Malin Olvenmo

Nu blev det äntligen av med träningen

Jag kom äntligen iväg =) ringde sanna imorse och fråga om hon hade lust att följa med, då jag vet att hon är lika taggad som jag att bli av med lite gravidkilon och bli fitt igen =)
Så vi drog till gymmet en timme så himla skönt. SEn blev det hem till duschen, Corina och Tindra kom förbi och tog en fika, Sanna och hugo kom med tristian och Tara så kasper har lekt hela kvällen med tristian och tara och tindra, så nu sover han så himla gott han e helt slut =)
Hugo,Sanna och barnen stannade och åt middag, belv köttfärsås och spagetti =) ni anar inte hur fattaig jag e...känns så surt men imorn e det barnbidrag, tror aldrig jag haft så dåligt med pengar, gjorde slut på de sista kronorna idag..men man har mat på bordet och min son går det ingen nöd på. Huvudsaken han mår bra och har det han behöver. Men imorn blir det pengar igen...man kan inte alltid va rik =P....Nu sitter jag och för över lite musik till ipoden innan det bliir sängen. Sanna kommer vid nio då hon har lämnat barnen på dagis..för då bär det av mot gymmet igen. Ska passa på att träna nu när Niklas är hemma...man kan ju inte bli smal och tränad av att sitta hemma på soffan. Trött på min slappa mage så nu ska jag ge 100%
Nästa vecka börjar jag med soppor (pulver) som sanna säger.

Imorn ska vi va hundvakt till på fredag för Niklas förälldrar drar till Ullared...nej jag blir inte avis nejdå inte alls...jag vill också dit...men får bli en annan gång då man har lite bättre ställt =)
Vi hinner dit vi med.
Nej nu ska jag se lite tv innan sängen kallar. ska försöka att bli lite bättre på att uppdatera min blogg....men det e inte så lätt när man har en son som gärna vill hjälpa mig att skriva =) så det blir mest på kvällarna man kan sätta sig i lugn och ro och skriva, för det mesta e man så slut efter en hel dag med fullt ös..blir inte mycket vila här hemma nu när sonen min börjar bli stor...men det är bara roligt.

God natt god natt Kram kram Malin


Tiden går så fort

Gud så fort tiden går...snart är julen här.. det är så kallt ute....Det är fullrulle här hemma därför jag inte uppdaterat på länge.
I helgen va vi ute på värmdö och hälsade på mamma som va hos sin kille. Han bodde riktigt fint..jag och niklas passade på att bada ute i hans bubbel pool riktigt skönt fast det va minus grader ute.
Niklas blev tyvär sjuk och fick feber, så söndagen stannade vi hemma och tog det lugnt.
Nu kommer Niklas va hemma  ett tag, då han sitter på lådan igen, Skanska har inga jobb...men att sitta hemma med lön e aldrig fel =)
Det har verkligen inte hänt något nytt här hemma...så igentligen har jag inget att skriva.
Nu ska jag natta min lille son som har åkt på falsk krupp inte kul alls, det växer bort. Så han hostar extremt ibland så han spyr =( men annars är allt prima ballerina.




Vitsigt

En läkare hade uppfunnit en maskin som kunde överföra smärtorna under en förlossning till barnets far. Ett äkta par tog chansen att prova maskinen. Då födseln satte igång blev maskinen inställd på att föra över 25% av smörtan till fadern, men mannen märkte ingenting överhuvudtaget. Läkaren tyckte att det verkade märkligt och höjde inställningen till 50%. Mannen märkte fortfarande ingenting, men kvinnan mådde märkbart bättre. Eftersom det gick så bra överförde man 100% av smärtorna till mannen. Förlossningen fortgick utan att kvinnan hade några som helst smärtor och ett välskapt barn föddes. Då mannen kom hem från BB fann han brevbäraren liggandes död vid ytterdörren.


Så kan det gå...men så skönt det skulle vara att få föra över smärtan på mannen...tänk så många barn man skulle föda =)


Trevlig dag =)

Idag fick vi morgon besök, Corina kom efter att hon lämnat Tindra hos dagmamman, blev frukost och en massa gnäll från Kaspers sida, då han e helt dunderförkyld med feber och massa snor.
Idag skulle vi till bvc och mäta och vägas =) Kasper väger nu 8658g och är 71,5 lång stora killen. Varje gång så nöter barnmorskan om hur lång han e, ja vi vet det...hon måste börja bli dement eller nått. Men hon e trevlig ändå kasper gillar henne trots att hon givit honom sprutor vid 2 tillfällen.
Allt såg bra ut med kasper trots snoret =)
Vart apoteket efter bvc och inhandla neseril. Tog en lång promenad i det tråkig vädret men det va välbehövlit nu när jag börjat mitt nya liv utan godis och onödigt skit i munnen =P.....ja jag e värsta godisråttan jag och kasper va väll ute från ca 11-13men han va väll inte till så mcket sällskap då han sov va nog mest därför jag gick runt i cirklar..ville inte gå hem då han vaknar då, stannade  till hos svärfar och svärmor tog en fika och sitter fortfarande kvar här, blev bjudna på middag och det tackar man inte nej till.
Efter fikat nu då jag trots frestelsen inte skall ta nån bulle..detta kommer bli svårt..men tänk så fet den e och rumpa oc magen blir bara större...men aj aj aj aj vad det e svårt munnen säger bara en liten bit en mini bit..om ingen ser så gör det ju inget.
Men nej Malin du kommer bli stor och tjock ingen bulle för din del ikväll drick vatten och the...oki vill man va en snygg milf så måste man hålla sig  som min älskling säger..han älskar mig för den jag e..så ni ska inte tro att han tycker att jag e fet..utan detta är helt mitt val..försöker få med mig honom men han säger att han älskar allt som e onyttigt =)

Nu ska jag gå in och göra sällskap i rummet med dem goda bullarna..nu kom det e liten fågel och viskade i mitt öra att det finns glass också...hur ska detta gå...kommer jag att lyckas????

Ha en trevlig kväll Kram Kram malin


Kanelbullens dag vilket skämt

enligt mig..snart kan vi väll ha köttbullens, köttförssåsens dag. En dag för alla butiker bara. En dag för att alla ska nått att skylla på för att svulla...och inte ha en ursäkt för att äta bullar,helt sjukt. Allt börjar gå till överstyr enligt mig.
Jag tänker inte äta kanelbullar idag iallafall...denna dag fanns inte när jag va liten...det e helt oki med våffeldagen och semeldagen (fettisdan)...men nu får dem ta och ge sig...tycker nu vi kan inta en bantardag då alla ska sluta äta en dag alla butiker alla cafér och resturanger stänger...skule va ganska kul.

Idag mår jag betydligt bättre kan ha med att man typ sov hela kvällen igår..tog ett bad och läste min bok i går kväll sen kröp jag i säng.

Kasper vaknade redan vid 6 men somnade snällt om vid halv sju efter han hade legat och sjungt för mig=) vaknade vid halv nio jag va helt död. Sen har vi typ inte gjort något idag...jag har plockat lite här hemma...får snart besök av Corina som ska komma på en fika =) trevligt med lite sällskap. Dagarna går inte fort när man går hemma hela dagarna.
Kasper e lite gnällig så jag ska försöka lägga honom för att sova middag. Orkar inte med när han bara gnäller ...allt e fel..han e förkyld också så det blir inte bättre av det..Nej nu ska jag göra lite nytta kändes skönt att skriva av sig =)


Sliten idag

Igår var det fest för Emma här hemma hos oss...Jag hade anordnat en överaskningsfest som hon olyckligtvis hade fått reda på med allt blev lyckat ändå. 20 personer kom och allt va så lyckat. jag tror Emma va jätte nöjd..jag va nöjd iallafall. Alla va på sitt bästa humör. Vi sjöng sing star och pratade, spelade spel,dansade och hade det riktigt trevligt. kasper va med hela kvällen han slocknade vid 22 mellan mig och Cassi som gick in i sovrummet och nattade honom. Han sov fram tills att de sista ramlade hem vid 02.30 då va nog både jag och Niklas helt slut. Mitt huvud började säga ifrån..men jag klarade mig från huvudvärk hela kvällen iallafall =)

Pappa och Carin va förbi igår på dan..jag fick en ny LV plånbok så jag e glad =) Kasper fick en ny t-shirt lite stor men nått å växa i.
Trevligt när pappa kommer..kasper blir så glad att få träffa sin morfar.

Idag har det mest varit ligg lägge för mig inte för baksmälla utan för att jag e dunderförkyld med världens slemhosta och feber. Niklas har städat och fixat här hemma. Jag har fan världens bästa fästman/sambo...han e så snäll och tar hand om allt här hemma. Nu har han renbäddat och tvättat så underbart det ska bli att krypa ner i en ren säng. Kasper e också förkyld men han e hyfsat pigg ändå bara lite gnällig. Mn det får man vara när man e 8 månader och täppt i näsan.
Corina kom förbi en stund på dan med Tindra, så barnen fick leka dem e lika förkylda som oss,så det passade bra att dem kom.

Nu sitter jag här i soffan i skrivande stund. Niklas sitter brevid och ser film. Kasper har somnat efter att ha badat med sin pappa =) han älskar verkligen att bada..jag ska väl också hoppa i plurret så kanske det känns lite bättre i kroppen.
Sitter och funderar på vad man ska hitta på i veckan...det ända jag har inbokat är bvc på onsdag 8 månaders kontroll. Imorn kväll ska jag till mamma...på mary key smink visning. Använder mary keys grejer då jag tycker dem e bra. Och i morn kommer det en tjej och visar smink..vi ska agera modeller före och efter bilder..ska bli kul..det blir jag Emma och Mamma =)

Har börjat läsa en ny bok jag e helt såld har snart läst ut den på bara 3 kvällar. Läser Gynings nya bok Ego-women...den e grym,hon har så rätt i det mesta hon skriver. Hon e både rolig och allvarlig =) det e en bok jag rekomenderar.
Nej nu ska jag bada sen krypa i sängen och hoppas på att bli frisk.

Kram kram Malin


RSS 2.0