Malin Olvenmo

ehhhhhhhhhhhhhh vart är våren???

Hej alla glada det va inte igår man skrev här..men kände nu att det fanns en del att bjuda på. =)
Jag jobbar och står i....trivs som fisken i vattnet=)
Niklas är pappaledig nu fram till Augusti då Kasper förhoppningsvis får dagisplats =)

På hemma fronten har det väll igentligen inte hänr så himla mycket, köpt ny soffa och tv bänk så nu är det nytt golv som skall läggas men ingen panik över det nu.
Stammbytet har fortfarande inte kommit igång känns som det snart är bara vårat hus kvar.

Min älskade bästa vän har fått en bebis...vart en liten Liam Grattis till Cassandra och Björn...den lille e så himla söt...vi va där och hälsa på igår och mös med den lille söta.

Kasper han växer och växer pratar och pratar han e typ aldrig tyst men sådana förälldrar som vi så är det kankse inte så konstigt.

Nu känns det som våren är på gång..men så fort man får vårkänslor och känner pirret i magen, då kommer den där förbaskade snön igen..när ska vår pirret får komma på riktigt och stanna kvar..då man känner sg lite extra kär. KÅT!!!!

Kåt= levnadsglad

nytt ord jag lärt mig betydelsen av idag,det visste ni inte va....så ut i solen och va lite kåta gott folk =)

Sitter här och funderar på om det hänt något annat speciellt som jag ska bjuda på men nu när jag väl sitter här står det helt still i mitt huvud...så himla typiskt.
Funderar även på vad som händer här närmast men inte ens det kan jag komma på...har jag så himla tråkigt i mitt liv att inget händer..kankse är det så..vad vet jag inget jag tänkt på tidigare fören jag satte mig här och skulle skriva om vad som hänt...jag tycker väll det händer en massa saker hela tiden men inget man minns och skulle skriva om här.

Om ca en månad fyller jag 25..fattar ni 25 hela år. vad tog tiden vägen vad har jag gjort av alla tid på 25 år kan ju gissa på att jag nog sovit bort en hel del..legat på sovvan en hel del också och resten då?? någon som har ett bra förslag?  Ja sen nästa fråga vad ska man hitta på då när man fyller år?? fest?? ja dum fråga klart malin kommer ha fest ni känner väl mig...festfixaren malin e på g igen. Ingen fest utan mig..kommer nog bli storslaget hoppas jag tänkte kankse göra något speciellt denna gång men vad??

Ehhhhhhh nu måste jag tyvär ge mig ut i tvättstugan igen...massa tvätt men slut resultatet blir bra sen..massa rena kläder.
ska försöka bli bätter på att uppdatera...hoppas på bloggandet kommer tillbaka tillsammans med våren.

Puss på er alla kåta och glada männsikor.

Kram malin


RSS 2.0