ja allt som ligger på bordet. Jag har aldrig varit med om en hund som tar lika mycket som hon, när det gäller goda saker då har hon ingen hörsel, men hon är på sitt sätt bäst ändå, Tilda hon kan ta hon med, men gör det mer i smyg, hon kan konsten att dregla hon, värre än en ett barn som börjar få tänder. Men hon e så mysig. Jag skulle också Tigga om jag fick äta hundmat =).. Nu ska jag fortsätta gosandet och fikandet... Godnatt godnatt alla glada

sängen hela dan

Idag blir det sängen, hatar foglossning, igår hade jag så ont att jag inte visste vad jag skulle ta vägen, kändes som benen va på väg ut ur korsryggen, så ont. Älsklingen fixade ett varmt bad åt mig, hjälpte för stunden, han masserade och försökte med allt, till slut somnade jag. Så idag blev det frukost på sängen, ligger och tittar på nyhetsmorgon finns inte så himla mycket annat på tv. Det är väldigt skönt med en slapp dag.
Jag har ingen lust att göra något idag.
Emma och Mattias kom igår kväll och tittade på film vi såg year one, den va faktist rolig men lite väl hysterisk för min smak, men lätt sevärd. Ikväll blir det väll film igen, vet inte vad för film ännu.
Vi ska iallafall fixa bilen när Niklas kommer hem, tvätta den och städa ur den så den är fin imorn när spekulanterna kommer. Niklas pappa har lovat att hjälpa till med att sy förarstolen som sprukit i sömmen, så det blir fika hos svärförälldrarna ikväll, ska väll försöka komma ut på en promenad, jag måste ju röra på mig även fast det gör ont.
Ska även försöka förbereda för middag på lördag, många dagar kvar men vill ändå planera, mamma kommer på middag, kom på igår när jag bjudit henne på middag att det va allhelgonahelgen, så jag ska försöka göra det extra mysigt.
Niklas har planer på attbjuda på plankstek, och det tycker jag verkar som en väldigt bra ide =).... Nej nu ska jag se om jag hittar en film som jag kan titta på och fördriva tiden med.

Äntligen

Äntligen, när jag sitter och gör det tråkigaste som finns på månaden betalar räkningar =(
Så ramlar det ner ett packet i brevlådan, och jag kunde inte förstå vad det va, jo mitt Bola gravidsmycke som min älskling beställt med en fin silverkedja, så himla fin.. mycket finare i verkligheten... Nu e min dag ännu bättre än vad den va tidigare. Älskar överaskningar =) trodde att det skulle ta lång tid att få den, då den inte fanns på lager m.m
Ska aldrig ta av mig mitt smycke =)

 Se så fin med små bebis fötter på =)

Måndag morgon, frukost framför tv

vaknade av världens mardröm, va tvungen att ringa älsklingen när jag vaknade, trodde jag hade fött sonen, och att han inte klarat sig, men lillprinsen sparkade till svars som tröst, så underbart....hatar alla dessa mardrömmar man drömmer när man är gravid... men det går över för hoppnings vis =)... Nu sitter jag i min fina morgonrock som jag fått av älsklingen och mina nya fina tofflor och äter frukost, så skönt nu när matlusten har kommit, då behöver jag inte oroa mig, för att lillprinsen inte får tillräkligt med näring =)..... Idag blir det biffstroganoff till lunch, har barnmorskan sagt att jag ska äta regelbundet så ska jag försöka att hålla det också...Idag blir det att fixa det sista här hemma, tvättar lite sängkläder och handdukar.... ska även försöka komma på något gott att laga till middag, jag hatar att komma på sånt.

Älsklingen berättade nått kul imorse, detkommer en spekulant på bilen på onsdag, hoppas hoppas hoppas... vi får väll se om vår bil är av intresse. Jag är inte hemma då jag jobbar men det är väll lika bra att jag inte lägger mig i bilförsäljning. Får se hur det går för älsklingen, han kommerväll gråta blod om han måste lämna ifrån sig bilnycklarna =).. men men han vill ju bli av med den krongliga dyra bilen. Får se vad han hittar för nått nytt sen. Vi har sagt att det inte är så bråttom med någon ny bil. Men när pengarna sitter på kontot så tror jag inte att Niklas kan hålla sig från blocket och ny bil. Det är som jag med nya kläder. =) ska inte klaga.
Nej nu ska jag ta en bad och göra mig iordning inför dagen. kan inte sitta i soffan hela dagen.

fel i bloggen

sova sova sova och spjälsängen skall byta plats i bloggen, jag vet inte vad som  hänt, så sova sova sova skall läsas efter... ibland blir det inte som man vill heheheheh

spjälsängen är bäddad och klar =)

Idag vaknade jag ganska tidigt eftersom jag ställt om klockan, vi åkte till Jysk i Länna och köpte madrass, täcke och kudde + bäddsett till spjälsängen... Jysk hade bäst priser på madrasser kändes inte som man ville lägga ut 1000kr på en madrass. Vi blev riktigt nöjda när sängen va bäddad och klar. Vi åkte sedan till Babyland jag älskar den butiken jag vill ha allt därinnen innan lillprinsen kommer, Sambon min hade tidigare tittat på ett spjälsängsskydd med spöket laban på, men känt att det kostat lite mycket, så idag när vi kom in i butiken så va det 20% på laban sakerna, så han slog till =)... vi satte även upp baby lampan vi köpt på Ikea, så nu är sängen så fin, så himla mysig, vill att det ska bli januari/februari nu så lillprinsen kan få provligga sin mysiga säng. Både jag och Niklas blev jätte nöjda. Flizan trodde själv klart att vi bäddade så fint åt henne, men icke sa nicke. Nu håller min älskade karl på att sätta upp hyllan i badrummet, men det går inte riktigt som han vill..

Nu ska vi åka och handla lite mat, jag ska laga Biff stroganoff med ris, ska bli riktigt gott. Jag är så himla nöjd med helgen synd bara att helger ska gå så himla fort, skulle vilja stoppa tiden. Ikväll blir det film i soffan, har en massa filmer kvar att se på som Tobbe har tagit hit.




så mysigt!!


Vi längtar tills vår prins ligger där och sov


Sova sova sova

Nu blir det äntligen sängen, känns som den längsta dagen i mitt liv, kan bero på att klockan är omställd =)
Nu har vi ätit jätte god gryta blev biff stroganoff med lite extra egna ingredienser =)... Åt hur mycket som helst. Vi satt ett bra tag vid matbordet och pratade gammla minnen från vår barndom, hur vi va uppväxta, och hur våra hem va möblerade när vi va barn. Vi skrattade åt en massa fula möbler, och lampor, men det va fint då...Niklas sa att vår son nog kommer att säga det samma som vi sa idag, fast om oss, och han har nog så rätt.
Nu har vi tittat på skräckfilm, den va inte rolig man flög i soffan, kommer inte ihåg vad den hette, men den e ny, så läskig. Nu ska vi krypa i sängen och se nått kul på tv, så vi inte drömmer mardrömmar.... Imorn får min älskling sova en timme längre hehehe lyxigt tycker han men det är bara så en dag sen kommer man in i det igen, då är det inte speciellt med vintertid längre.
Natti Natti

vecka 26

Vecka 26

Barnet:

Ca 30 cm lång och vikten är 8-900 gram. Barnet har nu passerat en viktig gräns. Det har kommit så långt i sin utveckling att det sannolikt skulle överleva utanför livmodern. Ögonen öppnar och sluter sig. De reagerar sedan en tid tillbaka på ljus och mörker. Genom att rikta ett starkt ljus mot barnet har man kunnat se hur det lyfter händerna för att skydda sina ögon. Hjärnan utvecklas mycket snabbt, nu får hjärnbarken sina fåror och vindlingar så att alla nervceller skall får plats. Barnet har mer sammanhängande sömnperioder, ibland stämmer de överens med dina egna. Den långa elastiska navelsträngen kan vara snodd runt barnet men dess rörelsefrihet påverkas ändå inte. I navelsträngen finns det 3 blodkärl. Det ena transporterar blod till barnet. De två andra för bort slaggprodukter från barnet.

Mamman:

Om du är ledsen, har lite för bråttom eller stressar märker ditt barn det eftersom barnet reagerar på de stresshormoner som din kropp producerar. Blir du skrämd av något kommer barnet att reagera på adrenalinet som förs ut i ditt blod. Alla dessa ämnen når barnet via blodcirkulationen runt moderkakan. Men det reagerar också på din glädje, när du trivs och mår bra. Endorfiner och andra ”måbra-substanser” når på samma sätt fram till barnet.


Lördag med massa shopping =)

Idag vaknade vi åt frukost tillsammans så himla mysigt älskar helger.
Vi hämtade upp Tobbe och åkte till skärholmen och shoppade, jag köpte mig ett par trådlösa mikar till min singstar, kunde inte hålla mig hahaha.
Niklas köpte nya kläder, byxor och tröja, han köpte även ett par nya skor igår =).. det är han värd.
Vi åt god lunch i skärholmen centrum, jag fick ett par jätte söta tofflor av min  älskade sambo så himla söta, nu kommer jag vara så himla fin, på bb när jag går där och vankar med min nyfödda älskling. Dem är så himla söta, nu sitter vi hemma hos oss, och har filmkväll, Tobbe har tagit hit en massa roliga filmer, nu är vi klara med den första nu blir det nästa =) hitills har vi sätt Sex drive, visst det låter som en porrfilm, men det är en komedi med mycket tuttar hahahaha uppdaterar mer imorn.

 

 



mina fina tofflor, ser ut som mysiga vinter skor, men as sköna tofflor.

Märket är Jane norman.

Nu ska jag fortsätta att titta på film med grabbarna i mina nya fina tofflor och min nya rosa morgonrock.
Hoppas alla får en lika mysig lördag kväll som jag.


Sovit jätte dåligt

Inatt har man sovit orolig, vänt och vridit sig hela natten, ligger man på rygg då sparkar lillprinsen så man inte kan sova, ligger jag på vänstersida då gör det ont, och ligger jag på höger sida för länge så gör det ont i höfterna, hur ska man ligga bekvämt?? Vaknade flera gånger inatt av att jag mådde illa, sprang på toa flera gånger, vaknade tidigt imorse, fick springa på toa, har nog ätit något olämpligt eller så har magen pajjat av alla järntabletter, mår sjukt dåligt idag, jag som hade planerat att åka till Haninge idag med lillasyster men det blev för mig att stanna i sängen, någon matlust har jag inte heller, men jag måste nog kliva upp och äta iallafall, kan inte bara tänka på mig själv längre utan har ett litet liv i mig som kräver mat.
Börjat få mycket förvärkar på dagarna när jag ansträngt mig för mycket, och det är inte skönt, hoppas bara att allt går som det ska de sista månaderna.
Nu börjar det bli tungt i ryggen, då undrar man hur man ska klara dryga tre månader till =)... fast jag måste säga att det är bra underbart att känna den lilla på insidan, röra sig och sparka, han har nu börjat få rutin på sovandet, han är vaken på morgonen och på eftermiddagen och när det e dags för mig att sova, så mitt på dagen då sover han så gott. Jag och Niklas hoppas att han behåller rutinen även när han kommer ut till oss.


Sitter här och funderar på vad vi ska hitta på i helgen, jag vill åka bort någonstans, hitta på något roligt.. men då kommer vi till frågan vart ska man åka då?? Niklas är också bra sugen på att åka nånstans men vi vet inte vart. Det slutar väll med att vi är hemma iallafall. Kanske lika skönt det, ligga och slappa i sängen i höst mörkret.

Nej nu ska jag kliva upp och äta frukost nått som är mildt för magen, hoppas bara att det inte går rätt igenom.
Jag ska även boka graviditetsmassage, för det känner jag att jag är värd, ska bli riktigt skönt, kankse slipper lite av foglossningen för ett tag. Värt att prova iallafall.

Hallen är så fin

Ja nu e min hall så fin, ut med det gammla och in med det nya, känns så skönt när allt är uppsatt =)... nu sitter vi och jäser i soffan, flizan ligger och myser på älsklingen, Tobbe kom förbi och kollade på tv med oss. Han skrämde slag på Niklas när han stod och tittade in i vardagsrumsfönstret hahaha....Imorn blir det Haninge centrum med Emma om jag orkar, hon ville ha sällskap, vi ska eventuellt till skärholmen och titta lite imorn efetr att Niklas slutat jobba.Får se... här hemma är det så fint nu, känns så skönt att slippa göra något imorn, det e bara att gå hemifrån och veta att det är så fint, och att det är lika fint när man kommer tillbaka, nu låter det precis som om jag brukar ha jätte stökigt och det har jag inte, därimot är jag pedant, hatar när det fastnar skit un der fötterna när man är barfota, eller när det ligger saker på fel plats... jag ska fota min hall så fort min kamera har laddat så det blir nog av imorn, ska även ta nya bilder på magen imorn, eftersom det är en ny vecka, och snart ännu en ny, hjälp hinner inte med...nej nu ska jag krypa i säng, hoppas att min halsbränna släpper snart haft det i två dagar nu as jobbigt, har inte lust att göra något, då det ligger och lurar hela tiden, knarkar typ Rennie men det kommer tillbaka hela tiden, har inte haft problem tidigare, men det e väll sånt här man får leva med ett tag till, bebben börjar som sagt bli större =)

Natti natti

Redan Torsdag

Hjälp vad tiden går fort, imorn är det redan fredag och helg, känns som förlossningen närmar sig mer och mer för varje dag. Läskigt men spännande, inte trodde jag att tiden skulle gå så här fort. Vad har vi gjort då, igår va vi på Ikea, köpte skohyllor, lampa till lillprinsen, ljuslyktor till sovrummsfönstret, och en massa andra bra att ha saker. Idag när min älskling kommer hem ska han sätta upp allt, ska bli så skönt att slippa den fula hatthyllan. Varför heter det hatthylla, vi lever ju på 2000-talet vem använder hatt, min karl använder det ibland, men han behöver inte en hatt hylla för det. Älskar att få göra iordning här hemma, fått nån dille på det nu, kännder mig jätte stressad, jag vill ha allt på plats innan lillprinsen anländer, om tiden ska fortsätta att gå så fort så kommer drygt 3 månader springa iväg.

Mitt under städningen ringde min svärmor i panik, hon ville ha hjälp med vovvarna, så jag gick ut med dem, dem e inte så svåra att hanskas med, kom hem och dammsög, så nu är det damm fritt här hemma. Har även hunnit tvätta, nu ska jag renbädda sängen med det nya påslakan settet som vi köpte igår, det kommer bli så himla fint. Älskar när man har nya saker.... Men det tråkiga är att man älskar sina nya saker, men glömmer sina gammla som en gång va nya och fina, varför är det så?? allt jag köpt under alla år har jag varit så lycklig och glad över, men bara för stunden, men saker gör verkligen en tjej glad för stunden så säger min karl iallafall, gick som på moln igår när vi åkte hem från Ikea, älskar den affären har aldrig varit där och kommit ut tomhänt, tror ingen jag känner har lyckats med det iallafall. Nej nu ska jag tömma hatthyllan så den kan komma ner.

GRAVID V25 (24+3)

Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 850 gram. Tänk dock på att foster växer olika fort från omkring den 20:e veckan så om din bebis skulle avvika lite från det genomsnittliga så är det i sig ingen anledning till oro.

 

Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.


Väckt tidigt

Varför ska man bli väckt när man sover som skönast?? Vaknade av att vvs reparatören ringde halv åtta, han skulle komma och kolla på utaget i badrummet, som inte va säkert att koppla in tvättmaskinen i... vi ville inte bli grillade när man badade, känns inte så säkert heller nu när man ska ha barn... Men jag klagar inte, bättre att allt blir bra i badrummet, innan lillprinsen kommer, jag e ganska trött på att kopppla in tvättmaskinen med skarvsladd i hallen, man kan inte ens stänga dörren till badrummet, när tvättmaskinen är igång, men nu så blir det bra... =)
Flizan är inte så glad när han är här och fixar, för hon är instängd i sovrummet, han är allergisk, hon vill ju hjälpa honom =)... Idag ska jag ha städdag, dammsuga och torka golv, och tvätta.
Får se om det händer något annat roligt.

Igår va jag hos ann-sofi och fikade jätte mysigt, hon höll på att packa hon ska flytta hem till mamma igen, då hon och christian ska separera, hon va så glad och pigg så, as kul att träffa henne.
Sen lagade jag jätte god mat åt min karl, potatisgratäng med ostfyld lövbiff, ja jag åt kött va helt överaskad, men jag åt bara en bit... Niklas vräkte i sig, han passade på medans han fick kött, gjorde även en lite rotfruktsgratäng mmmm så gott, blev massor med gratäng över så det får bli det till middag idag igen med något gott till..Vi såg även på två filmer som vi hyrde (en shopaholics bekännelser) och (The code) båda va jätte bra. Älskar hösten med tända ljus och mys i soffan, med en kopp the.  Nej nu ska jag göra lite nytta, städa och fixa här hemma, det första jag ska göra är att äta lite frukost.


Hemma igen... vill tillbaka

Nu va man hemma, från landet, kom hem och badade och åkte och åt en god middag och var på bio, vi såg bröllopsfotografen, den va sevärd så himla kul. Vi åkte på bio med Mattias och Emma och Tobbe och hans blind date, en så himla söt tjej, får se vart det leder =).... Jätte kul att gå på bio med det gammla gänget igen hahah... men jag kom på att bio inte va nått för mig nu när man är gravid, har så himla ont i rumpan, trodde jag skulle behöva gå ut ur biosalongen, kunde inte sitta still... får nog bli hyrfilm hemma i soffan i fortsättningen. Men det va mysigt iallafall.

Nu när man sitter hemma i soffan efter en lång helg på landet så vill man bara tillbaka, så mysigt ingenting att tänka på bara mysa framför brasan, varför ska helgerna va så korta??
Nu ska jag krypa till sängs med min älskling, vi ska upp hyfsat tidigt imorn då vi ska till mvc och få svininfluensavaccin, sen ska jag till labb och ta en massa prover som läkaren odinerat =(.. det går nog bra man ska tänka possitivt, niklas är gullig och följer med så jag slipper stressa och må dåligt själv =) han är världens bästa.
Får se om jag hinner göra naglar på Emma imorn, hon va riktigt sugen, fr se vad klockan hinner bli innan jag är klar, ska ju även hämta Ida imorn.

Nu har det gått ytterligare en vecka på min lillprins liv i magen, tiden går så himla fort... undra vad som händer denna vecka, får ta och läsa och se vad som är nytt, han växer iallafall och lever rövare i magen, naveln börjar puta lite och det är väll ett friskhetstecken att han växer...nej nu ska jag nanna kudden =)

Mys på landet

Vaknade vid tio idag, kände mig riktigt utvilad, cassi och björn kom in, vi åt frukost allihopa så himla mysigt, kändes som när man va liten då hela familjen va samlad och åt frukost på helgen...Vi bestämde sen att vi skulle åka till valbo och shoppa lite, då det regnade i dag igen så tråkigt med regn regn... Tjejerna åkte en bil och grabbarna en, då vi tjejer va klara först, ja vi tjejer va klara först, det kan man inte tro. Köpte lite småsaker i valbo,och två jätte fina tröjor. När vi kom tillbax till stugan, så började Svärmor med Kalopps som jag hade önskat, jag gjorde naglar på Cassi, dem blev jätte fina, igår fick svärmor fina naglar... åt den goda kaloppsen, sjukt gott, va så mätt så jag trodde jag skulle dö. Spelade sedan det roliga nya sällskapsspelet, vi hade så himla kul, blev tjejer mot killar, grabbarna vann, men vi tog revanch sen hahaha, så sjukt kul, spelade tre gånger på raken man blir helt beroende, nu sitter jag i värmen utanför öser regnet ner... funderat ett bra tag på att kliva in i duschen, men jag vill inte frysa =(... nu blir det mys i soffan med massa gott... så kul när Cassi och björn kommer upp och gör hos sällskap på landet, livar upp stämmningen hahah, skönt att ha en vän som man kännt nästan hela livet, man är inte tvungen att prata hela tiden, så skönt att slippa ta hand om någon, så skönt att dem sköter sig själv...nej nu ska jag sätta mig och vara social, jag hoppas att detta inlägg läggs ut, har inte bredband, eller har mobiltbredband men det är knappt någon mottagning, så har jag otur så fungerar det inte nu, håller tummarna när jag trycker på klar knappen... godnatt godnatt uppdaterar mer imorn när jag kommer hem..

Mvc det gick bra =)

Kom dit och det kändes bra fören gångs skull, fick ställa mig på vågen den stannade på 72,8 har gått upp 1,8kg hahah så glad det gåråt rätt håll... Järnvärdet hade stigit och det kändes som en lättnad. Allt va godkänt i sin helhet.. Fick fylla i en nån blankett angående svininfluensa vaccin, bestämde mig för att ta det, det är väll lika bra. Så jag ska dit igen på Måndag och få vaccinet sen ska jag på labb och ta nya järnprover och folsyra prover, som läkaren hade bestämmt, får väll göra det så är alla nöjda =)...det bästa av allt när man får lägga sig på britsen och lyssna på lillprinsens hjärtljud och dem lät friska och tydliga enligt barnmorskan. Hon mätte även magen idag och jag låg jätte bra till enligt kurvan, något högre till och med, så det kanske blir som jag misstänkt en liten pojke i slutet av Januari istället för början av februari. Hoppas på Januari..

Kom hem vrålhungrig och såg på golvet i halen en lapp angående mitt packet, jag blev så arg, här har man gått och väntat i en vecka på packetleverans, så missar man dem just idag, dem har skrivit en gata som det skall hämtas på men vart i sverige den gatan ligger det står det inte. Varför kunde dem inte ringa innan och se så man är hemma, tycker dem att man ska gå hemma dag ut och dag in... Niklas skulle sjusa mig och hämta det packetet, han forskade i vart det fanns nån stans och tydligen så va det i Handen, men tänk om jag inte haft bil, hur hade dem tänkt att jag skull hämta det då... Som tur va hade dem öppet till 19.00 annars hade jag fan slagit in dörren... Nu kan jag få fina naglar igen till helgen, ska väll hjälpa svärmor med naglarna sen kanske min älskade vän vill bli fin hihihi.. nu ska jag äta min risifrutti, och se på tv och vila mig en stund, sen pacak det sista så vi kan åka när niklas kommer hem.

Mvc och resa till landet idag

Nu är man vaken har ätit en ordentlig frukost, så värderna är så bra som möjligt nu när man ska till MVC... nu ska jag lägga mig i ett bad, så jag känner mig fräch när man ska träffa barnmorskan. Jag hoppas att det går bra.... håller tummarna... jag ska vara där kl 13.00 sen åker jag till landet vid 17.00... jag uppdaterar när jag kommer hem från Mvc får se om jag gått upp nått i vikt....=)

Fikat nu blir det kvällsmys med godis och film

idag kom Corina på besök och fikade, hon va barnfri då Mats va hemma och va sjuk, så då passade hon på att komma till mig... jag har tvättat idag så nu är allt rent så himla skönt.
Jag är beroende av Farm ville på facebook varför började jag med den skiten, jag ska inte snacka om beroende, för min syster Emma är inne hela tiden, det ända hon talar om är hennes farm hahaha inte lätt det där, niklas har köpt nya wallander filmen, prästen heter den, så ikväll blir det filmmys =)... han har köpt en massa godis, bara sånt som jag gillar, han är världens bästa fästman och sambo, älskar honom över allt... nu blir det mys

städa och tvätta

idag blir det städ dag, skönt att få ordning innan man far till landet imorgon, ska packa också, ska få med min vinterjacka och lite sånt, jag vaknade redan vid 8 idag, låg kvar i sängen och mös med  flizan. Blir så irriterad på Comhem, det fungerar inte hos mig idag av någon konstig anledning, telefonen fungerar men det är världens störningar på tv, varför sitta och betala dyra pengar för nått som inte fungerar??...Niklas ringde vid 9 som vanligt han berättade att det snöade i Kista, jag vill också se den första snön =( så himla mysigt. Här skiner solen och det är jätte fint, man blir sugen på att gå ut och gå en promenad... får se om jag ger mig ut senare. Pratade med mamma igår en lång stund, hon har skrivit på det nya kontraktet, så äntligen kommer mamma nära mig hihi, ska bli så kul... så nu har vi planerat för flytten, och allt som ska inhandlas, det blir nog Ikea innan.
Min katt har blivit knäpp, hon springer fram till mig och burrar upp sig och tror att hon ser jätte farlig ut,hahah om jag rör mig så så springer hon iväg hahah, ibland undrar man vad som rör sig i hennes huvud, hon verkar ha jätte kul.
Det är mycket som skall packas nu när jag ska till landet, nu när det är ny årstid, varmare kläder, kläder som skall lämnas där m.m känns som jag kommer glömma hälften, men som tur är så kommer inte niklas fören på fredag så då kan han ta dit det jag glömmer. Jag hoppas att Cassi och björn kommer på fredag, kan vi sitta och mysa framför brasan, jag lovade cassi att ta med mig det nya spelet...nej nu ska jag sätta fart måste få i mig min yougurt också innan jag gör något annat, det är mvc imorn och jag hoppas jag har gått upp ivikt, men det borde jag ha gjort har ätit hela tiden känns det som... nu ska jag återgå till städandet......

handlat med svärmor, och gosat med lilla tindra

vaknade av att svärmor ringde vi skulle åka till procurator i Jordbro, där dem säljer arbetskläder åt företag, fick en jätte fin jacka, och niklas nya jackor och arbetsbyxor. känt mig lite yr hela förmiddagen, men det fanns ingenstans att sitta i den affären, varför kan man inte ställa upp stolar i en butik, jag satte mig bland oöppna kartonger, medans svärmor handlade för fullt, hon är så himla söt.
Gick direkt till Corina när vi handlat, då hon ringde och frågade om jag ville följa med henne och lilla Tindra till Bvc hon skulle på ett års kontroll, världens sötaste unge. Bjöd sedan Corina på lunch i centrum då jag tycker det är lättare att äta tillsammans med någon. sen vart det fika och mys med tindra hemma hos Corina, sen äta middag med älsklingen och svärmor, har även passat på att köpa en träningsoverall åt lillprinsen, jätte mysig... Nu ska jag lägga mig i ett spa bad med min älskling, och sen få min daglig massage framför tven =)
Kram kram

mys dag med en älskad vän

Åkte till Handen idag för att träffa Cassi, vi åt frukost på fiket, sen gick vi och shopade, vi hade riktigt mysigt, vi har inte träffats på ca 3 veckor, så det va riktigt kul, har saknat henne.
Jag köpte mig ett par virkade grå leggings, jätte mysiga, sen köpte jag ett par over knee strumpor,och en jätte söt virkad eller stickad klänning, så himla söt, nu när det börjar bli höst och mys. Allt passade jätte bra och jag blev jätte nöjd. När vi shopat en bra stund, så satte vi oss på fiket igen, väntade på våra karlar som kom efter sina arbeten och gjorde oss sällskap, vi beslutade att vi skulle åka hem till oss och äta middag tillsammans, blev fisk med kokt potatis och kall sås, jätte gott och jätte trevligt. Jag och cassi satte oss och tittade på unga mödrar, kan inte låta bli att titta på det, hur omogna är dem inte, dem får verkligen danskar att klassas som dumma.
Nu sitter jag och Niklas i soffan och tittar på färjan, jag har precis badat, och niklas har fotat min mage, vi har blivit lite dåliga på det, men nu kommer det lite nya mag bilder. Jag själv och Niklas tycker inte magen växt nått, men nu när man tittar på bilder från v 16 så inser man hur stor den börjar bli. Nu ska vi mysa ner oss i soffan, tills det är dags för sängen.... Jag har haft en underbar dag, så himla kul =)

Magen v24 (23+2)

 





Måndag igen

Vaknade vid 9 gick faktist upp direkt idag, känns riktigt skönt, vet att jag mår sämre när jag ligger kvar i sängen... Nu sitter jag här och tittar på efter 10 på fyran, vet inte varför jag tittar på det, men jag kan inte låta bli att ha det på i bakgrunden, när jag sitter här och bloggar =)... börjar väll bli gammal.. Inatt sov jag jätte bra, va jätte trött igår, helt slut hade sjukt ont i ryggen, men min söta karl gav mig massage, jag somnade direkt när jag la mig i sängen helt slut efter helgen. Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag, helt tomt i mitt huvud, innerst inne vill jag hitta på något, men jag orkar inte helt enkelt.
Jag känner mig riktigt utvilad idag, har till och med hunnit klä på mig, jag som brukar sitta i morgonrocken fram till 4 men idag tvingade jag mig själv att gå upp och klä på mig, känns riktigt skönt.

Jag har kommit på att tiden går så himla mycket fortare nu än vad den brukar göra, vet inte om det har med graviditeten att göra, eller om man börjar bli äldre, snart har halva oktober redan gått, känns som jag varit gravid i år men ändå inte, tiden bara rusar iväg nu på slutet, känns som jag inte hinner att njuta av allt som händer med mig. Snart är det redan dags för julpyntet, längtar, älskar den mysiga känslan av julstjärnorna i fönstren när man går en kvällspromenad. Det ser så himla mysigt ut hos alla då, nu ser det mest tråkigt ut i alla fönster alla ser så deppiga ut just nu men sen när julen kommer då vaknar alla till liv och ser nästan ut som om dem njuter.

Nej nu ska jag äta frukost, vet inte riktigt bara vad jag ska äta, tror att jag har glömt att köpa bröd, så jag får nog hitta på något annat.
Idag blir det nog mys i soffan framför tven med gravidtidningar och tända ljus, tills mitt hjärta kommer hem.

hemma igen

Nu är jag hemma igen, vi har haft en jätte bra helg verkligen jag har inget att klaga på, om det skulle vara nått så skulle det väll vara kylan, och att jag borde vilat mer. Nu sitter jag i soffan har så sjukt ont i ryggen, strålar ner i benen, hemskt om jag får säga mitt.
Ida verkar vara nöjd efter helgen, vi va och shopade lite igår, niklas och tobbe verkar nog mest nöjda, då dem köpte ett luftgevär, så det e väll de dem har hållt på med i helgen.
Nu har vi varit på visning med mamma här i Västerhaninge, det va en jätte fin trea, nått jag skulle kunna tänka mig själv faktist, om jag skulle köpt en lägenhet. Mamma såg ganska nöjd ut hon också, det sköna va också att bara vi va där på visning, och det va bara possitivt för oss =)..... så nu hoppas jag att mamma slår till, så vi kommer närmare varandra.
Ikväll blir det myskväll med älsklingen, jag ska äta fiskgratäng, med potatismos, längtar tills maten är klar. SEn blir det hyrfilm och mys i soffan =)... Älskar min älskling mest av allt han vet verkligen hur man gör för att göra mig glad.....Mått lite dåligt nu på eftermiddagen känt mig yr och svimmfärdig, det va länge sen, men det har varit väldigt mycket i helgen utan vila.
Fick medelande av cassi i fredags hon blev jätte glad över blommorna vi skickade, känns kul att man lyckades med något hihih.. Älskar att överaska folk.
Pappa ringde även idag han hade krockat sin bil, så det va bara skrot kvar, han va ute efter en provisorisk bil i 3 veckor, men det kunde vi tyvär inte hjälpa till med, skönt att han inte blev skadad, det hade gått bra bara bilarna som tagit stryk och damen som han krockat med va chockad och det är förståligt.

Idag går jag in i en ny vecka i graviditeten, nu v 23+0 (v24) äntligen herregud vad tiden går fort, Han sparkar förfullt, nu kan det ibland bli väldigt jobbigt, nu misstänker jag även att jag lyckats gå upp i vikt, får vänta tills på torsdag, då jag ska till mvc... Jag har ingen våg själv då jag blir beroende av att väga mig då, så det känns ganska onödigt, min älskling skulle nog också väga sig för mycket om vi ägde en våg... Jag har ätit riktigt bra i helgen om jag får säga det själv, har försökt att äta frukost lunch och middag och även druckit nyponsoppa till mellanmål, försökt med allt. mer kan man inte göra.
Nej nu ska jag fortsätta med vilandet, och äta lite middag...hoppas andra här haft en riktigt skön helg....


äntligen ska vi åka

Nu har jag hämtat Ida från skolan, vi har varit ute med mammas hundar och gett dem mat,gick till skogås centrum åt en varsin korv då vi va jätte hungriga, köpte lite öl åt Niklas, han blev jätte glad, Han hämtade upp oss i skogås. Nu sitter vi hemma i Vh och väntar på att Tobbe ska komma hem från jobbet, vi ar lyckats övertala honom att följa med till landet, inte så svårt, niklas åkte till handen och köpte en platta öl åt honom, så det va inte så värst svårt. Nu sitter jag och Ida startklara inför att åka, det blir mcdonalds på vägen, och sen ska vi väll stanna och köpa chips och godis till Idol ikväll. Alla får ha en trevlig helg.... det ska jag ha 

Landet idag....äntligen fredag

Nu har man vaknat ur sin skönhetssömn. Ska gå upp nu tvätta mig lite och klä på mig, måste äta något innan jag svimmar. Ska hinna sätta på en tvätt maskin också innan jag ska åka och hämta Ida från skolan. Ska bli så skönt att komma upp till landet och bara mysa.
Har skickat en liten överaskning till Cassi och Björn som dem förhoppningsvis får idag. =)
I helgen blir det mys med lilla syster, så mysigt att få vara med henne en hel helg.
Flizan springer runt just nu och busar och leker, jag tror att hon vet vart vi ska idag, packningen står vid dörren.
Nej nu måste jag försöka komma igång, tror inte det blir så mycket uppdatering i helgen, ska försöka hinna med.

vad har hänt idag

Tiden bara springer iväg, morgonen började med att jag inte kunde somna om efter att älsklingen gått till jobbet, gick då upp och satte mig i köket,drack ett glas nyponsoppa och försökte lugna den vilda i magen, han sparkade så mycket att det knappt gick att sova. La mig i sängen igen framför tv4 morgon somnade om vid 8. Sov jätte skönt tills telefonen ringde vid 9, först ringde Emma sen ringde älsklingen, somnade om igen till 10. Klev upp åt frukost och pratade med emma, första gången jag ätit frukost på egen hand ett poäng till mig. Sen har jag suttit i soffan i morgonrock hela dan framför datorn, fastnade här, provade på Farm ville eller vad det nu heter på facebook, alla verkar spela det, men jag trög som jag verkar vara fattar igenting, alla har jätte fina stora gårdar, jag har 4 rabatter med jordgubbar, och pank, inget spel för mig..... Jag har tagit ett bad nu riktigt skönt, jag har kommit på att det är ett bra sätt att få lillprinsen  lugn, så nu sover han lugnt och skönt i magen, ikväll ska man jobba, är inte taggad ett dugg men det brukar ändras när man väl är där, har precis stoppat in fiskgratängen i ugnen, så man får i sig lite mat innan, Niklas ska sjusa mig idag han är så gullig.
Pratade en stund med mamma idag på dan, Ida va fortfarande sjuk, men hon skulle till skolan imorgon, så jag skulle hämta henne där eftersom vi ska vara barnvakt åt henne hela helgen, så vi ar bestämmt att vi ska till landet imorn och mysa, blir väll shopping i valbo kanske i helgen. Det bästa med hösten nu på landet det är att sitta framför brasan, i mörkret och mysa. får se vad Ida tycker, får väll se om vi hittar någon svamp i skogen på lördag, nått ska vi nog lyckas hitta iallafall.
Nej nu måste jag sminka mig lite och fixa till håret så man ser oki ut på jobbet, ska väll duka fram till middagen också, prova våra nya tallrikar...... håll tummarna för mig att jag säljer bra ikväll, pengar behöver jag.

Vi slapp laga mat idag =)

Nu är jag mätt, svärmor bjöd på mat, mm jätte gott, Jag och Niklas har varit på Ikea jag har köpt mig en anslagstavla som jag ska ha i hallen, sen köpte vi nya tallrikar till köket, och jag köpte en byrå på hjul som jag kan ha nagelgrejer i. Niklas hjälpte mig att beställa ny gele till naglarna och en massa annat kul.
Skulle igentligen ha jobbat idag men det blir imorn istället....Niklas ska också jobba imorn, så vi kan få lite pengar. Nu ska han hjälpa sin mamma att sätta på nån grej på hennes cykel så hon kan cykla med hundarna =), Jag ska låna proppmaskinen av svärfar så jag kan få upp min anslagstavla ikväll, jag måste få upp allt på en gång jag kan inte vänta, jag är värre än en tre åring på julafton... Det vart även fint med nya tallrikar i köket så nu rensade vi ur dem fula, men jag kan inte kasta, så dem får åka ner i källaren bland allt annat skit. Det man inte ser mår man inte dåligt av hehehe.
Ikväll blir det efterlyst, som jag alltid brukar missa eftersom jag jobbar Onsdagar, men ikväll ska jag se det.
Nej nu är det slut på denna dag, snart börjar ännu en ny dag, man hinner inte riktigt med i svängarna, snart helg igen... Herregud vad tiden går fort.

Fin igen

Nu har jag kommit hem har varit os storasyster och fixat naglarna hela dan, så nu e dem jätte fina. Igår fixade vi bilen så den kan läggas ut på annons, så vi kan få den såld.
Va även och åt middag på en mysig resturang i nynäs, riktigt mysigt.
Nu åkte Niklas och hyde film och köpte godis, blir myskväll framför tv, så skönt, vi har precis badat.
Har haft svårt att sova i natt, då lillprinsen har sparkat och levt rövare, det har han även gjort hela denna dag, vaknade av att jag höll på att kissa på mig, då han tog sats och sparkade på urinblåsan hemskt, men sånt man får leva med, det blir bara värre sparkar för varje vecka och dag som går.
Har funderat ganska mycket på varför så många gravida kvinnor förfaller varför dem blir så fula, varför kan man inte fixa sig när man e gravid. Varför klä sig som en säck potatis, varför inte passa på att ta hand om sig, som att gå till frisören fixa naglarna, sminka sig m.m.
Inte så konstigt att killarna tröttnar på sina gravida fula tjejer, skulle inte heller vilja umgås med någon som blir som en ful ankunge. Niklas säger varje dag att du är som vanligt, du klär dig inte bara i mjukisbyxor, utan du e vacker fortfarande, förutom att magen är rund. Jag vill känna mig fin, är stolt över min mage, och vill visa den.
Jag vill vara en snygg mamma, inte någon som sitter i mjukisbyxor och urtvättad t-shirt i sandlådan. Niklas vill ju att jag ska vara samma malin efter att jag fått barn... jag fattar mig inte på vissa mammor, som sitter och klagar på deras karlar, men dem har inte tänkt själva på att göra nått åt dem själva.
Nej nu ska jag sluta klaga och titta på film med min älskling, bye bye

hösten är här

Kändes så skönt när jag vaknade, slog upp ögonen vid halv 10, Niklas sov fortfarande, va lite småkallt i sovrummet, då Akelius inte har satt på värmen riktigt ännu. Dem e snåla in i det sista. Ringde Emma men hon va på väg till jobbet, frågade vad hon fått igår av pappa och det va en sängstomme från Ikea sen en tavla. Hon va jätte glad. Jag och niklas gick upp och åt frukost, får se vad vi ska hitta på härnäst, ska eventuellt titta på nytt golv till hallen, malin vill ha nytt, det gammla är så himla fult och gammalt, tänkte lägga på nått billigt klickgolv, allt annat kommer se snyggare ut.
Idag verkar det inte blåsa så mycket känns ju skönt, solen skiner men man ser att det är jacka som gäller idag om man ska gå ut.
Nu är lillprinsen äntligen 22+1 vecka eller man säger att man är i v23 känns så skönt att allt går så bra. Han sparkar mest hela tiden nu. Längtar tills han kommer.... jag och niklas brukar sitta och fundera på hur han blir som person, om han blir lugn m.m men vi får vänta och se.
Nej nu ska jag klä på mig så det händer nått.... ses senare
håller tummarna för nytt golv idag hahhaha

Kanelbullens dag

Det fick man reda på nu på kvällen, kan dem inte ha gjort mer reklam om det, jag missade kanelbullarna =(.... ahja jag får väll vänta ett år till. Några fler som missat denna dag??

kvällen är här.........

ligger i soffan med älsklingen här brevid, pappa och Carin va förbi och hälsade på, tittade in och såg hur vi hade det, tittade till magen =).... Dem hade varit hos Emma innan och grattat henne. Är lite nyfiken på vad hon fått i present.
Idag har vi inte gjort så himla mycket, jag har försökt att ta det lite lugnt, då jag haft en del sammandragningar, det började redan idag, beryder nog att det är dags att dra ner på tempot.
Vi va i Handen en snabbis på dan, köpte lite nya underkläder till mig, och sen ett sällskapsspel som jag länge velat ha, det rekomenderar jag verkligen, det är världens bästa party spel, alla som spelat det blir helt sålda, man skrattar och har kul som man ska ha med spel enligt min mening, spelet heter "Med andra ord"....Köpte även sladd till datorn så vi kan koppla den till tv:en det blev riktigt bra. Blev en snabb lunch på mcdonalds, milkshake tror jag har blivit min nya craving, så himla gott. =)
Stora syster och hennes Karl kom förbi på en fika, när dem skulle hämta sin bil som dem lämnat kvar hos oss igår, trevligt på en söndag.
Idag har det verkligen känts som höst, blåst och regnat och varit riktigt mörkt. Men lite mysigt tycker jag ändå att det är när man sitter i soffan på kvällen med en filt och tända ljus....
Nu ska jag fortsätta att titta på Kommisarien vid havet, igentligen är det så himla dåligt, men det duger på en söndagkväll, sen ska jag nog krypa in under täcket i sängen, och se på tv där istället.
Godnatt alla glada där ute hoppas att alla haft en mysig helg.
Imorn går lillkillen in i ny vecka, tiden går så himla fort =)

skönt det är att vakna efter fest och inte va bakis

Nu morgon, somnade väldigt sent igår, la oss inte fören vid 2, Vi va hos lillasyster på fest, jätte trevligt, men jag blev trött vid 12 sånt man får vänja sig vid. Vi hade middag hemma innan vi va sammanlagt 8 personer, Niklas lagade tacos enkelt när man är många, alla såg nöjda ut.
Emma blev glad över presenterna och det va väll kul.
Träffade storasysters sambo för första gången igår och han va jätte trevlig stort + till honom. Alla verkade på bra humör igår, vi dansade och skojade.
Jag trodde Niklas skulle vara bakis idag men det va han inte helt otroligt, fast han tog det ganska lungt igår för min skull.
Nu står han och diskar allt från igår, vi har precis ätit frukost, så nu känns det bra i magen,
Lillkillen sparkar allt hårdare och hårdare för varje dag, har märkt att han är mest aktiv på morgonen och på kvällen, när det är dags för sängen. Känns skönt att han rör sig iallafall.
Idag blir det nog inte så hemskt mycket gjort, vi ska väll åka förbi biltema och clas olson och köpa en sladd till datorn, så man kan koppla den till tv:n.
Pappa kommer sen och hälsar på mellan 14 och 18 så man vet inte riktigt där imellan när han dyker in, han sa även hem till Emma och gratta henne.
Jag skulle vilja se alla som va på festen igår hur bakis alla dem är idag. Känns så skönt att jag inte är en av dem.
Igår va det även den första festen jag va på som rökfri, kändes lite konstigt att man inte stod på ballkongen men jag saknar inte det ett enda dugg, så himla skönt... nej nu ska jag klä på mig och göra lite nytta här hemma. ses senare alla glada.

Så tråkigt

Nu är morgonen grå och kall, älsklingen har gått och handlat god frukost, drömmde en så hemsk dröm nu på morgonen, va helt förstörd när jag vaknade, fy jag mår fortfarande dåligt, tänk om man kunde tyda drömmar, eller kanske inte för tänk om de betyder nått väldigt dåligt.
Idag blir det kalas kl 14.00 får se om jag hittar nått att ha på mig.
Cassi och Björn kan tyvär inte komma på middagen då dem har blivit sjuka, så tråkigt men helt förståligt, snällt av dem att ringa redan igår =)....
Såg Idol igår hur fan kunde Jon åka ut blir fan besviken på svenska folket, han blev inröstad av folket från början, varför ändrade sig alla, HUr kunde Eddie komma med, noll sång och noll utstrålning, Jon han bara log och va så glad hela tiden, blir så himla arg och besviken, först älskar folket Jon och hatar Eddie, men så snabbt som ögat ändrar sig folk skummt....
Får väll se vem som åker ut nästa gång......
Ska försöka hitta på nått kul nu på dagen, så man inte blir så trött.
Nu kom min söta älskling hem från affären men en stor bukett blommor, och en skvaller tidning, allt för att muntra upp mig. Nu känns allt mycket bättre, kan man ha valt en bättre karl, han kommer bli världens bästa pappa till vår gemensamme son. Älskar Niklas över allt, han förgyller alltid mina dagar, och jag kan inte leva utan honom. Nu ska jag äta god frukost och bara försöka tänka possitivt idag....

 

Jon så söt och sånn utstrålning

 

 


Middagen blev lyckad =)

Nu har jag lagat mat och ätit mig riktigt mätt, Det blev korvstroganoff med ris, riktigt gott, alla åt så jag hoppas att det va lyckat. Nu sitter vi vid köksbordet och pratar en massa strunt, ska väll till Emma eventuellt och se på film, vi ska kanske ha tjejkväll... Det blir Idol ikväll som alla andra kvällar, hoppas att det är bra ikväll. Idag har jag hittat en liten present till åt Emma. =)
Jag är så nöjd att Flizan ligger och sover i sin nya klösmöbel, känns skönt att hon gillar den. Vi har även burit ner allt som ska ner i källaren, så nu är det riktigt fint här hemma.
Jag funderar på om jag ska lägga mig i ett varmt bad, med olja eftersom jag har fått sånn klåda på magen. Men det går nog över. Längtar tills imorn då man får träffa sin kära vän då hon kommer hit på middag med sin karl, ska bli kul och se om Emma blir glad för sina presenter också.

Äntligen fredag

vaknade kl 5 imorse va vrål hungrig, niklas va snäll och gick upp och gjorde att glas oboy åt mig, det va jätte gott, somnade sedan om efter en stunds pratande i sängen, vaknade sedan vid 10 kändes som söndag, men det va nog bara för att Niklas är hemma och är sjuk,  vi åkte och åt frukost på fiket i Haninge, jätte mysigt.
Niklas köpte en hårtrimmer så han kunde få känns sig fin i håret imorn, på emmas födelsedagsfest. Vi åkte till crt som va planen från början vi köpte en klösmöbel åt flizan hon blev jätte glad. Kul att vi lyckades för första gången med att köpa något som hon gillar. Nu sitter vi och myser framför tv:en och myser, känns skönt att bara slappa. Sitter här och tänker på vad jag ska ha på mig imorn, försökte hitta något när jag va uppe i Handen, men fanns inget som passade, men det får jag väll börja vänja mig vid nu, värre blir det väll =).... Sitter även här och försöker planera något att bjuda på imorn när Cassi och Björn kommer.
Ikväll kommer även svärfar och ska göra oss sällskap då Mia har tjejmiddag, så han får inte vara hemma. Jag ska nog lägga mig och vila nu en stund, då lillprinsen är så himla livlig.....


Middag

Nu har Mattias kommit han ska äta middag hos oss, det blir panerad röspätta med hemlagad potatismos och remoladsås, så himla gott, varför ska det ta så lång tid att koka potatis, nu är jag jätte hungrig, nu ska vi äta vår första middag vid vårt nya fina bord hihihi....
Känns så sköntnu när man blickar ut över lägenheten och det är så rent och fint, det ända som är kvar är att bära ner de gammla bordet och stolarna i källaren, men det känns som man hinner det. Ikväll blir det väll Idol, om det är nått förstås, tycker att rätt personer att gått vidare, igår va det bäst,
Ikväll kommer Emma hem, efter en kryssning med alla sina vänner, jag hoppas att hon har haft roligt..Hon har nog mycket att berätta när hon kommer hem. Saknar faktist att festa lite, nu när man väntar bebis, till en början saknade jag det inte men nu när det har gått en tid så kan jag sakna det ibland, inte just att supa utan jag saknar att ta ett glas vin i trevligt sällskap. På Lördag blir det fest hos syster yster det ska bli riktigt trevligt, Cassi och Björn kommer på middag först,så då kan vi ha riktig middag vid det fina bordet.  Nu ska jag göra klart moset, sen äta mmmm gott


Nytt i köket

Är så himla glad, igår åkte vi till Jysk och köpte oss ett nytt köksbord med 6 stolar, tror min älskling hade spenderarbyxorna på sig.
Först på dan va jag hos läkaren på mvc, va så arg när jag gick därifrån, måste äta mer, dem tror jag har ätstörningar och att jag är rädd för att gå upp i vikt, men jag äter, men ar ingen matlust,ville ha hjälp med att gå upp i vikt. Måste äta typ hela tiden enligt läkaren, och det är ju lätt nä man mår illa av att bara se mat... jag försöker, fick 2 veckor på mig att öka i vikt, annars så skulle dem eventuellt lägga in mig på opservation. Mötte Emma i handen efteråt, skönt att man inte behövde vara själv i sin ilska, tröst åt på mcdonalds allt för att gå upp nått kilo, Emma va på strålande humör eftersom hon fyllde 20, jag följde med henne på bolaget hon va tvungen att debuthandla hahaha. Jag köpte mig en tröja och ett jätte fint läppglans, kändes bättre efter lite sällskap. Åkte förbi Corina på hemvägen, skönt att få prata av sig, det va bra med henne, tindra va på bra humör som vanligt. Niklas hämtade mig, och vi köpte köksbord, man blir så glad när det blir bra, man e glad när man får hem allt nytt, men varför ska det ta så lång tid att sätta ihop allt, trångt att skruva hatar sånt men det blev jätte fint när det va klart, Då kom det ett problem, min älskade katt flizan började Kloa på de nya tyg stolarna så dem blev jätte fula, men jag fixade det med en nål som tur e för hennes skull, så nu har jag städat och gjort det jätte fint här hemma. niklas är hemma och är helt genomförkyld idag, så han har suttit och slappat framför tven, men nu har han åkte och köpt get off spray så vi kan spaya de nya stolarna innan dem är helt förstörda, hoppas bara att det funkar.

Nu ska jag hänga tvätten och fortsätta att tvätta och fixa, ska försöka äta nått till lunch också så man kanske kan gå upp nått gram hahhaha


Mitt fina köksbord





Så himla fint det blev e så nöjd...

 

Uppdaterar senare vad som har hänt under dagen.... kram kram


RSS 2.0