Malin Olvenmo

midsommar med familj och goda vänner

Snart är denna midsommar helg över, igår va vid och tittade på midsommarfirandet i östervåla. träffade hela Niklas släkt =) sen hem och fixa mat, Cassi och Björn kom på eftermiddan eftersom Cassi jobbat. Vi åt god midsommarmat och drack gott vin och en massa nubbar =) eller det var rättare sagt karlarna som drack en massa nubbar jag drack en hel men trodde den skulle vända magen ut och in, nubbe är inte riktigt min grej.

Idag har vi varit på utflykt till älvkarleby och fikat och myst i solen, alla verkar gabska trötta idag =)
Jag och Cassi ligger just nu och tittar på Mamma mia filmen snart blir det väll grillat grabbarna skulle säga till när middagen var klar.
Kasper han blir bara större och större, han växer så sjukt fort men det är bara kul.

Imorn blir det att fara hem till sthlm för mig och min älskling vi ska hem se till lägenheten och betala räkningar. Kasper får vara kvar med sin farmor.
Det ska bli så skönt att bara få vara jag och Niklas ett dygn känns som en evighet sen =) det första jags ka göra närr jag kommer hem är att bada =)
Men det kommer nog kännas tomt utan Kasper man kommer nog vakna både en och två gånger.

Niklas har ju börjat sin 6 veckor långa semester nu så himla skönt nu kan man göra som man vill =)
Kasper blir 5 månader nästa vecka hjälp vad tiden går fort, änns inte som man hinner med, men han gör framsteg varje dag och det är så kul.
Nej nu ska jag fortsätta se filmen sen hoppas jag snart att maten är klar för jag börjar bli lite smått hungrig =)

Imorn är det min och Niklas dag

Imorn firar jag och Niklas 3 år tillsammans =) känns så underbart varje dag med honom älskar jag.
Får se vad vi hittar på imorn.

Idag har varit en riktig mysdag med goda vänner och familj. Ida jag och Kasper klev upp vid tio, Vi åt frukost Kasper åt gröt han älskar gröt. Provade risgröt idag se om han höll sig mätt längre och ja det kan man lugnt säga att han gjort, han har knappt ätit någon ersättning.
Cassi kom hit med bulle gott gott vidrack en massa the "themaffian" som våra älskade män kallar oss.
Sen dök min söta storasyster in med den lilla magen, längtar till hon ska få sin bebis, men får vänta till ca 27 november då den planeras komma. Tror starkt på att det blir en liten pojke.
Ska bli så kul att Kasper ska få en liten kusin =)

Mamma kom vid 14 hon lagde mat, pannbiff med potatis och brunsås och lingonsylt det va så himla gott. Niklas åt så jag trodde han skulle spricka. Björn kom också det fanns mat kvar så han slapp va hungrig =) Så alla vart mätta i magen.
Kasper han somnade vid 19 han va så trött, tror nog han sover för natten =)

Jag har tagit ett bad och ska strax krypa i sängen, först blir det film och popcorn.

Natti natti

Vardagen är här men semestern närmar sig...

Måndagar är så tråkiga...I helgen har man gjort en hel del kul, I fredags va goda vänner här och vi drack en hel del Sangria och det kändes dagen efter man va inte på topp men det va såklart värt huvudvärken.
Lördagen tillbringade vi hemma hos lillasyster vi åt middag och sjöng karaoke och bara mös i soffan, det va riktigt trevligt.
Söndagen umgicks vi med Mattias och Cassi och Björn, vi grillade hemmagjorda hamburgare och mös på altanen. KOm hem vid 21 igår vart åh bada Kasper han tyckte det va riktigt kul, han plaskade och tyckte det va riktigt kul =)
Jag och älsklingen gick och la oss alldeles för sent som vanligt, vi måste bli betydligt bättre på att lägga oss i tid.

idag blev jag väckt strax innan 9 av min son han ville inte sova mer. Så vi klev upp och klädde på oss. Sen satte jag igång med att städa, dammsuga och torka alla golven, Såå nu är det så fint här hemma.

Ikväll kommer Ida, hon ska sova här, mamma jobbar och Ida har sommarlov. Så ikväll blir det väll eventuellt filmys.

På fredag blir det landet, sen stannar jag kvar där till efter midsommar. det ska bli så skönt. Snart är det semester då kan familjen mysa i 6 veckor det kommer bli underbart. =)

Snart helg igen

Nu sitter jag hos mamma blir middag här idag mumma =)
Idag har jag och Kasper inte gjort speciellt mycket. han har kommit i nån seperations ångest eller nått, han blir helt hysterisk så fort han inte ser mig eller Niklas inte kul. Så han är väldigt gnällig. Imorn är det fredag och helg så himla skönt.

Emma och mattias kom hem från spanien inatt så dem ska komma förbi ikväll och lämna presenter =) riktgt kul. Ska bli kul och se om dem blivit nå bruna. Nej nu ska jag va lite social.
Ha det så bra

Måndag

Jahapp redan ny månad snart är det semester, tiden går sjukt fort. Niklas är tillbax på jobbet känns tomt och ensamt =(... Men vad ska man göra nån måste ju dra in pengar till familjen. Jag sitter just nu och lyssnar på musik Kasper har äntligen somnat. Det tog bara typ 2 timmar innan han slog igen sina blå =) ibland blir man tokig. Men nu sover han sött. Jag har dragit några drag genom lägenheten med dammsugaren, så nu känns det bra. Skönt att man gjort nån nytta =)
Nu ska jag fixa till mig lite så man inte ser ut som sju svåra år.
Längtar sjukt mycket till min älskling har semester, då blir det Landet, Gotland och massa mer.

Skattepengarna ska komma denna vecka, är det någon som fått sina? Jag väntar och väntar dem e behövliga så fattig som jag e just nu.

Dalarö med familjen och Sveriges Nationaldag =)

Idag har vi varit och promenerat på Dalarö Jag och min älskling och min lille son och Mamma och Lillasyster Ida det va så mysigt, vi gick längst hamnen och i den lilla stan om det ens får kallas stad =) Vi hade det toppen sen gick vi in och handlade en engångsgrill, potatissallad lite färdigmarinerade grillspätt och dricka och lite bröd, sen tog vi bilen till schweizerbadet och satte oss där och grillade, Kasper han låg och njöt av att bara få vara med och få äta ute =)men havet va aldeles för kallt tyckte han men jag tyckte det va helt oki badvänligt, men jag får inte bada tyvär =(... så vi satt där på stranden och njöt av vackert väder och god mat. KOm hem vid fyra va helt slut, har tillock med brännt mig lite idag hehehhe, Kasper han somnade redan vid 19 idag och han sover fortfarande, han vaknade till vid 22 och ville ha lite mat men somnade om lika snabbt igen. Nu ska jag och min älskling krypa i säng, efter en underbar nationaldag i solen =)
Imorn är det vanlig vardag igen och min älskling ska jobba, hud så tråkigt, jag ska ta en långpromenad med min lille, så kilona kan försvinna ennumer innan jag ska lägga mig på badstranden.

Natti natti

Toppendag i solen

Älsklingen min kom och väckte mig vid 10 imorse, klädde på mig sen packade vi in hos hela familjen i bilen och åkte ut till mälarö där vi tittade på hundutställning svärförälldrarna va där och ställde ut sin  colliesar =) mysigt Kasper gjorde stor succé som vanligt. Sen åkte vi hem och grillade och mös hos svärförälldrarna =) vart såhimla mysigt... Kasper har njutit av att gosa med sin farmor och farfar och sin älskade Iris (Collie) han älskar verkligen henne han drar henne i pälsen och han pussar henne och burrar in ansiktet i hennes päls. dem e så söta tillsammans.

Nu sitter vi i soffan, Kasper har somnat så nu har vi lite egen tid ganska skönt och bara få ligga på soffan och slappa =)
Har ont i ryggen och magen men det är väl som det ska vara, e så glad att jag orkat gått igenom detta =) känns som en lättnad nu när allt e klart =)
Nästa vecka blir det att ta min p-spruta, får inte glömma det demma gång.

Nu har jag bestämmt mig för att sluta amma helt också, jag har ju ammat Kasper nattetid ibland och sen när han varit riktigt trött och ledsen, men nu har jag inte kunnat amma honom sen i tisdagsnatt i och med aborten och alla mediciner, och det har fungerat, han vill inte riktigt somna hos mig, då letar han tutte =( det funkar bättre och bättre men hos pappa funkar det bäst. Han är så duktigt, har inte funnits så mycket mat men han har varit nöjd med att snutta har väll varit en trygghet också kan jag tro. Men nu när han klarat sig så bra och brösten slutat ömma varför börja igen??

Nej nu ska jag ta en dusch sen krypa till kojs..e så himla trött idag, fattar inte varför jag e så tgrött känns som det ända jag gör är att sova, kanske nått min kropp behöver. Det har varit så skönt denna vecka, jag har fått sovmorgon varje dag, har fått sova tills jag vaknat, är så glad att jag har min älskade Niklas och min söta lilla son.

Natti natti

Mys i soffan hela dagen

Igår va jag på jobbet och hälsade på riktigt kul. Min chef hon ska också ha en liten =) hon va beräknad i början av augusti =)
Kasper han va riktigt snäll han bara skrattade och log åt mina kolleger så han gjorde nog succé.
När jag kom hem blödde jag som en tok aldrig sätt så mycket blod men det är ju som det ska vara , tur att jag hann hem innan allt kom.=)...somnade ganska sent jag och min älskling satt och tittade på film =)

Imorse gick jag upp tidigt för jag skulle göra det sista på aborten ta dem 4 mutta pillren som jag kallar dem. Tog två citodon sen somnade jag om till 11 skönt. Kom upp och fick frukost av min älskling sen satt vi i soffan och bara degade. Har mått bra idag inte haft speciellt ont i magen och inte blödit så mycket utan mer som vanlig mens. Men jag har varit sjukt trött. Somnade igen vid 14 och klev upp vid 17 och fick middag fisk och potatis =)
Min älskade man är bäst han tar hand om allt här hemma nu när jag inte orkar, knappt att jag slipper gå på toa =)

Min man va med Kasper på 4 månaders kontroll på Bvc idag han har blivit så stor. 6645g och 66cm lång...Bvc Ewa sa att han e en lång kille =) inte så konstigt eftersom jag och Niklas är långa.
Mamma blir så stolt.

Nu har vi precis varit ute på promenad och handlat godis och fredagsmys. Nu sitter jag i soffan tittar på Talang, såg precis den lilla pojken Daniel som spelade fiol gud vad han e duktig det kallar jag talang.
Kan inte hålla med om att Moa är nån Talang låter som nån från Idol. Sen ljuger hon i tv.. säger att innan Talang va hon en vanlig tjej som ingen visste vem det va.. visst säger jag hon va med i Mammas pojkar och hon vann hon blev tillsammans med Tim. varför ljuga. Hon är ingen talang.
nej nu ska jag ta en filt och sätta på mig pyjamasen och lägga mig och mysa med godis =)

Puss&Kram


Dålig på att uppdatera =(

Har haft fullt upp... men ändå har inte så mycket hänt här =) Har varit hemma och njutit av min älskade son som blev 4månader i söndags. I Lördags va vi på freja i Nynäs och åt mat och drack öl det var riktigt trevligt. Söndagen blev mest mys hemma =)... Nu är Niklas hemma och är pappaledig denna vecka då jag är sjukskriven eftersom jag råkat blivit gravid igen =(... så nu håller jag på med en medisinsk abort. Va på odenplan idag och fick den första tabletten.. på fredag ska jag ta resten. känns lite jobbig men känner mig inte redo för en bebis till ännu. Är i vecka 5+6 så det har inte gått så långt ännu som tur e.
Men jag är så glad att jag har min älskade sambo som stöttar =)

Idag har vi sjusat Emma och Mattias till flygplatsen i Skavsta det gör vi inte om i en bil utan Ac..fy vad det va varmt. Emma och Mattias åkte till Spanien idag måste säga att jag är lite smått avensjuk, men nu är solen och värmen här så man ska inte klaga.

Ida min söta lillasyster har varit här då mamma jobbade kväll så vi har grillat och myst,vi möblerade om i vardagsrummet så nu är det så himla mysigt =)
Kasper han har somnat, han tycker det är jobbigt när det är varmt så han har fått värmeeksem inte så kul, så han sover naken i bara blöjan.
Han börjar bli så himla stor, han kan snart sitta själv jag som mamma blir så stolt. Han stoppar allt i munnen och dreglet rinner. Han älskar att stå, så nu har han tröttnat på att ligga, men det är inte så lätt eftersom han börjar bli tung. Men han e så underbar ändå så kul när han utvecklas.
Nu har han börjat äta ordentligt men gröt och puréer, skönt att jag började med smakportioner redan vid 3 månader, så nu sitter han i sin matstol när vi äter middag och äter han med. Han älskar att få vara med och äta =)
Nej nu ska jag lägga mig på soffan med min älskling och mysa. Sen blir det en dusch och sen lägga mig i renbäddad säng.
Natti natti

Kram Malin
Lite nya bilder från veckan som varit =)

Kasper och Melek träffas dem börjar bli så stora =)
Songuls Melek och min Kasper.

Kasper innan Lunch
Kasper ska äta lunch

Kasper på stranden första gången, leker i sanden vilken upplevelse för en 4 månaders bebis =)
Kasper upptäcker Sanden på stranden =)

sommar
Stranden på Dalarö =)


RSS 2.0