Malin Olvenmo

Bvc och mvc och trasig bil =)

Nu sitter vi i soffan, ska snart hem till mamma och ta ut hennes hundar eller sniglar till hundar hahah...vart på mvc och fått p-spruta skönt att ha det avklarat. Niklas följde med han e så snäll, när vi skulle åka därifrån till Västerhaninge så startade inte bilen helt död. så vi fick ta bussen, vi skulle till bvc med Kasper han skulle på 2 månaderskontroll och läkarbesök, Allt gick bra ändå vi hade god tid på oss vi hann tillock med luncha innan bvc.
Kasper sov snällt i vagnen. Nu väger han 5345g och va 60,5cm lång mammas stora pojke. När vi va hos läkaren på kontroll så skrattade han hela tiden, så himla charmig, läkaren hade svårt att konsentrera sig för att han skrattade så himla mycket.
Nu ligger Kasper mätt och belåten i soffan och sover =)
Niklas fixar i köket vi va på Ikea igår så jag har köpt babygym åt kasper och krokar till köket.
Kasper älskar sitt babygym även katten tycker att det va roligt.
Vi va även hos pappa igår på besök trevligt med fika och presenter han hade köpt en Harrods nalle åt kasper och en sparbössa från Harrods åt mig och Niklas med Engelsk godis i =).

Idag har jag skaffat Comviq surf och det verkar fungera riktigt bra, så nu kan jag blogga igen.
Songul har även äntligen fått sin efterlängtade flicka, längtar tills hon ringer och berättar hur allt gick, hon ligger nog fortfarande kvar på bb.
 Snart är det påsk och då ska vi va på Landet och mysa, åker upp på torsdag och kommer hem på måndag ska bli riktigt skönt =)
Flizan kan va ute om snön har försvunnit, hon vill ut och jaga råttor, vi va uppe på landet i helgen men då ville hon inte gå ut eftersom snön låg kvar, hon e ingen riktig utekatt, hon hatar snö och regn, och hon hatar när det är kallt så hon höll sig inne =)
Nej nu ska jag gå en promenad med hundarna sen börja med maten,
Hoppas att våren är här för att stanna nu =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0