Malin Olvenmo

Kan inte sova

Jahapp nu sitter man här, tidigt tidigt på morgonen, varför ska jag vakna så tidigt, försökte ligga kvar i sängen och somna om när NIklas gick, nu har jag redan hunnit äta frukost... det är ganska skönt att sitta i soffan och titta på nyhetsmorgon. Denna vecka är det nån vecka mot rökning.. tragiskt enligt min sak, varför ska man tracka och frysa ut rökarna, dem vet att det är farligt, alla pratar om att det handlar om hänsyn, jag tycker att rökarna om några visar hänsyn, på busshållsplatser, resturanger, bland barnfamiljer m.m. en rökare idag är rädd för att tända en cigg, för att alla kollar ner på rökare. En rökare vet att det är farligt, dåligt, luktar illa. Men icke rökarna ska också visa hänsyn, alla ska visa hänsyn åt varandra. respektera rökarna, så respekterar rökarna icke rökarna. Dem som klagar mest på rökarna är oftast före detta rökare själva, jag tror dem är rädda för att börja igen, att dem saknar rökandet. Eftersom jag själv varit rökare, så vet jag hur det är, jag saknar ciggaretterna, nästan varje dag, men jag har ett val, vad är bäst för mig, varför ska jag gå tillbaka till ciggen?? En gång rökare alltid rökare, engång alkolist alltid alkolist. Alla har vi våra laster.

 Idag eller på onsdag ska jag få vaccin för svininfluensan, ska få det på mvc ändå. Alla säger att vi gravida ska vaccinera oss, för att skydda våra barn från att bli smittade när de föds, då kan jag inte smitta mitt barn, men igår sa min älskling nått som jag tidigare inte tänkt på, varför ska inte papporna i sammband med mamman vaccineras, dem har ju också närkontakt med barnet. Jag ska fråga min barnmorska  vid nästa besök.

Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på, ska väll eventuellt passa Tilda och Iris, jag kommer inte ihåg vilken dag det var, jag ska smsa Mia om en stund och kolla vilka dagar det va.
Flizan är nog helt återställd nu, hon är extremt pigg igen, så himla skönt. Idag är det sista dagen för penecillinet idag, sen blir det bara ögondroppar fram till Torsdag då hon ska på återbesök till veterinären. Skönt att slippa all medicinering.

Nu ska jag lägga mig på soffan och se tv en stund, jag hoppas att jag kan somna om.

//Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0