Malin Olvenmo

Bilder på Kasper 2 månader






Mammas lilla charmtroll alltid go och glad


En fin vaggvisa som jag själv minns som barn!!

Nu lilla humla
nu ska du sova.
Alla små ungar
i sina sängar
och deras mammor
och deras pappor
alla ska sova,
för nu är det natt.
sova ska också
vareviga katt.

Kossor och kalvar
i sina hagar
alla små föl och
alla små grisar
alla kaniner
och alla små lamm,
nu ska de sova
för nu är det natt.
sova ska också
vareviga katt.

Skogar och hagar
åkrar och ängar
blommor och fåglar
och alla små kryp
allting som lever
på hela jorden,
allting ska sova
för nu är det natt.
sova ska också
vareviga katt.

Ni minns säkert denna sång från Alla vi barn i bullerbyn. Barnen somnar garanterat av den, det gör Kasper i allafall.

Jag har tagit lite nya bilder på Kasper idag, han är snart 9 veckor. Mammas stora pojke. Livet är så roligt med honom, Nu skattar han mest hela tiden. När man tittar på honom när han vaknat så skinner han upp som en sol.
Man blir varm i hela kroppen när han ler.

Nu ska vi ge oss ut på en promenad, ska se om lilla Kasper kan somna. Han vägrar sova men ändå är han så trött. Han sover en kvart sen vaknar han och vill ha uppmärksamhet, så kan han hålla på hela dagarna. Men i vagnen sover han oftast en längre tid =)

Glöm nu inte sjunga denna fina vaggvisa... jag älskar den och barn älskar den ändå mer =)

Godmorgon

Nu är man vaken har bråkat med min dator, internet vägrade fungera va lite arg ett tag, pratade med comviq support men det fungerade inte ändå, men nu efter att jag avinstallerat och installerat några gånger så fungerar det =)
Kasper va jätte grinig igår magen va väll inte så bra =( men han somnade eller han sov typ hela kvällen.
Nu sover han efter att han fått mat.
Idag ska Niklas fixa med bilen hoppas att det går bra, annars blir det nog inte landet imorn =(
Idag ska jag tvätta och fixa här hemma.

Emma och Mattias kom förbi igår kväll, jag förde över alla filmklipp och bilder från när jag och Niklas träffats och vi va på roadtrip filmer som jag inte kunnat spela upp på min nya mobil.
Det va riktigt kul att se. Vi alla fick oss ett gott skratt men nu ligger dem i datorn så jag ska väll bränna alla filmer och bilder på en skiva lite senare inte så kul om datorn havirerar.

Jag har även rensat bland alla Kaspers kläder, mycket som blivit för smått han har knappt hunnit använda en del =(
Han har fått en massa nya kläder men det mesta är förstort men det är bra att han har han växer så himla fort.


Tråkigt att inte solen skiner idag jag hade tänkt att jag skulle ta en promenad idag, vägde mig igår och jag är 2kg ifrån min mål vikt, det ä lätt att gå ner efter man fått barn, förr kämpade jag men nådde aldrig, nu har jag inte gjort speciellt mycket, kan ha med att man ammar, promenerar varje dag, sover dåligt och hinner inte alltid att äta.
Nu ska jag bara börja träna så man blir lite fast också.

Nu ska jag bada och klä på mig.


Bvc och mvc och trasig bil =)

Nu sitter vi i soffan, ska snart hem till mamma och ta ut hennes hundar eller sniglar till hundar hahah...vart på mvc och fått p-spruta skönt att ha det avklarat. Niklas följde med han e så snäll, när vi skulle åka därifrån till Västerhaninge så startade inte bilen helt död. så vi fick ta bussen, vi skulle till bvc med Kasper han skulle på 2 månaderskontroll och läkarbesök, Allt gick bra ändå vi hade god tid på oss vi hann tillock med luncha innan bvc.
Kasper sov snällt i vagnen. Nu väger han 5345g och va 60,5cm lång mammas stora pojke. När vi va hos läkaren på kontroll så skrattade han hela tiden, så himla charmig, läkaren hade svårt att konsentrera sig för att han skrattade så himla mycket.
Nu ligger Kasper mätt och belåten i soffan och sover =)
Niklas fixar i köket vi va på Ikea igår så jag har köpt babygym åt kasper och krokar till köket.
Kasper älskar sitt babygym även katten tycker att det va roligt.
Vi va även hos pappa igår på besök trevligt med fika och presenter han hade köpt en Harrods nalle åt kasper och en sparbössa från Harrods åt mig och Niklas med Engelsk godis i =).

Idag har jag skaffat Comviq surf och det verkar fungera riktigt bra, så nu kan jag blogga igen.
Songul har även äntligen fått sin efterlängtade flicka, längtar tills hon ringer och berättar hur allt gick, hon ligger nog fortfarande kvar på bb.
 Snart är det påsk och då ska vi va på Landet och mysa, åker upp på torsdag och kommer hem på måndag ska bli riktigt skönt =)
Flizan kan va ute om snön har försvunnit, hon vill ut och jaga råttor, vi va uppe på landet i helgen men då ville hon inte gå ut eftersom snön låg kvar, hon e ingen riktig utekatt, hon hatar snö och regn, och hon hatar när det är kallt så hon höll sig inne =)
Nej nu ska jag gå en promenad med hundarna sen börja med maten,
Hoppas att våren är här för att stanna nu =)


Är våren här nu??

Nu sitter jag i soffan vi har precis ätit middag. Vart korv och makaroner snavvt och enkelt. Idag är vi barnvakt åt Ida. mamma jobbar kväll. Jag har varit med Emma hela dagen även igår. Kul att ha sällskap på dagarna. Idag när jag höll på att rensa kylen och skafferiet så märkte jag att det va varmt i kylen, så nu har kylskåpethavirerat =(.. Jouren kunde inte göra något, får vänta tills imorn. Hoppas att vi får ett nytt kylskåp, frysen fungerar fortfarande iallafall. så nu har vi mjölken och smöret m.m i vinkylen hahaha Kasper har varit lite små gnällig sen i går, nu har han somnat hos sin pappa. Solen skiner och snön börjar försvinna hoppas verkligen att våren är här för att stanna. Imorn ska vi åka och storhandla Kasper ska få vara hos Farmor och Farfar. skönt att handla utan barn =). Snart kommer Emma och Mattias hit också blir väll fika då. Dem vill träffa Kasper. Dagarna går så sakta nu när Niklas har börjat jobba igen, det är inte så lätt alla gånger att ta hand om ett barn själv, men det är kul att man alltid har sällskap. Jag hinner inte skriva så himla mycket, nu när jag har fullt upp på dagarna med Kasper och massa hemma bestyr. På fredag ska vi åka till Landet det ska bli riktigt skönt att få komma upp dit och slappa, jag hoppas att våren kommit dit också, så man kanske kan gå ut och njuta i solen. Något annat har inte hänt här. Nästa vecka ska vi till Bvc och Mvc jag skulle sätta spiral nästa vecka men jag har ångrat mig ska ringa och se om jag kan få p-spruta istället. Borde inte vara några problem Ihelgen ska jag skicka ut inbjudningar till Dopet också, jag ska börja skriva dem iallafall, det är ju inte några som vi ska bjuda. Ska bli kul med ett litet släktmöte det är inte så ofta man träffas är typ bara på speciella födelsedagar, dop, student, komfirmation m.m Nej nu ska jag diska efter middagen, sen koka lite the och bara mysa ner mig hos min lillasyster i soffan, passa på när hon är på besök =)

Perfekt helg

varför ska helgen gå så fort. i fredags gjorde jag naglar på Songul, så nu är hon fin inför den stundade förlossningen, jobbigt för henne att gå över tiden lider verkligen med henne.
Sen åt vi ute och va bara hemma och mös och såg film.
Igår va vi och hälsade på Johan i sin nya lya sen bjöd vi över honom på middag. kasper blev redan 7 veckor igår han börjar bli så stor. Mattias och Tobbe kom dem också och drack vin. Ska väll erkänna att lite onykter blev jag hahaha vi hade så himla trevligt.
idag kände jag mig lite seg kan bero på allt vin =P
Songul kom förbi och fikade och jag lagade hennes ena nagel som oturs nog gick sönder. Och hon har fortfarande inte fått sin lilla flicka =(
 Sen bar det i väg hem till Cassi och Björn. Nu har vi ätit middag allihopa, Cassi sitter och matar och myser med kasper.

Igår va det så himla fint väder solen värmde så skönt. Men vad hände idag snöstorm, när kommer våren?? hatar all denna snö.

Imorn ska Niklas jobba igen, tråkigt tråkigt. Vad jag och Kasper ska hitta på det vet jag inte ännu. En promenad blir det nog iallafall, jag har köpt ingridienser till en äppelkaka så baka blir det nog imorn iallafall.

Neh nu ska jag va lite social med mina kära vänner.
När vi kommer hem blir det nog film ska väll se Avatar det beror väll mest på om Kasper sover.

nya filmer =)

Nu har vi massa nya filmer jag sitter nybadad i min fina rosa morgonrock och tittar på Nine en jätte mysig film men ändå konstig, en tjejfilm =)
Älsklingen renbäddar sängen och Kasper har somnat så nu passar man på att njuta av lugn och ro. Då han har varit gnällig hela kvällen, han vägrade sova. Han visste nog inte själv vad han ville.
Jag hoppas att Kasper sover för natten nu.
Jag och älsklingen har sätt The Box den va konstig eller skumm om man säger så men den va bra, va en konstig film som cameron Diaz va med i hon e oftast med i komedier så kanske därför man inte tyckte om den.
Imorn kväll ska vi väll se 2012.
Imorn på dan får väll jag se prinsessan och grodan, Niklas vill inte se den, men jag älskar disney filmer, jag bara måste se dem nya.
Ne nu ska jag göra mig iordning för natten....
Natti natti


Torsdag

Idag gick jag upp vid 8 passade på att äta frukost innan kasper vaknade, jag har även börjat tvätta kläderna som farmor köpt åt kasper i england. =)
Yasmine hörde av sig och frågade om vi skulle fika så vi möttes i centrum vid tolv då blev det lunch på Kinan riktigt trevligt. Dennis har blivit så himla stor.
Nu sitter jag i soffan Kasper ligger och skrattar åt Taket hahaha, Han har sovit och ätit och ser väldigt nöjd ut.
Niklas är på väg hem efter sin första arbetsdag på riktigt länge. Känns så tomt när han inte är hemma.
Snart är det redan helg tiden går så fort. Johan ska eventuellt komma och hälsa på oss i helgen det ska bli riktigt trevligt. Cassi och Björn ska äta middag med oss på söndag så mysigt.

Vi har även bokat in dop för lilla Kasper nu det blir den 8 maj här i västerhaninge ska bli kul. Hoppas bara att alla släktingar kommer. Mycket gäster blir det.

Igår va jag i Farsta med Songul som ska ha barn vilken dag som helst, hon har gått över tiden, lider med henne, kan knappt komma ihåg att Kasper legat i min mage, tänk vad fort man glömmer. Vi fikade och pratade om förlossningen min och en massa saker om bebisar. Blev mest en massa graviditetsnack och bebisprat.. kul kul

Nej nu ska jag leka lite med min son som börjar bli upprörd för att han inte får tillräkligt med uppmärksamhet.


jobba igen =(

Idag ringde Niklas chef, Niklas börjar jobba imorn igen i facking jävla Kista ursäkta språket men det är as långt kommer ihåg när han jobbade där när jag väntade Kasper. Han ska jobba där minst 2 veckor. Plånboken blir fetare hehehe så nått possitivt är det iallafall. Kasper ligger nu i sin säng och pratar med sina nallar.
Kasper fick jätte fina saker av sin farmor igår som varit i England, hon hade köpt jätte mycket kläder till honom. Så himl fina kläder längtar tills han kan ha dem =)... Hon köpte en fin smyckesask åt mig som jag kan ha mina smycken i, en jätte fin skarf och ett litet fat att lägga thepåsen på, sen fick jag och Niklas en tavla =)
Älskar att få presenter.
Idag ska jag försöka tvätta alla bodysar som va i rätt storlek, så han kan börja använda dem snart =)
Annars blir det bara familemys idag, Niklas måste lägga sig tidigt eftersom han börjar halv sju imorn.
Jag ska gå en promenad med mammas hundar i eftermiddag eftersom hon jobbar kväll.
Så ut ska vi iallafall gå.
Nej nu har jag inte så mycket att skriva det händer inte så mycket hos mig nu förtillfället.


Bvc och fika

Nu är jag tillbaka,
idag har vi varit på Bvc Kasper väger nu 4910g och är 58,5cm lång stor kille. nu sitter vi hemma hos Cassi och fikar mys pys.
Vad har hänt sen sist jag skrev?? Jo i Lördags va vi hos mamma på middag alla va samlade så himla kul med lite fest, jag hade min fina nya klänning kände mig riktigt vårfin =)
varit på promenad varje dag i det underbara vår vädret, i söndags fick vi sällskap av mats och Tindra det var riktigt trevligt.
Ikväll ska vi på middag hos Niklas förälldrar, Mia kom hem från England igår så hon har köpt jätte mycket fina presenter åt Kasper =)
jag har inget att skriva så det får bli punkt här......


hmm

Idag lät jag min älskling sova ut va tvungen att väcka honom och lillprinsen halv ett annars hade nog dem sovit hela dan. Jag gick upp vid halv elva satte på en tvättmaskin och passade på att plocka lite här hemma, sen har vi bara myst hela dan, klockan bara sprang iväg, lagade kyckling i lergryta till middag, Niklas tog ut Kasper på en promenad medans jag startade med maten och damsög =)
Nu sitter jag i soffan med min härliga familj, Kasper sover i soffan han har sovit bra länge nu så snart får vi nog väcka honom annars sover han inte i natt. Jag har suttit här och gjort naglar på mig själv så nu känner jag mig fin nu, vet inte om jag ska ha rosa tippar eller vita just nu e dem neutrala, får se vad jag gör med dem sen. Orkar inte mer för ikväll efter alla lager gelé. Men fina blev dem iallafall skönt med långa naglar igen.
Älsklingen min har hällt upp ett bad åt mig, så jag ska krypa ner där nu. Ikväll känner jag mig inte alls speciellt trött.
Imorn ska det tydligen bli fint väder igen så då ska jag ge mig ut på en lång promenad med mina älsklingar.
Natti natti


Mys med Ida ikväll =)

Idag fick jag sovmorgon Niklas va snäll och tog Kasper =)
Sen kom Svärmor vid 12 jag gjorde Naglar på henne dem blev riktigt fina, va sjukt länge sen jag höll på och byggde naglar, så nu blev jag jätte sugen på att göra naglar på mig själv, men inte så kul att göra på sig själv jag e för lat, så jag ska kontakta min stora syster så hon får göra på mig =)
Svärmor åker till England imorn så hon ville va lite extra fin =)

Vid halv fyra tog vi bilen till skogås och hämtade Ida för mamma jobbar kväll, så nu sitter vi hemma hos mamma, har precis ätit pizza, Kasper ligger vaken och njuter av sällskapet av sin lilla moster =)
Vi ska väll sitta här och mysa tills mamma kommer hem.
Idag va vädret som igår, så skönt med sol.
Synd bara att jag e så trött idag, men jag e glad att kasper är glad och pigg hans öga har blivit riktigt bra nu, skönt.
Nu ska jag fortsätta att titta på förkväll. , det är Gynning som gör hela programmet, skönt att den tanten som va innan gynning inte är kvar.


Äntligen sover min lille

Kasper har varit vaken sen sen vi va på promenad, nu på eftermiddan va han så trött och grinig tillslut somnade han. Men det är roligt att han är mer och mer vaken =)
Corina va förbi och fikade, hon och Mats har det tydligen inte så bra just nu, tråkigt att höra.
Jag och Niklas skulle äta Kyckling idag men då får bli imorn istället, vart hemma gjord pizza istället =) orkade inte laga nått annat. Nu skall jag ta ett varmt bad för min onda nacke, sen ska vi ha familjemys framför tven. Vi orkar inte göra så mycket annat idag. Jag hoppas att det blir fint väder imorn så man kan gå ut och njuta av solen.
Nu ska jag mysa ner mig för resten av kvällen.


Solen är tillbaka

Idag vaknade jag vid 9, pratade med Andreana bestämde att vi skulle ta en promenad i det fina vädret, Jag klev upp ur sängen och tog ett bad, passade på medans Kasper och Niklas låg och sov, Jag gjorde mig iordning innan Kasper vaknade, sen tog jag honom och klädde påoch gav mat, Vid elva gav vi oss ut på en 2 timmars mysig promenad så himla fint väder, Niklas va så glad att han fick sova ut idag.
Det va jätte kul att träffa Andreana, hennes son har blivit så himla stor, sist jag såg honom va när han va typ lika gamal som Kasper, nu är han 7 månader.
Jätte skönt ute, solen skinner jag va till och med tvungen att ta av mig en tröja då det va så varmt =)
Kasper sov skönt i vagnen, nu är vi hemma igen får väll se om vi kan flirta med farmor senare och se om hon har lust att sitta barnvakt så vi kan åka och tvätta bilen, man ska ju passa på när det är plusgrader.
Gud va glad man blir när solen skinner man får värsta energin.
Jag hoppas att solen har kommit för att stanna nu, så snön försvinner, tänk så skönt att kunna gå ut på torr asfalt =) Längtar.

Såg att en vän fått sin efterlängtade son nu, Stort grattis till Bea, glad att allt gick bra och att ni är hemma nu.

Grattis grattis =)

Nu ska jag förbereda för middag blir kyckling i lergryta idag och det tar tid att göra, men det va så länge sen vi åt det så det ska bli riktigt gott.

Ha en bra dag i solen!!

Kram Kram


Party party

Nu sitter jag hos min svåger han fyller år, festen börjar sina på folk eller det är bara jag och Niklas och födelsedagsbarnet kvar och Kasper som sover förstås hahah.. resten har gett sig ut på pizzan och den andra delen har gått hem =).. Jag har fått dricka vin trevligt. Känns väldigt ovant men jag har haft riktigt trevligt. Jobbigt bara att behöva smyga iväg och pumpa ibland, men så himla kul att få gå på fest.
Dem flesta fester brukar sluta med att jag mattias och Niklas sitter och efterfestar hahaha vi har alltid så himla trevligt tillsammans.
Jag är så himla glad att Cassi och Björn kom, kul att få festa med min Cassi.
Nej nu ska jag återgå till pojkarna. kasper har sovit genom hela festen, han e ingen festprisse hahah men han har gjort succé iallafall ingen kunde sluta att titta på honom.
Hoppas ni alla haft en lika trevlig kväll som jag =)
Hoppas att jag inte mår dåligt imorn, e nog ganska lätt att man gör det nu när maninte druckit på länge.

puss puss puss

Myskväll

Nu sitter vi hos Emma och mattias, Kasper ligger och sprattlar naken på golvet, Emma leker med honom.
Emma är så glad att vara moster. Vi har sätt på lets dance och solsidan, Niklas och Mattias bakar bullar =) längtar tills dem kommer och serverar nybakta vaniljbullar.
Idag har vi varit i liljeholmens centrum, Niklas köpte nya kläder och Mattias han handlade också..Imorn ska vi hit på fest (kalas) för att mattias fyller år imorn, Emma har bakat jätte fina tårtor =)
Riktigt skönt att hitta på nått ikväll, slippa sitta hemma.

Imorn blir det party, har pumpat en hel del idag, så att jag slipper amma imorn, Kasper får ersättning vid behov men jag vill ändå ge honom bröstmjölk imorn kväll.. Jag ska dricka lite vin imorn, så Kasper får flaska, skönt att han inte har något emot det.
Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig, har inte varit på fest sen jag va gravid och då fick man ta det man kunde ha, men nu finns det mycket mer att välja på =)
Man har hur mycket kläder som helst men ändå hittar man inget att ha på sig, känns som jag köper nya kläder jämt men ändå har man inget att ha på sig. Konstigt fenomen det där, jag vet att typ alla tjejer har samma problem.
Nej nu ska jag vänta på att bullarna ska bli klara och passa på att mysa av min familj.
FREDAGSMYS =)


känner mig som en människa igen =)

Igår kom Cassi och Björn vi gick och åt tillsammans på kina haket här i vh riktigt trevligt tycker jag. Kasper skötte sig galant, tills jag skulle ta första tuggan av maten då vaknade han som vanlligt men det gick ändå bra =)...Igår va det iskallt trodde man skulle frysa till is.
När jag kom hem la jag mig i ett bad så himla skönt. Satte mig i soffan kunde knappt hålla upp ögonen så jag kröp i säng halv tio, Niklas satt uppe med Kasper.

När niklas kom och la sig blev det mys för första gången sen innan förlossningen, så nu känns det som jag klivit upp i sadeln igen =)... Blev mys imorse också, hahaha
Det är ju inte som förut nu när man har en liten som ligger brevid.
Idag blir det att åka och handla lite på bolaget eftersom vi ska på fest imorn, ska bli riktigt kul om jag får säga mitt =)... Kasper har precis vaknat och han e så himla morgontrött och grinig när han precis vaknat, ska ge honom lite mat nu.. Hoppas alla får en bra dag.


Bvc och mys hos mamma

Bvc gick bra nu behöver vi inte gå dit varje vecka, utan varannan eftersom kasper går upp så stadigt i vikt =) Idag vägde han 4440g och va 56cm lång.. han börjar bli stor kille.
Jag har sovit jätte dåligt inatt, vaknat av och till vet inte varför. kasper har sovit mycket bättre.. skönt.
Nu sitter vi hos mamma och fikar cassi är påväg hit, sen kommer även hennes karl. Dem ville träffa lillen.
Ikväll blir det väll lugnt. Ska väll eventuellt ge min karl en spabehandling men bara om jag orkar. Man får se vilket humör man är på ikväll =)
Nej nu ska jag va lite social, min karl tycker att jag är tråkig som sitter här och bloggar. Igentligen har jag inget att skriva heller så det är väll lika bra att man lägger ner och blir social
.

Inatt vart det inte många timmars sömn

Igår vart det promenad, men det va sjukt kallt ute, köpte näsdroppar åt Kasper det verkar fungera, han gnällde hela dagen igår, han vägrade ligga själv. Tillslut la jag mig i sängen med Kasper det slutade med att Niklas också kom och la sig, så vi låg där alla tre och tittade på tv, skönt skönt, Kasper höll sig lugn när vi låg där och mös. Jag somnade redan vid halv tio så himla skönt, Kasper vaknade och va hungrig vid 3 och han ville inte somna om, kanske inte så konstigt när han somnade efter middagen. Så där låg han och jag vaken, tillslut gav jag upp och Niklas fick ta över.

Idag vaknade vi vid halv nio, Andreana ringde det va riktigt kul att höra från henne, man blir så glad när gamla vänner ringer =)
Vi gick upp Kasper va gnällig men somnade om efter att vi klätt på honom, så då gjorde jag och Niklas oss i ordning och åkte till storasyster och fikade, hon har fått det så fint efter ombyggnationen =)
Vi satt hos henne och fikade och pratade en massa skit, Kasper skötte sig fint som han alltid gör när vi är borta, han va lite gnällig och ville inte va utan sin mamma eller pappa.
Efteråt ville jag och Niklas inte åka hem, så vi tog bilen till Liljeholmens köpcentrum väldigt trevligt vi åt lunch och jag fick ett par nya byxor av min söta karl. Kasper sov i vagnen och låg sen och tittade på alla fina lampor i taket.
Vi va där i fler timmar än planerat tiden bara rann iväg, men jag e nöjd. Nu sitter jag i soffan Niklas är och handlar, Kasper ligger och gnäller här brevid, han vill att vi ska titta på honom och prata med honom hela tiden. Jag hoppas att han sover bättre i natt, nu är han pigg så jag hoppas.
Ikväll blir det Andra avenyn vi bara måste se den dåliga serien, vi kan inte slita oss =)

Imorn ska vi till Bvc och mäta och väga Kasper, första gången Niklas ska följa med =) tänkte först be honom gå dit själv, så jag kunde få lite egen tid, men det vågar han inte första gången, utan han vill först se hur allt går till =) han är så himla söt, Älskar honom över allt, även fast vi börjat gå varandra på nerverna ibland, men bråkar det gör vi inte iallafall.
Nej nu ska jag prata lite med min söta gnälliga son.


Filmen va as bra

Såg klart filmen, den va jätte bra, jahapp nu har man sätt alla tre filmerna, vad ska man göra nu??
När filmen va slut satte jag mig och såg ps I Love you man gråter varje gång =(... Nu ska jag klä på mig, sen ska vi ut på promenad. Niklas står och diskar och väntar på att jag ska röra på mig =)


hmmmm

Vad ska man hitta på idag?? Kasper väckte oss kl 8 börjar bli rutin på honom nu. han har varit lite små hängig inatt och igår, igår va det gnäll hela dagen, inget va bra, men han har inge feber och ingen förkylning som märks av. Han äter och han e pigg. Inatt har han velat ligga nära och han har gnällt en hel del, men mest i sömnen tror jag.
Igår kom Niklas hem redan vid 1 det va slut på jobb nu, så nu blir han väll hemma igen =).. jag blir glad men vi får somsagt mindre pengar, men jag älskar att ha honom hemma hos mig.
Vi åkte till Trångsund lämnade hallonbladsthet till Songul som ska ha bebis om någon vecka, får se om det sätter igång förlossningen, man kan ju hoppas att det fungerar.
Vet inte om det kan ha hjälpt mig på traven eftersom Kasper är 8 dagar förtidig. Man kan ju spekulera hur mycket som helst i det, alla säger att det va det som satte i gång det eller så va det det, jag kan säga att jag va och simmade dagen innan, drack hallonbladsthe från v 35, åt en hel annanas samma kväll som vattnet gick, storstädade kvällen innan han kom, så vad det va vet nog bara Kasper. =)

Vi åkte även till Ica maxi och handlade hem det som fattades, sen blev det hem och städa, Niklas tog Kasper på en promenad efetrsom han va så gnällig, sen vart det filmmys i soffan vi såg Luftslottet som sprängdes eller vad den nu heter, Jag somnade efter drygt halva så jag ska se resten nu. Man blir väldigt trött av att vara mamma.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, jag ska väll iallafall eventuellt till Apoteket och köpa näsdroppar åt Kasper efetrsom han är så täppt nattetid. Får se om det hjälper.
Nu ska vi äta frukost och jag ska se klart filmen. Kasper ligger och ler i Babysittern, men gnällig är han, inte så kul.
Hoppas att alla får en bra dag.

Mys pys i soffan framför en film =)
Kvällsmys i soffan


Kram Kram //Malin


Måndag hatar snön

Nu sitter jag i soffan med Kasper sovandes i famnen, han vill alltid ligga i famnen han e lite bortskämd men vem kan stå emot en sånn liten?? Han väckte mig kvart över åtta i morse. Helgen har varit riktigt mysig.. Vi avslutade helgen igår med att hela familjen badade tillsammans så himla mysigt, sen blev det wallander och mys i soffan.
I Lördags  vart det shopping i lördags i Gävle en riktigt mysig stad. Vart 2 par leggings till mig har äntligen storlek smal nu haahhahah har inte haft det sen gymnasiet tror jag, köpte även present åt mattias som fyller år på fredag =) . I går fick jag sova ut då farmor och Niklas tog Kasper, känner mig riktigt pigg känns som energin har kommit tillbaka. Kasper sover jätte bra på nätterna nu, miniformen fungerar verkligen jätte bra.
Idag blir det lugna gatan, inget roligt väder att ge sig ut i. Ikväll ska vi till Niklas förälldrar jag ska klä om kuddarna på sängen =).
Vi hade även planer på att åka till Ica maxi för att handla lite som fattas men tror nog att vi hoppar det om det ska snöa så här hela tiden.

Nej nu ska jag passa på att klä på mig medans lillen sover.

Tiden går så himla fort, Kasper blev 1 månad i Lördags och det är 1 månad kvar till påsk.
Men nu har jag äntligen fått kläm på det här med mamma rollen. Det blir bara bättre och bättre för varje dag. Älskar att vakna upp varje morgon med min lille bebis. Han är så himla mysig.


RSS 2.0