Malin Olvenmo

Bf imorn

Imorn är det bf och ingen bebis har kommit =( Kasper e magsjuk...inte så kul om jag åker på det nu.. min mage e inte på topp, kan antingen bero på baciller eller att förlosningen e nära. Niklas är hemma och tar hand om allt det praktiska, hjälper till med kasper då jag har svårt att gå och lyft pga av denna hemska foglossning. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills förlossningen, det är typ det ända jagtänker på =( jag vet att det kommer när det kommer, men man går typ runt och känner efter lite extra hela tiden... men inget händer. om han inte kommit imorn kan han väl ändå vänta tills mars så han slipper flla år på skottdagen. Ska till mvc imorn och mäta och lyssna på lille bebis.. Nu ska jag dammsuga lite innan det är dags för soffan =)

Fortfarande ingen bebis

Ingen bebis har tittat ut, endast 2 dagar till bf..tror inte att han hinner komma heller. Va inne i onsdags pga värkar i ca ett dygn men ingen bebis.. jag var bara öppen 1 cm och fortfarande omogen i tappen =( värkarna fortsatte in på torsdagen men nu har det varit lugnt resten av dagarna =( Niklas har varit hemma då vi trott bebis varit påväg. Kasper har bott hemma hos sin farmor ocg farfar men kom hem i fredags =)...Så jag har haft fullt upp denna vecka. I Tisdags va vi på tillväxt ul och allt såg bra ut, lille bebis vägde ca 3314g så en normal stor liten bebis. Sen har vi shoppat och ätit gott och bara myst och tatt det lugnt. Igår va vi hos goda vänner på kalas då deras lille son fyllde 1 år =) Kasper tyckte det va jätte kul. Sen blev det lite inhandling på Ica maxi och middag på mcdonalds =)...Kvällen tillbringade vi med goda vänner framför melodifestivalen... riktigt trevligt. I natt vaknade jag av att det luktade bajs, gick upp och trodde jag inbillat mig, så jag passade på att gå på toa, men det luktade fortfarande, inte va det katten, lyfte på ytterskorna och tittade så ingen av oss trampat i hundskit som nu tinat under natten. Men icke, så jag gick in i Kaspers rum =( han låg och sov i sitt eget bajs, han hade blivit magsjuk =( väckte Niklas så vi kunde hjälpas åt att göra rent lilleman... Kasper va lite trött och irriterad på vårat sätt att väcka honom ur hans skönhetssömn. Vi somnade om, idag har han bajsat säkert 100 gånger =( men skönt att det bara kommer där back iallafall, jag är sjukt orolig att jag ska åka på samma.. inte så kul att åka till förlossningen och föda och sen ha magsjuka =( Kasper är pigg iallafall och lika glad som vanligt. Blir skorpor och blåbärssoppa och yougurt. Nej nu ska jag sätta igång och söndags städa lite här hemma, dammsuga och torka golven =) Hoppas att han till frisknar fort och att lille bebis kommer snart =)

ännu en dag

Jag blir snart tokig av att vara gravid =).... ja jag vet att det är drygt 2 veckor kvar till bf men ändå...jag orkar knappt vänta längre. I söndags hade jag regelbundna värkar men ingen bebis kom. Igår va jag hos min bm och mitt sf mått hade inte gått upp nått låg fortfarande på 33cm...och jag har gått upp 9kg totalt =).jag e inte ett dugg orolig för bebisen e aktiv och hjärtat slår. Hade inte speciellt stor mage när jag väntade kasper heller.. Så nu ska jag på tillväxtultraljud på Tisdag. jag hoppas lille bebis kommer innan så jag slipper det =)Annars mår jag bra men e så trött så humöret har börjat tryta =( inte så kul för min älskade familj. Jag har knappt lust att resa mig upp på morgonen. Mitt bäcken gör så fruktansvärt ont vissa dagar att jag snart ger upp. Jag kan inte förstå dem som trivs att vara gravida, visst det är mysigt de första 25 veckorna men sen e man bara stor och klumpig och trött. Nej nu ska jag sätta på mig myskläder och lägga mig på soffan och få lite massage av min älskling. Kasper har lagt sig på sitt rum och tittar film och dricker välling, så han sover nog snart. Kanske ska testa på färdknäppen idag, hittills har det inte gett några resultat men lite mys har väl ingen dött av. Natti natti håll tummarna nu för att min älskade lilleman vill komma ut. Vill sniffa bebis nu nu nu

14 dagar kvar

Nu är det äntligen bara 14 dagar kvar till bf.. Men han kommer nog när som helst tror jag. Va inne på förlossningen i söndags pga konstig huvudvärk och förvirring. Visade sig då när jag satt med ct kurva att jag hade regelbundna värkar men dem slutade ju efter några timmar. Jag tyckte inte det gjorde nå speciellt ont, kanske e så med andrabarnet. Jag var inte öppen nå speciellt, men fick stanna under natten på avd 63 pga huvudvärken. Men fick åka hem igår igen. Då blev det middag hos svärförälldrarna och massa gos med Kasper som va så lycklig att vi va hemma igen =) han har varit på landet hela helgen med farmor och farfar sen fick han sova en natt hemma hos dem eftersom jag låg på sjukhus. Nu sitter jag i soffan har lite förvärkar men inget som känns nå speciellt. Har varit på en liten promenad med min älskling som e sjukskriven pga förkylning =) skönt att ha han hemma. Kasper e på dagis och leker. Ska snart röra oss för att hämta hem honom.. Idag är det alla hjärtans dag också, köpte en chokladask och ett kort till farmor och farfar från kasper. Just nu vill jag bara att bebisen ska komma så jag kan bli smidig och lika med min lilleman igen. Börjar bli trött på att vara gravid nu men det är väl ganska vanligt kan jag tänka mig =) Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...huvudet e alldelses tomt jag uppdaterar när lille bebis kommit.

RSS 2.0