Malin Olvenmo

Vilken toppen helg

Idag är söndagen här men det känns som det inte gör så himla mycket.
Mitt vardagsrum är nu tapeterat och så himla fint =) man kan inte vara mer nöjd än va jag e just nu.
I Fredags va jag och min älskling barnfria, Kasper sov hos mormor, jag och Niklas gick på bio och käkade kinamat.. sen va vi på sthlm open så vi va ute halva natten med emma och mattias och tittade på street race det va riktigt trevligt.
Igår vart det grönan med hela familjen vi hade så himla kul kasper va riktigt nöjd han åkte veteranbilarna och cirkuskarusellen, sen va vi inne i pettson och findus värld det bästa av allt va nog kärlekstunneln om man frågar kasper. Vi köpte till och med en bild från den upplevelsen.
Vi kom hem vid 23 hela familjen va helt slut.
Nu sitter vi i soffan och tittar på pettson och findus, Kasper är genomförkyld och hängig...jag ska städa lite här hemma, sen ikväll blir det middag hos Maggie det kommer bli så himla trevligt. Men vad ska man ha på sig??

Jag har även lagt ut Kaspers babysitter på blocket så jag hoppas att någon nappar på den =)

Vilken toppen helg säger jag bara.


nu har man fiskar

Vart att åka och handla ett akvarium till min älskling, han har velat ha ett bra länge så nu köpte jag honom ett, vart små fina fiskar.. måste säga att det va riktigt mysigt att ligga och titta på dem =)
Kasper tyckte att fiskar va fina.

Tindra och Corina va förbi och fikade....mamma och Ida va också förbi trevligt med besök.
Kasper har ramlat och fått världens bula i huvudet =( han ställer sig upp och sen ramlar han....nu har han somnat med sin pappa framför fångarna på fortet.är inte det kullt att se på...jag och niklas blev hur glada som helst när vi såg att det va....hur bra är inte gunde och agneta tillsammans känns som man blivit 7 år igen...den ända skilnaden är att det nu är på måndagar.

nej nu ska jag lägga mig på soffan och mysa ner mig med mina älsklingar.


Godmorgon godmorgon

Nu e man vaken igen, vad man ska hitta på idag vet jag inte, blir väll att åka iväg och titta på något kul, sitta hemma är väl inte så kul.
Kasper är som vanligt pigg och glad, vaknade av att jag fick en smäll i ansiktet av honom, sen världens blötaste puss, han e så go...jag och niklas har konstaterat att det finns bara on/off på Kasper inget däri mellan =).... han har blivit så duktig han ställer sig upp med hjälp av soffan sängen borden m.m han e så duktig.... men ramlar det gör han med.. att den lilla kroppen håller är ett under.

Som jag nu sätt att min älskade vän kommitt ut med på facebook...hon och sin älskling ska få en bebis i mitten på februari...jag har vetat det sen v5 då hon tog gravtestet men har inte velat skriva det här fören hon själv gått ut med den stora nyheten =) jag är så himla glad för deras skull =) ska bli så kul med en liten till...kommer vara drygt ett år mellan deras lille och Kasper.

Ne nu ska jag klä på mig och ordna lite frukost, magen är hungrig och lilla kasper vill ha smörgås.


Bilduppdatering från sommaren =)

Kasper hos morfar

sommar på landet

sommar på furuviksparken

furuvik

Mina älsklingar

Kaspers storvinst =)

gotland

gotland

gotland en liten kasper tittar fram =)

en liten sötnos tittar fram

mina älsklingar

sommar

Jag hoppas ni alla haft en lika trevlig sommar som jag haft =)


Bilduppdatering från sommaren =)

Kasper hos morfar

sommar på landet

sommar på furuviksparken

furuvik

Mina älsklingar

Kaspers storvinst =)

gotland

gotland

gotland en liten kasper tittar fram =)

en liten sötnos tittar fram

mina älsklingar

sommar

Jag hoppas ni alla haft en lika trevlig sommar som jag haft =)


Vad har hänt??

Inget speciellt enligt mig, allt är som vanligt... min blogg har blivit ännu finare tack vare söta marie =)
Kasper han kryper för fullt och ställer sig upp mot allt =)

Idag va vi på Ikea och inhandlade en gäst säng till Kaspers rum och en byrå åt honom och massa annat till hans rum. Hans rum ska agera gäst/lek rum... han är för liten för att sova där men att sitta där och leka tycker han e riktigt kul.
Hans rum börjar bli så himla fint. I veckan blir det att måla och tapetsera. me like =)

Mellan mig och Niklas är det jätte bra som alltid... kan inte fatta att jag har en sån underbar man. Allt är så bra.

Jag har helt tappat stinget för att skriva här i bloggen, jag har så mycket annat att göra....fullt upp med min lilla son...som bara växer och växer.


Livet är så underbart =)

Nu är lägenheten under renovering =)

Nu ska kasper få eget rum, det blir inte stort men det får plats det som behövs, Niklas håller på att bygga ett rum åt kasper i vårat stora vardagsrum, så nu blir vardagsrummet litet men vad gör det, vi sitter bara där och ser tv. Det kommer bli så fint när det är klart. En vägg är uppsmälld, och den andra är reglad.
Så hemma hos mig är det ett kaos.

Nu sitter jag och kasper hemma hos mamma och Ida. Kasper leker med Ida. Vi ska på bvc om ett tag vi ska på 6 månaders kontroll, se hur stor min lille blivit.
Igår va vi i handen med Corina blev ingen höstjacka då dem ej fått in några ännu i kaspers storlek.

Kasper e väldigt gnällig idag och han vägrar sova middag, kliar väll i munnen inte långt kvar innan den lilla tanden tittar upp man ser den under tandköttet =)

Nej nu ska jag göra mamma sällskap i köket hon står och gör en blåbärspaj mumma mumma =)


slut på semestern =(

jahapp då va det slut på det roliga, jag och min älskling har precis varit ute på en lång promenad sent men ändå skönt Kasper ville inte ligga i vagnen och sova, men nu när vi e hemma så ville han ha välling och mys i soffan med mamma.
Niklas börjar jobba imorn kommer bli så himla ensamt här hemma för mig och Kasper vill ju ha min älskling hemma .
men men han kommer vara pappaledig i höst igen så vi ska inte klaga.

Idag va vi förbi min storasyster på en fika, hennes mage bara växer och växer,längtar tills hon får sin lille i november bara 3 månader kvar =)
Sen kom Niklas förälldrar förbi och fikade och lekte med Kasper han vart så glad när farmor och farfar kom =)
Imorn funderar jag på att åka till Handen med Kasper ska försöka hitta en höstjacka åt honom, känns som hösten e nära nu, men hösten kan va riktigt mysig =) levande ljus i mörkret älskar jag, man tar vara av det sista ljuset från sommaren och den sista värmen innan snön och kylan kommer.
Nu orkar jag inte skriva mer har helt tappat lusten med bloggandet men det kommer väl tillbax nu till hösten.

Natti natti

ska försöka lägga upp lite bilder från sommaren också...det kommer det kommer


Hem ljuva hem

Nu är man hemma igen så skönt, Kasper springer runt i sin gåstol han blir arg när den inte går åt det håll han vill, men nu är det full rulle här hemma =)
Igår åt vi kräftor så himla gott. Emma och Mattias va här, vi hade så trevligt, synd bara att jag skulle få migrän, så jag och Niklas hoppa i säng redan vid 23, men lika bra det efetrsom man fortfarande va helt förstörd efter hemresan, la oss i sängen 05,30 i måndags.

Idag känner jag mig mycket piggare och det e så skönt. Idag ska jag till trånkan och fika med en vän ska hämta mina sexleksaker som jag köpte på partyt hahahahah har längtat.
Denna vecka blir nog lugn i övrigt känns som vi måste landa här hemma har en del att ta itu med innan niklas börjar jobba på måndag =(
Nu ska jag ta mig ett bad och äta lite frukost...och fortsätta ta mig igenom tvättbärget.

hoppas ni alla får en toppen dag.

RSS 2.0