Malin Olvenmo

allt känns så bra

Ja det kan man lugnt säga, fan vad jag har det bra. Tror ingen kan ha det bättre. Sitter nu i soffan brevid min älskling och ser tv. Har precis badat...kändes skönt eftersom det är fruktansvärt kallt ute.
Tog en promenad till sanna tidigare och fan trodde nästan jag skulle frysa fast innan jag hann fram =P...tog en kopp the och satt och pratade en stund skönt att komma ut lite iallafall.
Niklas va hos läkaren idag då han behövde läkarintyg (sjukskrivning) då han inte blivit bättre. Han fick penecilin och massa annat smått och gott av läkaren. Så min älskling blir hemma en vecka till. yeahhh
Kasper e piggare idag...men fortfarande gnällig.
Hoppas att han sover i sin säng inatt..blir tokig så inte alls bra när han rullar och klättra i sömnen. Skulle vara skönt att sova ensam i vår stora säng med min älskling.

Corina och Tindra kom förbi tidigare idag..kasper blev jätte glad av att få lite leksällskap...han har inte träffat sina vänner på över en vecka så han blev riktigt lycklig. Vi fikade och barnen lekte =) skönt att få prata av sig.


Imorn vet jag inte vad vi ska hitta på...det ända som är planerat är att vi ska hämta lillsyter min på fritids vid två =) imorn är imorn man vet aldrig vad som väntar

Natti natti


Helgen

Helgen har varit så bra...förutom att mina älsklingar fortfarande e sjuka och att Niklas knappt kunnat prata då hans röst försvunnit. I fredags kom JOhan och hans emelie på middag det va riktigt trevligt...trots influensan så kom dem...Niklas sa inte många ord då man ändå inte kunna höra vad han sa. Lördagen bjöd på kryssning...jag skulle lämna mina  två sjuka älsklingar för att själv åka och roa mig kändes ganska surt men vad ska man göra då man redan bokat. Det vart jag mamma, lillasyster emma och mammas väninna =) Vi hade en toppen kväll...god mat, dans och mycket skratt =) Emma och jag gick och la oss skaplig tid då ingen av oss ville må dåligt på dagen därpå (idag)...vaknade imorse och mådde toppen klev upp och gjorde oss iordning och åt frukost och shoppade lite taxfree varor =)
Sen vart det att sitta och sippa på en drink och kolla på alla värdelösa människor som apsolut inte kan sjunga som sjöng karaoke fy fan vad folk kan skämma ut sig =) fattar inte hur dem vågar, har dem aldrig hört sin egen röst?? tragist om jag får säga mitt..

KOm hem till min underbara familj och Niklas hade återfått rösten hyfsat... Kasper blev jätte glad när han så sin älskade mamma =)
Älskar när han skinner upp som en sol och vägrar släppa än =)

Min älskade storasyster ringde från bb idag och berättade att allt gått jätte bra hon fick en son i fredags..han e så liten och söt... Kul att hon ringde, blev verkligen jätte glad. Allt va bra med dem och den lille mådde bra, så nu längtar jag bara tills man får klar tecken på att komma och lukta och mysa med den lille=)

Vart middag framför tv så skönt att vara hemma. Sen vart det pepparkaksbak för hela familjen..så om någon kommer hit och ska smaka pepparkakor så är dem inkl kasperdreggel =) han tyckte det va så kul med degen..han åt och åt och åt och mjölet va också väldigt intressant.

Nu sitter jag och min älskling i soffan framför en film som jag typ missat helt men men... Kasper ligger och sover....skönt han har vänt på dygnet men duktiga mamma fick honom att sova skaplig tid =P
Nu ska jag ta mig en kopp the sen krypa ner i min egna säng och det ska bli så skönt.
Borta bra men hemma bäst eller e det inte så..finns nog många som håller med mig.
Hoppas ni alla haft en bra 1:a Advent.
Puss och Kram Malin





kryssning 2010


trevligt trevligt

idag har man varit och tränat och sen har man bara tagit det lungt...nu sitter vi hemma hos mamma och myser framför tv
Kasper e sjuk =( han har ögoninflamation och är jätte hostig och hes och snorig ,lider med honom... Niklas är också sjuk så jag är hemma med två sjuka pojkar.
På lördag ska jag på kryssning med mamma och Emma det ska bli riktigt kul =) längtar längtar
Annars har det inte hänt nått speciellt.
Finns inte så mycket att skriva om.

Ha det så jätte bra

Äntligen har man fått rätt medicinering för migränen

Är på så bra humör senaste tiden =) vet inte farför men allt liksom flyter på. Idag blev det promenad för mig och Kasper vi fick sällskap av sanna och tristian =) sen vart det fika med blåbärspaj och lunch hos Sanna =)
Kasper började morgonen med sovmorgon till 10 hur skönt som helst.

Har även glömt att berätta att kasper tagit sina första steg på farsdag jag och Niklas är så stolta över honom =) 9 månader e han bara.

Nu ligger vi hela familjen och ser på tv så himla skönt. Kasper har väll snart somnat.
Imorn ska jag till Akka på v-ekg..måste kolla hjärtat innan jag börjar min förebyggande behandling av migränen. Så himla skönt nu när rätt medicin är fixad =)

nu ska jag mysa ner mig hos mina pojkar =)

träna träna träna

Blivit extremt dålig på att uppdatera men jag har fått total blogg torka.
Har börjat träna med min kära vän sanna....vi har gett oss fan på att bli smala till sommaren om inte smala så fasta och inte säckiga mammor hahaha
Det går riktigt bra för oss måste jag säga...vi försöker träna minst 2 dagar i veckan på gymmet resten av dagarna blir det promenader och träning framför träningsdvd är hemma.
Det känns så jävla bra nu när man äntligen kommit igång och man hittat någon som också har samma mål och som man ligger lika med i träningen =) Nog om träningen.

Kasper är genomförkyld men ändå pigg han växer så det knackar =) river allt inte långt ifrån att gå nu =) han kan stå utan stöd om man inget säger, men så fort han kommer på sig själv så sätter han sig ner...men springer längs möblerna det kan han =) mammas charmtroll...han är vår klätterapa han klättrar upp på allt.
Han blev 9 månader nu den 30 september fy vad tiden går fort..känns inte längesen jag hade stor mage och väntade på att den lilla krabbaten skulle komma ut.
Nu ligger han och sover, snarkar nu när han e förkyld..men det e inget jag retar mig på. Men när niklas snarkar då får han både en och två armbågar i sidan =P men mammas bebis får snarka om han vill. Han snarkar bara för att han e förkyld...han drar riktiga timmerstockar =)

Idag har man inte gjort mycket alls mest legat och sovit med min lille..han har vart jätte trött..men det har passat mig utmärkt då jag haft ont i huvudet.
Nu ikväll gick jag över till Sanna och tog en kopp te..skönt att komma hemifrån en stund.

Nu ska jag hänga tvätten sen ska jag krypa ner i soffan hos min älskling....vi skulle igentligen åkt till landet nu ikväll men Niklas orkar inte köra..helt förståligt. Så det blir imorn bitti istället..ska bli grymt skönt att få vila lite och bara sitta och mysa i höstmörkret framför brasan =)

Så nu har ni fått lite uppdatering om vad som hänt eller händer =) inget kul alls =)

Godnatt godnatt //Malin


RSS 2.0